пʼятницю, 14 квітня 2017 р.

Об’єднання громад. Крок наступний – протидія.

     Пройшов майже місяць з часу моєї попередньої статті про передумови об’єднання громад в нашому районі, і майже півтора з часу прийняття рішення про ініціювання об’єднання. Відбулося кілька подій, проявилися основні тенденції, зняті всі маски, але про все по порядку.

      Після рішення селищної ради 01 березня 2017 пропозиція про об’єднання була направлена до всіх сіл району. Позитивно її розглянуло два найближчих до Варви села – Калиновиця та Леляки. Решта сіл з різних причин не підтримали ініціативу, а Озеряни так і взагалі не надіслали ніякої відповіді. Якщо детальніше говорити про кожне село, то ситуацію можна описати так:
        Гнідинці, Остапівка та Світличне зайняли очікувальну позицію, Дащенки, Богдани та Макіївка аргументують свою відмову недотичністю до Варви. Журавка планувала громаду свою з центром у Журавці разом з Макіївкою та Антонівкою, натомість Антонівка планувала таку ж громаду тільки з центром в Антонівці, але в Макіївці була висловлена думка приєднання лише до Варви. Озеряни прийняли рішення про свою громаду разом з Брагинцями, Кухаркою та Мармизівкою. От такий десь приблизно розклад.
        Але буквально на минулих вихідних розпочалися нові процеси, які дещо пояснюють попередні події. «Славний» озерянський сільський голова не так бажає об’єднання своєї громади, як бажає не об’єднання Варвинської. Про це вже можна говорити впевнено. При цьому це бажання на межі з одержимістю, бо протягом вихідних всю Калиновицю від двору до двору тероризував цілий десант з Озерян, Прилук і ще хтозна звідки з основним гаслом «Не об’єднуйтесь з Варвою». Зараз, вже аналізуючи події в Калиновиці, можна говорити, що ця кампанія триває як найменше із січня місяця цього року, і проводилася по всьому району. Цього ж разу в Калиновиці це проводилося під темою приєднуйтесь до нас до Озерян, а не до Варви, але при цьому ніхто не говорить, що рішення про об’єднання в Озерянах були прийняті не враховуючи Калиновицю, і відповідні документи також були подані до Чернігівської ОДА не враховуючи Калиновицю, отже впевнено можна говорити про те, що ця кампанія направлена суто проти Варви, а не за добробут Калиновиці чи будь якого іншого села.
        Якщо говорити більш детальніше про це, говорити про причини таких дій, то перш за все потрібно говорити кому це потрібно, кому це вигідно. А вигідно зірвати об’єднання громад перш за все очільникам райради. Про що вчора ввечері в Калиновиці і говорив заступник голови райради Хажанець В.О. маючи на увазі озерянського сільського голову: «Він пішов на Калиновицю і забере її, потім – на Леляки, й забере і їх, і хер ви з ким об’єднаєтесь». Лексика трохи ординська, пішов,  забрав, але чітко вказано на мету цієї всієї колотнечі, не дати Варві об’єднатися хоч з кимось. Першочергова причина цього всього, це те що очільники райради втратять посади, от і стараються ці особи разом з Дмитренком С.М. в будь який спосіб зірвати об’єднання у Варвинську територіальну громаду.
      І потрібно сказати про вже згадану вище кампанію і те, що нахабності та напористості цим рєбятам не позичати, вони деруться по головах, в прямому розумінні цього слова, лізуть в очі, не підбирають слів, всі методи добрі. Безперечно ці всі потрібні для них якості будуть проявлятися чим далі, тим більше, і першими на мою думку це відчують безперечно в Озерянах, або десь на тому краю, і безперечно їм це і переживати. Чи серед причин таких дій озерянського сільського голови є неприязнь чи ненависть до Варви чи до її громади я не знаю, але я думаю трохи згодом все стане на свої місця. До цієї думки дуже пасує, те що ця вся гоп-компанія робила спроби, і як говорилося вище має наміри піти і до Леляків, там по «вухах їздити» про рай в Озерянах, про безкоштовну оранку городів, про безкоштовну подачу води, і тому подібне. Про те, що у Варві розруха та безлад, що селищна рада відмовилася від дитсадків, і про решту всілякої маячні.
   Безперечно від всього цього несе хворобою, можливо навіть не однією, адже роблячи все описане вище Дмитренко поряд з цим говорить про співпрацю громад. От і виникає логічне запитання, а хто захоче в таких умовах будь якої співпраці???





 Депутат Варвинської селищної ради

Павленко Дмитро

217 коментарів:

  1. Шановний писар Дмитро Павленко!!!!!!!!!!
    "Весна покаже хто де насрав!!!" - СЛАБАКИ

    ВідповістиВидалити
  2. Прикро що Дмитро якого я поважаю так переживає за варвинську громаду та обливає брудом молодого патріота Дмитренка. Чому так переживаєте? Зрозуміло що якщо зібрати всі села і приєднати до варви то так легше гроші дерибанити. А якщо Озеряни, Гнідинці, Журавка будуть окремо то красти буде керівникам нічого.Звичайно орді варвинським чиновників буде важко на золотий батон збирати.
    А озерянський голова на відміну від варвинських хапуг користується авторитетом серед односельчан.Він організував безкоштовне вивезення сміття постачання води ремонт водогону освітлення вулиць відновив ставок тощо. А у варві тільки крадуть кратуть крадуть.Чи дбатиме варва про села ? Обєднання з варвою це шлях до руйнування району та села.
    Дмитре ви збираєтесь прийти до влади з компанією? Але це ж ілюзія вас ніхто не підтримує і не обере.Не нервуйте вам кеша не буде.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Озерянський патріот тупий виконавець вказівок дерегентів яким він служить . На завтра скажуть приеднувати Макіівку буде і там не розуміючи що він робить. Слава Дмитренку.

      Видалити
    2. То по твоєму всі Озерянчани тупі, раз поважають свого голову, а, отже, і свій вибір?!

      Видалити
  3. А чому в вашій статті не описано про те, що зроблено у Варві та в Озерянах за останніх майже 2 роки? Дмитренко вам заважає? На Варвинщині саме Озерянський голова (один з небагатьох керівників) вирішив питання щодо чесної ціни на молоко, яке здають люди. Саме Дмитренко С.М. відстоює інтереси своєї громади і не дає "деребанити" озерянську землю на паї для гастролерів з Варви та Прилук! Чому нічого не сказано про те, що в Озерянах люди сплачують ЧЕСНУ ціну за воду. Я вже мовчу про суму, яку витратили на проведення водогону до людських будинків. Чомусь в Озерянах 2 км водогону коштувало 26 000 грн., а в Калиновиці 4 км аж 1100000 грн. ??? Мабуть, труби в Калиновиці срібні :) І ще не зрозуміло, чому пан Павленко всім каже, що Калиновиця Варві взагалі не потрібна, бо Варва і та самодостатня? Так навіщо тоді в Калиновицю з'їхалось з десяток варвинських депутатів та виконком? І, на останок, перед тим, як говорити криві слова на голову Озерян, приїдьте та подивіться що зроблено і людей послухайте - люди очі вам видеруть за свого голову, бо він дійсно працює! А що зробили ви, окрім того, що пишете відверту брехню?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павленко Дмитро16 квітня 2017 р. о 14:14

      Заведіть в своїх Озерянах блог, сайт, сторінку чи ще щось і пишіть там день і ніч про свій рай на землі і про свого райського очільника, хто вам забороняє, а я написав те що вважав за потрібне.

      Видалити
    2. Можна не відкривати сайти чи блоги. Ми відкриті для всіх. Є точка зору, факти, бажання - пишіть. Адреса не змінна: varva.news@gmail.com . Наразі відмов не було!

