вівторок, 26 липня 2016 р.

Хто паразитує на чесному споживачеві

     Читач здивується і запитає «а хіба таке є?». Так, нажаль є в дійсності. І підтвердженням цього є подані комунальним підприємством «Господар» до виконавчого комітету Варвинської селищної ради розрахунки економічно обґрунтованих витрат на тариф з вивезення побутових відходів.

понеділок, 25 липня 2016 р.

Радість жителів вулиці

     Важко сьогодні не те, що будувати, а навіть і ремонтувати. Але це не стало на заваді для очільниці Гнідинцівської громади Наталії Міщенко. Село, можна сказати з радістю, не спиняє свого оновлення. Останнім часом «зодягнулося» в асфальт 10 вулиць села. В тому числі й наша вул. Пушкіна.

пʼятницю, 22 липня 2016 р.

Ініціатива селищного голови не підтримана

Редактору газети «Слово Варвинщини»
Зимі Є.В.

                                        Ініціатива селищного голови не підтримана

     Як бачимо, останнім часом, в районі знову обговорюється питання про добровільне об’єднання територіальних громад. Як уже повідомлялося в ЗМІ відбулася зустріч з представниками обласної державної адміністрації.

Все про футбол Варвинщини

 Місцеві футбольні новини - ТУТ

вівторок, 19 липня 2016 р.

Шедеври совєцькой мислі. Лучший міліціонєр.

 Шановні читачі, пропонуємо Вам нову рубрику на нашому ресурсі "Шедеври совєцкой мислі".
В цій рубриці ми будемо подавати до Вашої уваги найкращі, найцікавіші найхарактерніші приклади мислеформ, що зпродуковані яскравими особами із числа тих кого ми можемо назвати вагомим "совєцький чєловєк".
Сьогодні піде мова про найкращого міліціонєра.

пʼятницю, 15 липня 2016 р.

Громадські слухання про об’єднання в громаду.

       Сьогодні, 15 липня 2016 року о 10 годині у Варві відбулися так звані громадські слухання стосовно об’єднаних громад. Як сказала Валентина Василівна – все за методичкою. Особисто я був вражений тим, що за звичай на таких зібраннях буває до 20 чоловік, а цього разу трохи більше 50-ти. Але коли почав аналізувати хто ж присутній то виявилося: апарат селищної ради, працівники дитсадків, КП «Господар», чиновники РДА та її структурних підрозділів; тобто зібралися чиновники та їх підлеглі проводити «громадські слухання».