понеділок, 15 лютого 2016 р.

Про любітєлєй дєтєй.

"Пусть попробует кто-то из военнослужащих
стрелять в своих людей,
за которыми мы будем стоять сзади. Не впереди, а сзади.
Пусть они попробуют стрелять в женщин и детей"
Путін В.В.
      Перш за все, мабуть, варто сказати про те хто це такі любітєлі дєтєй, а потім про всі їх звершення. Я не дарма в епіграфі  навів слова найбільшого любітєля детєй сучасності – ВВХ, щоб читач зрозумів основні акценти даного терміну чи визначення.

неділю, 14 лютого 2016 р.

Главный свидетель утверждает: ветеринары взятки брали и давали.

13 января состоялось очередное судебное заседание по делу начальника Главного управления ветеринарной медицины в Черниговской области Виктора Кульбако, которого обвиняют во взяточничестве в особо крупных размерах. На заседание был вызван главный свидетель - бывший начальник Управления ветеринарной медицины в Ичнянском районе Виктор Запека.

пʼятницю, 12 лютого 2016 р.

Зустріч виборців із депутатами.

 20 лютого 2016 року, в актовому залі селищної ради, відбудуться зустрічі виборців з депутатами Варвинської селищної ради, для інформування виборців про роботу селищної ради та її органів, про плани і програми економічного, соціального розвитку селища тощо.

неділю, 7 лютого 2016 р.

У Варві «Гамлет» не піде

 Про смаки публіки, бухгалтера у ролі Індички, актора, що приходить на репетицію після 12-ти годин у полі та актрису, якій заборонив грати чоловік, розповіла «Чернігівщині» Віра Володимирівна Бузикевич. Понад 20 років вона – режисер Варвинського районного будинку культури і керівник народного театру. Вона мріє поставити психологічну драму, проте…

суботу, 6 лютого 2016 р.

Прокуратура зацікавилась поганою водою

 Прокуратура вивчить питання додержання вимог законодавства при здійсненні водопостачання населенню
Інтернет-виданнями поширено інформацію про неналежну якість питної води в деяких районах області, зокрема перевищення рівня хімічних речовин, що виявлено фахівцями Держсанепідслужби.

четвер, 4 лютого 2016 р.

А відповідей так і не почув

 В суботу 23 січня в Будинку культури відбулися загальні збори громадян селища Варва з питання звіту селищного голови. Ще з самого початку звіту, селищний голова В. Саверська-Лихошва зазначила, що у неї не було можливостей передвиборних виступів. То ж тепер скористається такою можливістю. Майже півтори годинний монолог з відео супроводом звівся до тих досягнень, що були протягом останніх п’яти років.

вівторок, 2 лютого 2016 р.

Щодо фінансування та використання коштів на поточний ремонт доріг смт Варва в 2015 році

 Протягом 2015 року Варвинською селищною радою з місцевого бюджету було профінансовано виконання поточних робіт з ремонту доріг та тротуарів вулиць селища.  Реалізація коштів та саме виконання робіт не завжди були зрозумілими та викликали масу питань ще у 2015 році. Тому виникла гостра потреба в певному аналізі фінансування та  виконання таких робіт.