      Видалити
    3. Так, Озеряни дійсно "рай", яма на ямі, комунальне підприємство відкрите незаконно, ще не відомо чим все це закінчиться, коли постає питання: "А куди капають кошти від проведених робіт комунальним підприємством? Не Дмитренку чи? Варвинська селищна рада ремонтує у Варві дороги кожний рік згідно переліку затвердженого на сесмії, встановлюються та обслуговуються дитячі ігрові та спортивні майданчики, чисто, гарно і культурно. У Варві багато робиться для людей, а поливать нечистотами те, що ви навіть не торкалися своїми носами до Варвинських справ. Бруд лити легко, а працювати слабо!!!!

      Видалити
    4. Варва - суцільне Багно, яма на ямі. Проїдемо вулецею "Нова" - ЖАХ!Проїдемо вулецею "Чубаря" - канави такі, що чорт ноги поламає.Проїдемо вулецею "Пушкіна" - свята земля без асфальту.
      Проїдемо вулицею "Вигінна" - свята земля без асфальт (І це у центрі Варви, біля базару).Проїдемо вулецею "Горького" - суцільна руїнаі.д.За винятком вул.Миру та Шевченка - решта вулиць потребує капітального ремонту доріг.А кому ж тоді капають гроші за ремонт доріг?А Варвинські нечистоти на х.Федоренків людям очі просто доїдають.Вода на Удаї брудна,смердюча. Усі фекалії з ферми Кернела там.

      Видалити
  4. Дмитро, в проекті рішення (мабуть, не справжньому), який ви виставили, від, нібито, озерянської сіл.ради ПІДПИСАНО Г.В.Довбиш!!!!! Нагадаю вам, що сільський голова Озерян С.М. Дмитренко!!! Не вводьте людей в оману підробленими документами - не вішайте на себе статтю 366. Почитайте уважно та замисліться http://yurist-online.com/ukr/uslugi/yuristam/kodeks/024/363.php

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це не помилка а підпис майбутнього голови Озерянськоі ОТГ.

      Видалити
    2. Документи справжні.Через такий рівень підготовки документів Чернігівська ОДА повернула їх на доопрацювання.

      Видалити
  5. Дмитре, Дмитре... Не падайте повністю у лайно. Люди в Озерянах за свого голову вам дійсно горло перегризуть.Покайтеся, сходіть у церкву і прощення за брехню попросіть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Горло гризтимуть всім тим, хто приєднається до вассссс. Жах!!!!

      Видалити
    2. Ага, гризтимем, і кров'ю запиватимем! А як ви думали?!! Ми за своє гризтимем, не за ваше!

      Видалити
  6. В озерянах народжується сєкта свідєтєлєй Дмитренка. Що ж це будуть цікаві досліди, тільки зазвичай виходити з сєкти важко, поспостерігаємо за цим...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приедь и посмотри нашу секту

      Видалити
    2. Їхати треба до озерян чи до Прилуки? Чи це вже в озерянах данскіє казакі масковскіє парядкі завєлі, ілі па масковскі как та палєгче стала разгаварівать?

      Видалити
    3. Дмитро Цегельник15 квітня 2017 р. о 02:03

      Анонім14 квітня 2017 р. о 22:42 Звертаюсь до тебе! Я та сотні моїх побратимів представляємо ГО Прилуцький Козацький Полк. Якщо в тебе є питання до козаків - задай його дивлячись мені в очі, а не ховаючись за анонімом (якщо, звісно, вистачить сміливості). Якщо в тебе зі словом "козак" виникає асоціація з "московією" - звертайся, ми тебе вилікуємо! Всім пустословам та іншим тварюкам типу тебе прийдеться відповісти за свої слова. Прощення не буде!

      Видалити
    4. Дмитро Цегельник, трохи незрозуміла твоя позиція, звернення було не до тебе, чому ж ти так сприйняв все на власний рахунок. Мова йшла про донських козаків і про московську балачку в озерянах, а не ГО Прилуцький Козацький Полк, чи ваш полк і є донським, від чого така реакція?

      Видалити
    5. Дмитро Цегельник15 квітня 2017 р. о 22:23

      Я частенько буваю на варвинській землі. Якщо в когось є сумніви щодо належності мене і моїх побратимів (як з Прилуцького, Ічнянського так і з Варвинського районів) до донських та інших псевдо козаків - звертайтесь особисто, не ховаючись за анонімами. Пояснемо так, що більше подібних питань виникати не буде!

      Видалити
    6. Страшні побратими, а борошно ви на всих будете кидати чи тільки на окремих індивідів з Варви. Краще б віддали тим, у кого немає грошей купити собі хліб, а ви святиню Української землі, БОРОШНО, розкидаєте під ноги. І ви "Патріоти"? Щось беруть сумніви.

      Видалити
    7. Дмитро Цегельник20 квітня 2017 р. о 12:16

      Мої побратими можуть викликати страх лише у хапуг та ворогів (у всіх сенсах цього слова) України. Якщо в когось є сумніви щодо діяльності ГО - зайдіть та почитайте http://kozak-priluki.com.ua/arhiv/

      Видалити
    8. Читали, написати можна що завгодно, зробить на "йоту", а роздуть на земну кулю. Ви про святиню української землі - "ХЛІБ" - чогось замовчуєте. Мабуть і на хамер заробили потрушуючи ним українську землю???? А "страшні" в лапках і тільки, можна вбити людину, принизити, а страху нагнати можете тільки на самих себе, щоб з вами такого не зробили. Всі з усіх сторін лякаю, вже налякані.

      Видалити
    9. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
    10. Дмитро Цегельник22 квітня 2017 р. о 01:30

      Запропонуйте альтернативу борошну:
      - зеленка
      - яйця
      - сміттєвий бак
      - фарба
      - стовб ганьби...
      Як на мене - був використаний самий гуманний спосіб

      Видалити
    11. А на яких підставах? Через те що людина має іншу точку зору відмінну від Вашої? І чого Ви цим досягли? Зробили із депутата великомученика. Ви робите багато добрих справ, але через невиваженість дій Ви страчаєте повагу. І чим більше буде подібних акцій тим більше Ви будите походити на звичайних "братків". І вивіски ГО, козаки Вам не допоможе. Хто приймав рішення про борошно, я думаю, 1 людина (майже суддя), а якщо вищенаведені види морального приниження не передбачених законодавством не допоможуть,що далі- на палю неугідних? " А судьи кто..."
      Старенченко також має заслуги як учасник 2 революцій,стояв можливо даже поряд з Вами на майданах проти Януковича у 2004 та 2013 роках, а учасникам АТО допоміг не на один десяток тисяч грн. А що в нього така дебільна манера спілкування (можливо Він такий є
      , а можливо гроші портят людей) то за це звичайно, на Вашу думку, його конче необхідно до стовба ганьби прив'язати, фарбою облити, яйцями тухлими закидати а потім вкинуті до смітттєвого баку і вивезти на сміттєзвалище.
      Мені це нагадує полюванняє на відьом і козаки взяли на себе непритаманну їм роль інкизиторів

      Видалити
    12. На мою думку Ви не вправили мізки депутату, а лише зробили з нього нового великомученика, який постраждав за свої переконання. А Ви такими непродуманими діями все більше будите витрачати повагу серед звичайних громадян.
      От є питання:"Хто вірив посипати депутата борошном, а головне за ЩО?".
      На скільки мені відомо то під час обох революцій всі Ви (Старен і козаки) стояли по одну сторону барикад. І можливо ті бійці АТО що сипали йому борошно воювали в бронежилетах та із спорядженніям куплених за кошти Старенченка, а допоміг він бійцям АТО на не один десяток тисяч грн.
      Так, що тепер через його дебільна форму спілкування (можливо він так з усіма спілкується, а можливо гроші зпортили людину) його треба прив'язати до стовба, облити фарбою, закидати тухлими яйцями, вкинуті до сміттєвого баку? А якщо і це не допоможе наступний крок - на палю усіх хто Вам не подобається?
      Шановні козаки Ви довгий час здобували повагу і авторитет серед жителів Варви та району, не потрібно перекресювати Ваші здобутки,не перетворюйтесь на "братків", які діють по "понятіях" а називаючи це по совісті.
      Шановний Дмитре Цегельний якщо не важко поясни причину Вашої акції 18 квітня, можливо широка аудиторія щось не знає, при погляді збоку виглядає як звичайне хуліганство.

