четвер, 30 червня 2016 р.

Продовження волейбольної феєрії.

          Так трапилося, що і на наступний, після дня молоді, день я потрапив знову на черговий кубок з волейболу. Цього разу серед організаторів вже були представники влади. Варвинська РДА до дня молоді та 20-річчя прийняття Конституції України організувала кубок з волейболу. 

середу, 29 червня 2016 р.

Святковий відпочинок.

     Особисто для мене так званий день молоді – совєцький пережиток. Безперечно під час совка, можливо це і була якась оддушина, коли кожен совєцький чєловєк міг собі дозволити розслабитися, і за допомогою антідєпрісантів хоч на якусь мить відчути себе молодим. В принципі ця традиція продовжується і зараз кожного року на день молоді, наприклад у Варві в Казковому містечку.

суботу, 25 червня 2016 р.

Про полив.

    Протягом останніх двох тижнів найбільш обговорюваними у Варві були платіжки КП «Господар» за полив за травень місяць 2016 року. Безперечно, коли протягом травня йшов дощ, а потім людина отримує платіжку за полив – це сприймається як дибілізм. Але таке життя, ми живемо в дибілізмі. Я сам особисто за останні ці два тижні спілкувався з десятками людей стосовно цих платіжок, і всі пробували почути якесь від мене пояснення, як же ж так виходить, йшов дощ, а тут ці квитанції, вони там що взагалі подуріли???

вівторок, 21 червня 2016 р.

Держава в Україні як бутафорія.

      Після крайнього Майдану, та подальших подій в нашій країні суспільство все більше втомлюється від дійсності. Однією з причин цього є безпосередньо і саме суспільство, точніше його переважна більшість. Зараз ті хто голосував за теперішнього президента та його команду в більшості випадків просто мовчать, і тихо собі дивляться на все те ..лядство.
А так хотілося всього та відразу. А в результаті стали лохами, яких вчергове взули.