      Видалити
    13. "Кошти Старенчкнка"... А де він їх узяв????????????????????????
      Козаки - МОЛОДЦІ!пОРЯДОК НАВОДЯТЬ.

      Видалити
    14. Дмитро Цегельник22 квітня 2017 р. о 12:49

      Шановний Анонім22 квітня 2017 р. о 11:08 !
      ГО ПКП в своїй основі складається з хлопців, які повернулись з війни чи знаходяться там, з людей, які займаються ПОСТІЙНО волонтерською діяльністю, просто небайдужих патріотів, молоді... Якщо цих людей ви називаєте "братками" - ну тоді не знаю про що далі можна говорити. Щодо форми спілкування: чому я, звичайний громадянин, не дозволяю собі хамити та зверхньо говорити з людьми, а ДЕПУТАТ, людина, яка представляє НАРОД, навпаки? Чому я не сідаю за кермо на підпитку, а хтось вважає, що йому закон не писаний? Чому в Калиновиці такі запрошені, як і ми (ГО) намагається обмежити доступ до обговорення певних питань (ссилаючись на "приватну зустріч", яка відбувається в стінах сіль.ради)? Хіба волонтер чи АТОвець має право так себе вести? Хіба не за протидію таким явищам люди виходили на вулиці у 2013 році? На кожну дію є своя протидія.

      Видалити
  7. Секта 😂😂😂просим Вас в гости в ОЗЕРЯНЫ, у Нас есть тепло уважение и уют, Дима-лжец, сделай экскурсию!!!

    ВідповістиВидалити
  8. ”рєбата дeсант гоп компанія”
    дійсно підуть за озeрянського голову бо цeй чоловік хоть шось робить для людeй. шановні, харош вжe брeхати та красти, давайтe трошки і за людeй подумаєм!!!

    ВідповістиВидалити
  9. А хто про людей думає. В Озерянах мусор вивозять бесплатно а у Варві шкурі здирають даже за воду. Дима ти не прав. Дмитренку з Озерян підтримка)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А звідки ви взяли, що безплатно? Ціна більша, ніж у Варві.

      Видалити
    2. Дійсно (підтримаю аноніма 16 квітня), в першу чергу ХВАЛА Дружбі-Новій, то вона рідненька платить за Озерянську воду. А якщо не буде платити, тоді шо????

      Видалити
  10. Що за маячня яка ще "секта"? Це звичайно правильно що вкожного своя думка, але шановний Дмитре важливо також враховувати думку громадськості ,ви вірно все написали про те що надалі все буде зрозуміло ,звичайно Озеряни об"єднаються виберуть Дмитренка головою ОТГ , і він покаже на протязі року свою роботу .А вам потрібно б було ставитись до майбутнього голови ОТГ як найкраще, а не лити в його сторону бруд щоб не прийшлося йому ходити по вашим головам!!!

    ВідповістиВидалити
  11. Так дійсно Дмитренка оберуть головою ,а чи оберуть Саверську чи вас її "маріонеток" потрібно вам замислитись?

    ВідповістиВидалити
  12. Шановний Павленко Дмитро!Як же ти міг скласти таку статью?Як ти пяний сидя на стульці чуть не заснув у Калиновиці!Своім Головою ми довольні на всі 100 процентов,і довіряемо йому,А ось ви перш чим обсирать Озеряни і Голову Селичноі Ради,наведіть у себе порядок.

    ВідповістиВидалити
  13. Шановний Дмитро із борця за правду ви стали говнометом.
    Що ж робиться у Варві люди бачать і знають а ви сліпий.Ось факти
    1.На ремонті варвинської школи вкрали мільйони.
    2.На ремонт їдальні школи кожен рік виділялися гроші а де ремонт?
    3.Зайдіть у школу чи лікарню там руїни а гроші на ремонт діваються де.
    4.За воду гроші здирають як хочуть.
    Та хто до таких ворюг прийде приєднуватись.Довіри до них нема. Нам би того Дмитренка Озерянського у Варву може хабарникам би розгону дав.

    ВідповістиВидалити
  14. АНОНИМ, ты или писать научись или бред не пиши!!! Я могу сегодня приехать и навести Донской и Московский порядок в Твоем скудном мозге, если Ты глупый и по языку мерить привык людей я это могу исправить!!! Или это Дима ��??? А по поводу Десанта-----3 человека это прям Орда была или Полчище ��вот за вранье ответить нужно, ��

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти напевно з Березки що так переймаешся Озерянською ОТГ.Якщо ні то подбай в себе за своій козацький полк і не неси в чужий монастир своі канони.Люди самі розберуться хто е хто.Із таких маленьких іскринок розгоряетьсь полумя роздору,Люди майте власну думку не йдвть на поводу псевдопатріотів,

      Видалити
    2. Давай я приеду и расскажу откуда и кто я а по поводу языка еще раз повторяю как хочу так и говорю и пишу

      Видалити
  15. Хотілося б звернутися до Вас Дмитро П., ви обливаєте нецензурними словами Сергія Миколайовича, але ж він робить вся для свого села. А ви подивіться на себе, гроші, які виділяють кожного року на різні ремонти, ДЕ ВОНИ??? Ніхто того незнає, а по документах ви такі чесні і справедливі, і все для Варви робите.
    Зараз в с.Озеряни Дмитренко влився в довіру односельчан, він дійсно робить все на благо села. Добився, щоб чесно оплачували молоко, саме він не дає відбирати озерянську землю на паї, люди чесно оплачують ціну за воду, змінився дуже центр села.
    За роки правління Сергія Миколайовича, він зробив вагомий внесок у розвиток села, порівняно з минулим головою!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановні необхідно думати і за завтрішній день.Де навчатись як лікуватись Як підвозити дітей з Леляків.Ми не проти вашого оазису але будьте реалістами історія не памятае Озерянського району а Срібнянський та Лохвицький був. Тож не будьте Лохами. А тебе Сергій Миколаевич чекае те що нині кажуть на Димиденка який віддав селу життя.

      Видалити
    2. ШАНОВНИЙ АНОНІМ! Перш ніж писати на когось нецензуру вивчи будь-ласка український алфавіт, а потім вже пиши. А кого що чекає покаже час, а зараз моя тобі порада не лізь куди не потрібно. А Сергій Миколаєвич завжди має підтримку своїх односельчан!!!!

      Видалити
    3. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    4. Це точно Демиденко М.А. в районі 30 років отримував підтримку озерянчан.

      Видалити
    5. Анононім - ти спочатку голову свою перевір, а потім звертайся далі до лікарів серйозніших\\бо пізно буде

      Видалити
    6. Отримував підтримку, бо у людей вибору не було! У бюлетенях одна кандидатура- хоч голосуй, хоч дивись! А Демиденко своє діло зробив. По родичах майно с*р розтикав, яке Дмитренко благополучно повернув, онукам паі по 2 га пооформляв, в той час, коли озерянчанам говорили, що земля вже роздана, як тепер виявляється, ще й хер зна кому... Цей перелік "добрих справ" попереднього озерянського голови - безкінечний!

      Видалити
    7. Ще раз повторюсь: За Демиденка М.А. Озеряни голосували 7 раз поспіль. І не його вина, що більше не було кандидатів, або вони не витримували конкуренцію. А землею за межами села розпоряджалася Варвинська РДА, потім Чернігівська ОДА, але не сільський голова. І якщо у людини є державний акт на землю то ніякий сільський(селищний,міський) голова її не поверне до державної власності.

      Видалити
    8. Повторюсь і я! Голосували, бо система озерянського голосування дуже добре відома озерянчанам. Намагалися і цього разу підтасувати голоси. Так би і було, як би не пильність спостерігачів, які слідкували за хитрожопими членами комісіі. От і не вдалося пропхнути районного прихвосня! От і урвалося кой кому керування. А як би вдалося підтасувати голоси, то, впевнений, Озеряни б зараз прийняли рішення на об'єднання з Варвою, і думка населення не бралася б до уваги. Вірніше б бралася, але не переважноі частини населення. У всякому разі, молодь і простих жителів точно, ніхто б не питав. Таке от голосування по Озерянськи було всі ці роки. І ви хоч людям не розказуйте, що він отримував підтримку.

      Видалити
    9. Розпоряжалася РДА, а з заявами зверталися в сільську раду! І саме у сільській раді говорили, що вже нема землі!

      Видалити
    10. Наскільки мені відомо на останніх виборах Демиденко не висував свою кандидатуру.Він давно на пенсії.

      Видалити
    11. Так Андрієнко висував. Не в лоб так по лобу!

      Видалити
  16. Про те що у варві тільки крадуть державні гроші довів учора Варвинський суд.
    Очільник освіти отримав 5 год позбавлення волі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Які далекі, шановні!!! Не путайте грішне з праведним, розділимо попове попові, а Іванові - Іванове. До чого ви тулите районний бюджет до селищного, так можуть говорити тільки безграмотні і недалекі люди. Все те, що праведники і правдолюбці пишуть, відноситься до районного бюджету, а про селищний бюджет та роботу селищної ради не написано й словечка. І вір таким праведника після цього, наскрізна брехня про селищну раду, як до вас можна приєднуватися, як ви втратили орієнтацію між двома різними бюджетами, побратими.

      Видалити
  17. Треба у Варві зібрати батьківські збори в будинку культури та витурлить і ворюгу Костіна. Достав уже .Здирає з батьків гроші на )ремонти). Ніяк він баню другу не откриє та четвертий магазин.Дітей з девятих класів з уроків знімає та заставляє ліс садити бо дерево на баню синові треба. Куди дивиться ,прокуратура ,міліція.

    ВідповістиВидалити
  18. Про що говорить Дмитро Павленко. Після об’єднання Варви, Калиновиці та Леляків в територіальну громаду, районний бюджет недоотримає левову частину надходжень коштів, в яких зацікавлені сільські ради в тому числі Озерянська. До Дмитренка нарешті дійшло, що довести в області спроможність їх об’єднання з Кухаркою, Мармизівкою та Брагінцями не реально, тому він перешкоджає об’єднанню пропонуючи манну небесну мешканцям Калиновиці і Леляків вирішивши залишити все, як є. Кошти на ремонтах шкіл, лікарень крадуть не в Варві, а у Варвинському районі тому й ініційоване об’єднання, щоб коштами розпоряджались громади.

    ВідповістиВидалити
  19. Дмитре ,як вчителька, яка колись вчила тебе, пояснюю тобі доступно.
    1.Якщо приєднати всі села до Варви, то поняття "Варвинський район" зникне.Адже одна ОТГ - це не є район.
    2.Озерянська громада буде однозначно.
    3.Гнідинська ОТГ буде однозначно.
    3.Журавська теж.
    До Варви не хочуть приєднуватися, бо селам прийде кінець.Про них ніхто не дбатиме, прийде руїна.
    Чому у Озерянах грошей на все хватає, а у Варві - ні?
    Дмитре, не обманюй людей.Крадуть не у варвинському районі, а у Варві місцеві чиновники( Бані відкривають, магазини,на крутих авто їздять). Люди це знають, людей не одуриш. Хіба Варвинська ЗОШ знаходиться не у Варві? Чи лікарня, де суцільна руїна, де здирають гроші за все.
    Грошей та влади тобі ,Дмитре, не бачити як власних ушей.
    Не нервуй, заспокойся.Така твоя доля..)Бережи себе.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прочитавши листа та проаналізувавши коментарі прихожу до висновку-повний мар....
      1.Чим може довести писака листа,що при обєднанні навколо Варви будутьзолоті гори.
      2.Чому писака листа біситься від іншої думки керівників сіл.
      3.Чому цей писака не обдумав причини такої протидії сіл району.
      4. Чому писака і його гвардія не подумали про людські долі уже вивільнених людей.
      5.Селишні представники воліть тільки за власні інтереси.
      6.Хто із керівників сіл, крім одного Озерянського назвав окупантів земельного іга чиновниками району в тому числі окремими і селищними депутатами(не давши багатьом селянам землі).
      7.Подивіться на декларації чиновницької раті району та депутатського корпусу-стане зрозумілим насторога обєднання.
      А тепер власна думка:Обєднаши у Варвинську громаду-селам явно прийде кінець.

      Видалити
    2. Вчителько, Варвинська ЗОШ так, як лікарня знаходяться у Варві, але фінансуються з районного бюджету. Озерянському голові ніхто не заважає об'єднуватись, варвинчани не приїхали в Озеряни на схід села агітувати за об'єднання з Варвою, натомість Дмитренко разом з "Пушком" приїхали в Калиновицю вже після сходу села та проведення сесії. Чому не поїхала ця агітбригада в Остапівку та Гнідинці, де наразі ніхто ні з ким не об'єднується? Як кажуть в народі пізно вср*лись. Да і не дай бог комусь такого "вчителя".

      Видалити
    3. Дмитре, що погано спав? Писаруєш о 05:22.
      Пояснюю тобі знову.Варвинсько школою, освітою, медициною ід.,-керують не марсіани, а чиновники-хапуги з Варви.Вони хочуть із одних теплих крісел пересісти в інші. Мені жаль тебе,Дмитре, дятя бездалане.)))Грошей та влади тобі ,Дмитре, не бачити як власних ушей.
      Не нервуй, заспокойся, не бреши на людей. Така твоя доля..))) Бережи себе.

      Видалити
    4. А це пише на Дмитра не той вчитель що приводив до порядку в Костіна станки З поросятами. Таланту в шанованого педагога не існуе бо часу на навчання учнів не лишалося сам тупий та ще й таких учнів навипускав а тепер бравіруе.Стид тобі помовчав би бо ми пізнали тебе...

      Видалити
    5. Павленко Дмитро16 квітня 2017 р. о 13:48

      Шановна вчителька, якщо ти вчителька, а не фантазія чергового хворого, прізвище ім'я по батькові, потім будемо дискутувати.

      Видалити
    6. Не ображайте мене ! Я ніколи свиней у Костіна не годувала ( не судіть по собі).А Дмитра Павленка мені справді шкода, бо заблукав він . У питанні ОТГ абсолютно нічого не розуміє.

      Видалити
    7. Шановна вчителько, чи як там тебе, читаю послання і думаю, а в кого і де ти навчалася, якщо пишеш з помилками - не Гнідинська ОТГ, а Гнідинцівська, а поняття "Варвинський район" (якщо ти вчителька і читаєш пресу, а не тільки "шариш" по інтернету) і так зникне в найближчому майбутньому, - і будуть у нас повіти. Ох і вчителька, одна назва.

      Видалити
    8. Експертний Висновок Озерянської ОТГ.

      1.Варвинські депутати пишуть з помилками, а їхні учителі теж.
      2.Варвинські депутати любителі "Зеленого змія", бо їх так виховали.
      3.Варвинські чиновники багато "прихватизовують"(КРАДУТЬ).

      Видалити
    9. Дмитре, тебе дійсно бездарі у школі вчили. Відредагуй статтю і запам'ятай, що до складу Озерянської ОТГ входять Брагінці, а не "Браг и нці".Брага напій хороший лише для Калиновиці.

      Видалити
    10. На сайті Верховної ради у Варвинському районі рахується село БрагИнці, а ми звикли їх називати БрагІнці. До речі довгий час даже на печатці, на фірмовому бланку була буква І. Потім при Влахну все привели до відповідності. Так, що не потрібно переходити на особистості, тим більше коли ще і сам не правий.

      Видалити
    11. Дмитре, ти молодець!)))))))))))Вибач.Каюся.
      Але помилок у тебе все ж забагато. Потрібно писати "ми звикли його називати", а ти пишеш "їх".(Брігінці - одні)
      "До речі" - це вставна сполука(бракує коми). Також ніякі села на сайті ВР не "рахуються", а "заносяться " до бази ВР. Слово"даже" - це просторіччя,русизм(потрібно писати"навіть"). Правильно "привести у відповідність", а у тебе "...до"..
      Після слова "Так" кома не потрібна, бо слово нічого не стверджує.
      Без образ...))))))))))))

      Видалити
    12. Питань не має, але писав про Брагинці не Дмитро, а я закінчував технічний ВУЗ в РСФСР ще за часів СРСР. Вибачайте за мій поганий український. Как умею так играю, а умею плохо.

      Видалити
  20. Дмитро Цегельник15 квітня 2017 р. о 22:10

    Цікава дискусія тут виходить! Варвинщина (маю на увазі керівників, чиновників...) до кінця не розуміє, що принесе об'єднання громад. Ніхто не розуміє, так як просто ще ні в кого не має власного досвіду. Але у самій Варві (депутати, виконком, рай.адміністрація...) вже кажуть, що з Варвою буде добре, без Варви - погано. Шановні, звідки такі висновки? Хіба головне скільки коштів буде у ОТГ? А чи не головніше ЯК САМЕ коштами розпоряджатись? Наведу маленький приклад: в Прилуках у 2016 році на ремонт доріг виділили близько 13 млн. грн. Нібито, добре, що влада знайшла можливість та залучила такі кошти. АЛЕ!!! Доріг-то немає!!! В деяких місцях стало навіть ще гірше!!! Я не розумію ставлення чиновників рай.адміністрації та деяких депутатів до голови Озерян. Як на мене, ви, повинні підтримувати здорову ініціативу молодого очільника в розвитку села, допомагати і словом і ділом, т.я. дійсно Озеряни змінилися в кращу сторону за останній час (це, до речі, думка озерянчан). Чому ж ви, "досвічені" лише заважаєте? Не ви, а люди (варвинчани, озерянчани, гніденчани....) будуть робити висновки діяльності чи бездіяльності голів сел та селищ. І лише з часом люди побачать результат об'єднання! Позиція козаків в цьому питанні - повна підтримка вибору людей. Саме вибору людей, а не колуарного "договорняка" в кабінетах.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У мене запитання. В якості кого козаки були присутні на сходах сіл в Озерянах та Калиновиці? Варіанти відповіді:
      а) собіратілєй прілуцкіх зємєль;
      б) захисників мешканців Озерян та Калиновиці від Варвинської Хунти;
      в) тітушок.

      Видалити
    2. Павленко Дмитро16 квітня 2017 р. о 14:07

      Дмитро Цегельник, я можу частково дати відповідь на твої роздуми та запитання, а також недолугі паралелі. Перше, замість того щоб цікавитися своїми дорогами в Прилуках, цікавитися витрачанням коштів в себе ж в Прилуках, здійснювати громадський контроль за цими процесами, ви їздите з масовками по всім усюдам, звичайно що доріг у вас не буде так як і грошей. На логічні запитання, що ви робили наприклад в Калиновиці, то ви говорили що ми просто приїхали щоб чогось дивись не сталося, бо Сергію Миколайовичу страшно самому вводити в оману громаду сусіднього села, то ви йому приїхали допомогти, а в цей час у вас ні доріг ні грошей, а ви і далі їздіть з масовкою.
      Те що ви в оману вводите людей наприклад в Калиновиці, то це факт беззаперечний, це доводить документ, що розміщено вище, який підписав ваш протеже пан Дмитренко, де звісно Калиновиці немає в Озерянській ОТГ, то до чого ж ваша масовка була, як не до одурення села??? А розмірковувати про міфічних людей, права та інтереси, яких ви начебто відстоюєте не потрібно, залиште свою енергію краще на ті речі про які я вам писав вище. А коли пишете за уявних чиновників, то обов'язково пишіть про яких саме, вказуйте прізвища, чи ви і це хочете поховати від тих людей яких зібралися захищати?

      Видалити
    3. Що Діма Павленко ---протверезів, похмелюга прийшла.. Очі открий---
      Варва ---круг----дорога---яма-- У варві дороги страшні.Не пий браги--
      За дорогу озерянську не переживай ---дорога буде---

      Видалити
    4. Дмитро Цегельник17 квітня 2017 р. о 10:26

      Дмитро П.! До скорої зустрічі. Не тобі розказувати що і кому робити! Я живу по совісті і того ж буду вимагати від всіх. Від тебе також. За всі свої слова я відповідаю і буду вимагати від тебе також відповісти за кожне слово. Хочеш громадський контроль - буде тобі!

      Видалити
    5. Павленко Дмитро19 квітня 2017 р. о 14:17

      Та не мені, для себе зроби, чи в Прилуках мало роботи, немає чим зайнятися?
      Я тобі ніяких слів не давав, і відповідати відповідно перед тобою в мене нічого.

      Видалити
    6. Дмитро Цегельник19 квітня 2017 р. о 17:21

      Будеш відповідати не переді мною, а перед громадою.

      Видалити
    7. Очманіти можна від перепалки козачків, від їх наполегливості влізти в чиюсь громаду і там нашкодити. Я розумію Павленка, він бореться за свою громаду, а козачки? За чию? Можливо вони саме своїм хамером розтовкли дороги Варвинського району, да і у нас в Прилуках??? Питання, чи не так? Активісти хренові з обох боків поставали і гавкають один на одного як собаки. А ми дивуємося, що у Верховній раді твориться. Людоньки, да ми нікому не потрібні, потрібно самим за себе думати і дбати, а не дивитися на псевдо патріотів, які, як цепні пси гавкають, щоб відпрацювати харчі господаря. Ледарі і хапуги, які присосалися до прогалин в державі.

      Видалити
    8. Дмитро Цегельник21 квітня 2017 р. о 13:35

      Анонім 21 квітня 2017 р. о 07:46
      Лише боягуз може писати такі речі за "анонімом". Вкотре пишу: за сої слова та дії треба відповідати! Так і в державі - говорить всі можуть, а особисто щось зробити, так ні. Краще гавкать за анонімом.

      Видалити
  21. Очільник освіти Варви вчора отримав 5 років позбавлення волі за

    розкрадання будівельних матеріалів.

    А Коли посадять Костіна?

    ВідповістиВидалити
  22. Очільник то отримав винагороду, але чому не отримали ті хто давав вказівки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Одному менше дають, а так була б груповуха(частина 3 ).

      Видалити
  23. Так Костіну давно бути в тих місцях. Він повністю знахабнів від п"янок можливо вчинків і не пам"ятає.Дожитись до того щоб посторонні і свиней порали такі як завгосп та інші технічні працівники- позор.

    ВідповістиВидалити
  24. Сподобався мені коментар про директора Варвинської ЗОШ Костіна:
    "Здирає з батьків гроші на )ремонти). Ніяк він баню другу не откриє та четвертий магазин.Дітей з девятих класів з уроків знімає та заставляє ліс садити бо дерево на баню синові треба. Куди дивиться ,прокуратура ,міліція." Та за таке требавідповідати.
    Шановні, звертайтеся в прокуратуру м.Прилук, а не займайтеся пустими розмовами. Адреса: Прилуки, вул. 1 Травня, 50-а
    Телефон: (0237) 3-40-15
    Людина, яка оббирає дітей, учителів, не поважає нікого ? Та це суцільний маразм!

    ВідповістиВидалити
  25. Останнім часом Костін віддав наказ класним керівникам збирати гроші з дітей на ремонт школи, хоча держава гроші виділяє на ремонт регулярно . Класні керівники поручили збирати гроші дітям, бо самі бояться. Суми кругленькі. Схема діє так: ПРИНОСИТЬ ВЧИТЕЛЬ ГРОШІ - КЕРУЄ КЛАСОМ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гроші збираються батьками тільки на потреби класу і на ремонт у класі. Цікаво, які кругленькі суми має на увазі автор? 10-20 гривень на місяць?
      Поспитайте, скільки здають грошей у інших школах України. А стосовно того, що класні керівники приносять гроші, щоб покерувати класом, то у автора без сумніву маразм. Класне керівництво ніхто брати не хоче і Костін щороку погрожує, що наказом змусить. Ви думаєте, що така велика радість відповідати за сучасних дітей, а тоді ще спілкуватися з такими батьками, як ви? У вас дійсно маразм! Мерщій до лікаря!

      Видалити
    2. Пояснюю злодіям із Варвинської ЗОШ, які оббирають роками дітей. Візьмемо, наприклад, 22 учні із одного класу. 22х20=440грн.Що ж ви купили на ці гроші? Нічого!!!!!!!!! Останнім часом коштів для шкіл у бюджеті вдосталь.На фарбу,технічний інвентар кошти виділяються і виділялися.
      Про наявність коштів говорили П. Бакуменко,Л.Доля.А мініст освіти Л.Гриневич взагалі заборонила збирати гроші з батьків. Зарплата класного керівника становить 1000грн. Немало? Ні, немало. Отож не плачте.А тепер детальніше розкрию схему. 440(один місяць) х 10(місяців)=4400грн.У Варвинській школі 11 тільки старших класів.А тепер порахуємо "дохід" зі школи.
      Отже, 11х4400=48400(сорок вісім тисяч чотириста)!!!!!
      Вам мало? Куди діваєте??? Про вашу "гарну" школу був матеріал у газеті "Слово Варвинщини" та у рубриці цього сайту "Докерувалися". Роками гроші керівники з дітей здирали, а що ж Ви зробили? У гімназії порядок, бо там керує чесна, відповідальна людина, якої ви і нігтя не варті. Рекомендую старим крадіям-керівникам та їхнім поплічникам із Варвинської ЗОШ: купіть собі памперси( бажано великих розмірів), бо найближчим часом дуже потрібні будуть.

      Видалити
    3. Як і за що Толя Костін бере на роботу усі знають .

      Видалити
    4. Анонімові від 19 квітня 2017 р. о 19:42
      Ви пишете: "Ви думаєте, що така велика радість відповідати за сучасних дітей..." Запам'ятайте, що педагог, який іде до дітей без радості - то не педагог, а заробітчанин на долях дитячих . Ідіть додому, прийдуть мудріші, добріші, справедливіші за вас.

      Видалити
    5. Вгамуйся вже, Василь Васильович!

      Видалити
  26. Дмитро Цегельник16 квітня 2017 р. о 00:21

    До відома. В ГО Прилуцький Козацький Полк є тел.довіри (095)006-75-56 та сайт http://kozak-priluki.com.ua/ Наші юристи можуть надати безкоштовну правову, юридичну допомогу. В кого є реальні факти беззаконня - звертайтесь. На всіх знайдеться управа!

    ВідповістиВидалити
  27. А почему Дима не говорит что приехали под градусом депутаты? Это такое уважение к жителям или показуха кто рулит??? В Озерянах Мер ХОЗЯИН,Дима П, докажите и у себя такое, вот кого ОРДА была так это депутатов а Дмытренко С. М один дал ХАПУГАМ отпор, Дима П, прежде чем облить грязью других то за собой посмотрите, люди скоро спросят ГДЕ И КУДА ВЫ ПОТРАТИЛИ БЮДЖЕТ!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На скільки мені відомо, там було п'ять депутатів, хто з них був під градусом? Стосовно бюджету читайте звіт селищного голови за 2016 рік, або зробіть запит і отримайте відповідь.

      Видалити
  28. Почалося)))!!!
    Очільник освіти Варви 14.04.17р. отримав 5 років позбавлення волі за
    розкрадання будівельних матеріалів.

    ВідповістиВидалити
  29. Цікаво, цікаво-хто це приїздив з депутатів під градусом. можете назвати прізвища?
    Вірити в таке можна у них хамства достатньо щоби працювати в особистих цілях. Їм таке обєднання потрібне для деребану як вивільненого майна в майбутньому та і землі.

    ВідповістиВидалити
  30. Старенченко С.М., Павленко Д.,Левадній (адміністрація),Шкуліпа Є(член виконкому) навіть пропонували іншим , яка не повага до людей, і ці люди говорять про єдину громаду у Варві - ганьба, давайте скинимось їм на самогонний апарат бо бюджетних коштів не вистачає пропили все , а так буде економія бюджету!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наоборот молодці, пропонують іншим- значить відкриті для спілкування. Старенченка на голову громади треба висувати. А самогонний апарат тоже потрібна штука. Подаруй їм, але обов'язково з 40 літровою флягою.

      Видалити
  31. Депутаты - это слуги народа. А там был "помощник мушкетёра", который сам так представился, какой то пьяный неадекват который бегал с бутулкой коньяка. Там был какой то вышибало, которого взяли для того, что бы двери подпирал. Это что депутаты?))) Простите, даже подумать не мог

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти багато думаєш, не перенапружуйся, бережи своє здоров'я

      Видалити
    2. не переживай за меня) Ты наверно один из тех депутатышей?))) алкоголик или подпорка для дверей? )))

      Видалити
    3. Такі слуги народу які вказані в коментарях ніколи користі для Варвинщини не давали. Ціль єдина продовжувати грабувати. Приклад цього є. Взяти одного з депутатів селищної ради такого як Старенченко та поглянути на офіційний документ, де вказано скільки землі має цей депутат:Діхтярі -3.9 га, Діхтярі-4,9 га,Озеряни -4.1,Антонівка-6.9 га, Антонівка- 2.0 га-це, крім дружини.
      Для кожного зрозуміло,що кожний громадянин має право на земельну частку в тому числі і депутат. Отримати у приватну власність має право кожний громадянин згідно ЗК Украіни на 6 земельних ділянок різного цільового призначення.Але отримати таку площу землі у різних місцях та ціль призначення-це питанняі до депутата і до тих чиновників хто використовував службовий стан у такий спосіб.Через таке чиновницьке свавілля сотні жителів сіл, селища залишились без земельноі частки яку називають для ведення власного сільськогосподарського виробництва не більше 2.0га. І тому не чіпайти сільського голову с. Озеряни.Із чиновників органів місцевого самоврядування тільки він один вказує на пограбування землі в такий спосіб,що і в його в селі біля 100 осіб залишились без такої землі. Так хтож з вами буде обєднуватися?. Допоки у депутатському корпусі селища будуть правити підприємці які думають про особисте збагачення, толку не буде.

      Видалити
    4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    5. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
    6. А хіба не можна вирахувати прізвища посадовців, які розробляли та підписували приватизаційні сертифікати на отримання таких земельних ділянок які набрав Старенченко? І скільки таких старенченків у районі? Виходить, що тут орудує земенльна мафія. Якщо так, то чому не займаються відповідні оргшани цими питаннями.Карати треба і тих хто давав і тих хто брав.

      Видалити
    7. Все можна зробити, і вирахувати тих, хто брав і тих хто дозволяв,і все зробити щоб майже кожний отримав 2 га, але в районі цим зайнятись нікому.Все повязане в круговій поруці.
      Якщо проаналізувати в який спосіб отримані землі по кількості паю на одну особу(за вийнятком спадщини), або для ведення власного с\г не більше 2 га то тут діє принцип свій своєму, блати, начальство,де дозволено по Варвинські такої зелі як 2 га одній особі декілька земельних часток і персонально кожному члену сімї. Можливо і орудує земельна мафія - це вже оцінювати людям.

      Видалити
    8. Дмитро Цегельник17 квітня 2017 р. о 21:43

      ну так телефонуйте до нас, разом виведемо на чисту воду!

      Видалити
    9. Тому вони і верещать на кожному кроці про продаж землі, щоб замести сліди після її продажу. В нового власника її буде забрати майже неможливо. І уникнути відповідальності за зроблене буде можна.

      Видалити
  32. не депутати у Варві --- аЛКАШІ""!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Особливо Старенченко.Ну це вже п... Не міг ніколи подумать.

      Видалити
    2. АААААА Озерянські хто???? Недоумки!!! ХАХАХАХА!!!!!!

      Видалити
    3. Дмитро Цегельник21 квітня 2017 р. о 13:38

      тут всі аноніми такі сміливі, гори готові зносити, а як спитати "хто сказав?" так язики всі в ж... поховали. Сумно за вас!

      Видалити
    4. Так з Вами попробуй інакше, якщо Вам щось несподобається, приїдите борошном обсипите. На 1 депутата 20 козаків з криками "ганьба" і "геть"+ борошно і це Ви називаєте дискусія? Це в інтересах яких людей чи якої громади робилося? Варвинська чи Озерянських? Як на мене так це чистої води хуліганство під вивіскою боротьби на права простих громадян.

      Видалити
    5. А як на мене, то не треба випрошувати! Було ж за що! А що до борошна, то краще було б якби цементом?!! Хоча на мою думку, то краще б камінюкою! Щоб зникло те чудо з нашоі Варви, а потім, щоб і йому подібні слідом

      Видалити
    6. Дмитро Цегельник22 квітня 2017 р. о 01:18

      Наступного разу борошна не буде :)
      В державі на кожного "нЄродівого" депутата чи чиновника знайдеться десятки людей, які не побояться виразити свою позицію щодо "діяльності" чи бездіяльності таких "обраних". Ніхто не буде терпіти свавілля та порушення прав та свобод громадян, порушення закону... і посади не мають значення.

      Видалити
    7. І це правельно, на палю всіх депутатів і чиновників. Як там в інтернаціонал : "весь мир насильства мы разрушил до основания а потом....". А що потім- козачий світ побудуємо? І все там буде не по законам а по совісті (по "понятіях"). Привіт шалені 90?

      Видалити
    8. Дмитро Цегельник22 квітня 2017 р. о 13:08

      Якщо для когось поняття "совість" тотожне з "понятіями" - нам з вами не по дорозі! Мова не йде "про всіх на палю". Щодо "Інтернаціоналу", то я ніколи не захоплювався (тим паче не цитував) гімном СРСР. В шалених 90-х мені було років 10-15, на відміну від декого з анонімів, в мене немає чіткого уявлення про ті часи, окрім затримки зар.плати у батьків, купонів, дефіцитних товарів та пустих прилавків. Можливо, комусь з вас тоді й жилось добре, а зараз ви сумуєте... не знаю. Але я особисто не сприймаю такої побудови суспільних відносин, як в ті часи.

      Видалити
    9. Звичайно, у вас не так як дев'яностих, у вас борошно, гроби, палі та коври, чи ще щось там у заготовочках є? До дев'яностих ще не дійшли, але по хатах вже ходити навчилися.
      Але коли за депутатів заговорили, що всіх до відповіді та на палю, то трохи й задню включив, бо і сам депутат. Ти що там для своїх виборців теж борошно завозив, всіх пообсипав, щоб не випрошували?

      Видалити
  33. А Саверська з Булаєвим хоть тверезі були? Бо я дивлюсь п'ють тільки у Варві. Озерянчани за тверезий спосіб життя.

    ВідповістиВидалити
  34. Шановні коментуючі. Прошу дотримуватися елементарних правил етики. Інакше буду змушений ввести авторизацію, і попереднє узгодження коментарів. Такі дії ускладнять процеси коментування, як в часі, так і в процедурі.
    Дякую за розуміння, адміністратор.

    ВідповістиВидалити
  35. Підтримую адміністратора сайту.)))Коменти з образами(матюками) видалять)))).

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо до такого життя ми дійшли, то не варто ні матюкатись, ні душевно говорити, ні думати, а просто чекати............

      Видалити
  36. На перший погляд було не помітно стан їхнього сп"яніння , але поведінка Булаєва викликала відразу , Саверській потрібні такі як Бейкун та Булаєв "мальчики пай " і ця фраза щойно не видумана вона вже давно ходит по Варвинщині. Також позиція Булаєва пояснюється взятими коштами з проведення водогону,тикнули пару тисяч за підписання документів вкрали не одну сотню тисяч , а тепер бояться,що прийде Дмитренко і всім п****** як бачимо один вже отримав 5 років. Долиха не вспівала їсти заспокійливі пачками бо вилізе звідки кошти на другу фуру!!!

    ВідповістиВидалити
  37. Да пропустив доволі багато.
    Дивлячись по коментах писали всі, від убогих до (особ особо приближенных к ИМПЕРАТОРУ) Люди добрі підскажіть, що ділите.
    Причина в ВЛАДІ, котра повністю згубила ДОВІРУ. Зараз використовують багатьох в темну, сіючи ХАОС, місцева влада проводить аналіз до майбутніх виборів. Багато хто не розуміє механізм проведення такої підривної, політичної роботи. Розшатування бувших політичних однодумців, взаємні образи, публічні заяви, нагнітання інтриг, підштовхування до всього цього.
    Нажаль історія НАС нічого не навчила. Політичні трупи, з великими коштами, будуть підтримувати цей розбрат. Прошу всіх перестати піддаватися на різного роду провокації, зменшити емоційний градус і займатися конкретними справами для для нашого району. Забудьте за партії різні ГО - це механізм утримування людини, якій постійно промивають мізки певною літературою та висловлюваннями. Перехід з партій в партію, для утримання влади та використання певних коштів для підкупу виборців ось і вся процедура.
    З повагою до всіх КАБАЛИК С.В.

    ВідповістиВидалити
  38. Пане Кабалик С.В.!
    А яка Ваша думка стосовно коментаря "Аноніма" від 16 квітня 2017 р. о 20:31? Дуже хочеться почути Вашу думку як висококваліфікованого юриста, так і компетентного політичного діяча, який має досвід членства в багатьох партіях.

    ВідповістиВидалити
  39. У Кабалика поламався комп.

    ВідповістиВидалити
  40. Шановний пане Стеренченко (мушкетер) якого сорту було борошно, чи підходить для вас та чи підійде Саверській з Павленком.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З приводу борошна не знаю, але думаю що мені підійде. Залюбки подивлюсь як оцей писака, що питає за якість борошна, і держе язик в дупі перехрестивши пальці підійде і висипе мені на олову.

      Кабалик С.В.

      Видалити
    2. Для зустрічі мій номер 066 0000 5 один один
      Кабалик С.В.

      Видалити
  41. Шановні громадяни, не треба так суворо критикувати Д.Павленка. Не було б його - не було б і теми розмови.Його стаття - помилка. Я чомусь думаю, що він уже це зрозумів і усвідомив.

    ВідповістиВидалити
  42. По черзі.
    Вибачте як що писатиму з помилками.
    З приводу земельних ділянок Старенченка С.М.
    В певний період законодавством було дозволено продавати земельні паї ось Старенченко С.М. і скористався цим правом і купив в порядку передбаченому законом. Це не важко перевірити, а для особливо зацікавлених рекомендую дати офіційні запити (ЩОБ ЖАБА В НОЧІ НЕ ЗАДАВИЛА)
    З приводу (компетентного політичного діяча, який має досвід членства в багатьох партіях.) Да я маю досвід в багатьох політичних партіях та громадських організаціях, і цього не цураюсь. Отримавши такий досвід, я і виразив свою думку.


    Дмитро Цегельник18 квітня 2017 р. о 12:54
    про які саме ГО йде мова?
    ПРО ВСІ БЕЗ ВИЙНЯТКУ.
    Прошу всіх кого інтересує моя думка підписуватись. Або телефонувати всі знають мій номер.
    Кабалик С.В.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дмитро Цегельник18 квітня 2017 р. о 23:12

      Доброго вечора, Кабалик С.В. Цитуючи Вас "Забудьте за партії різні ГО - це механізм утримування людини, якій постійно промивають мізки певною літературою та висловлюваннями. Перехід з партій в партію, для утримання влади та використання певних коштів для підкупу виборців ось і вся процедура. " ХОЧУ ВНЕСТИ ДЕЯКІ УТОЧНЕННЯ. ГО Прилуцький Козацький Полк (ГО ПКП) в своїх рядах об'єднало десятки АТОвців, небайдужих до долі своєї землі людей, молодь, пенсіонерів, учасників БД, ліквідаторів ЧАЕС... Об'єднало не під політичними прапорами! Метою ГО ПКП є http://kozak-priluki.com.ua/nashi-cili/ . Ми не переходимо з партії в партію (на відміну від присутніх на цьому сайті), так як ЖОДЕН козак ГО ПКП НЕ Є ЧЛЕНОМ ЖОДНОЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ!!! Також, хочу зазначити: ми НІКИМ НЕ ФІНАНСУЄМОСЬ, тим самим залишаємось одним з небагатьох ГО, які є ПОВНІСТЮ НЕЗАЛЕЖНИМИ (і багато кому цим невигідні). Я вважаю, що мудра людина (а в мене немає підстав називати вас дурнем) не рівняла б всі ГО "під одну гребінку".

      Видалити
    2. Кабалика С.В. повело. Та причому тут Го чи політичні партії поховані чи живі.Народна мудрість говорить, що горбатого могила править, Якщо вживих партіях негодяї, взяточники корупціонери які сидять у владі дозволяючи продовжувати грабувати, то хай хоч ГО пробують припинити цей безредєл.

      Видалити
  43. Пане Кабалик С.В.
    Чи не будете Ви так люб’язні конкретніше розписати, в який період законодавством було дозволено продавати земельні паї та навести назви законів, актів, постанов і т.п., якими і скористався вищеназваний депутат Варвинської селищної ради, та яким чином вдалось отримати ще й 2 га дозволених державою?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Можу надати повну інформацію. З датами, числами, можливо і копіями, тільки може Ви почните.
      1 підписуватись
      2 Я не раб, і Вам не чим не зобов'язаний, значить працювати безкоштовно не маю бажання.
      3 При певному гонорарі максимально уділю Вам увагу.
      Кабалик С.В.

      Видалити
  44. Пане Кабалик С.В.
    Це несерйозно. Така інформація потрібна не мені, а жителям району, отож Ви замість образи, тільки піднімите свій рейтинг.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Метати перед свиньми бісером - я не збираюсь. А жителі району мій номер мобільного знають, тим паче ті хто мене підтримували. Вони можуть завжди мені зателефонувати, і задати питання. А аноніми писали доноси ще в НКВД,прикриваючись добропорядністю та доброзичливістю.
      Кабалик С.В.
      Згадав Шевченка Т.Г.
      Не так тії вороги,
      Як добрії люди —
      І окрадуть жалкуючи,
      Плачучи осудять,
      І попросять тебе в хату.
      І будуть вітати,
      І питать тебе про тебе,
      Щоб потім сміятись,
      Щоб з тебе сміятись,
      Щоб тебе добити...
      Без ворогів можна в світі
      Як-небудь прожити.
      А ці добрі люде
      Найдуть тебе всюди,
      І на тім світі, добряги,
      Тебе не забудуть.

      Видалити
    2. Сергію Кабалику Вам ++++++++))))))))))))))))))))))))))))
      Додам:
      У Варві плач, і стогін, і ридання
      "Добродії" наші у журбі.
      На Долю марні нарікання:
      капусти зникає , усе у лайні.
      Українка з Варви.

      Видалити
  45. Черкасов Иван18 квітня 2017 р. о 21:21

    Кабалик, ты просто молодца ))) Народ, я в Вашей среде никто и звать никак, но общаюсь с Вами и наблюдаю со стороны, Вы уж извините что на русском,но так привычнее. Так вот знаю многих уже в Варве и регулярно общаюсь и с Кабаликом и со Старенченко и с многими другими, может и не ангелы, но точно и не такие демоны как здесь Вы все описываете и ругаете, тот же Сергей Старенченко.... кто скажет что пришел к нему с просьбой о помощи в каком либо вопросе (пусть личном или не личном) и он послал человека куда подальше ? Повторюсь я его знаю всего 3 года, но только за эти 3 года этот человек помог всем кто к нему пришел, даже советом или делом, не суть важна,но ведь не отказал. Ну есть у него земля, и что ? У него и работа есть и на месте не сидит, вкалывает почти круглосуточно, он человек бизнеса, это нормально что он вкладывает деньги, он их заработал имеет право, Сережа Кабылик правильно написал- хотите проверьте сами, никто не мешает. А зависть если есть, ну люди, Вам ведь никто не мешает и не мешал работать как он.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Петро Доброхібов18 квітня 2017 р. о 23:48

      Ваня Черкасов та хто говоре щоб він не мав землі, хай має, але хай має і совість-трішки залишить для тих селян яким не хватило землі. Жадність то велика, Якщо в такий спосіб наживатись -пропала україна.

      Видалити
  46. Отже, Варвинська громада - це Варва+Калиновиця+Сіряківщина+Григоровщина.
    Висновок:докерувалися і докралися. Жгиде далі, пийте, співайте ! ! !

    ВідповістиВидалити
  47. І питимемо, і співатимемо. Будемо жити в своє задоволення, неховаючись за (анонім)
    Бійтесь Данайців ,що дари приносять. Історія Вас дурнів не учить.
    Кабалик С.В.

    Кому багато дано з того багато і спитається.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пийте хлопці та гуляйте! У Лохів у тріньки вигравайте!Дураків історія - не учить! Дураків тюрма научить!



      Видалити
    2. Савеська Лихошва - найкращий селищний голова!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Видалити
  48. Пане Кабалик С.В. Понад 15 років власники земельних ділянок с\г призначення в Україні не можуть продавати власні паї. Уважно прочитай ЗК України та його прикінцеві положення. Не заводь в оману людей.
    Якщо вказаний депутат придбав скільки землі - без хімерії не обійшлось. І з цим необхідно боротися поки не пізно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. http://xp.od.ua/press-tsentr/stati/347-5-zakonnykh-sposobov-obojti-moratorij-na-prodazhu-selkhoz-zemel.html

      Видалити
  49. Шановні користувачі даного ресурсу!

    Невже ви й досі незрозуміли, що всі оці старенченки, павленки, кабалики і іже з ними, це всі одна шайка-лєйка, яка вже багато років паразитує на тілі району. Що вони зробили певного для людей? Чого вони лізуть в депутати та владу - ніхто не задававсь таким питанням?

    ВідповістиВидалити
  50. Жаль мені вас, тупих і убогих.
    Ви тільки і здатні (А еще они называли тебя желтым земляным червяком и говорили, что ты ешь лягушек.) скучила спина у холопів за нагайкою, ось вони нервують. То земля з відки, то вкусить з далеку пробують.
    "Чого вони лізуть в депутати та владу - ніхто не задававсь таким питанням?"
    " Що вони зробили певного для людей" - зробив я (для своїх виборців) більше чим цей писака анонім який даже не має сміливості підписувати свої коменти.
    Рекомендую всим тупим, убогим, писакам витягнути язик з дупи і задати Старенченку С.М. питання про землю - він вам все розповість.
    і чи хватить сміливості в когось потім попросити пробачення за ці нарікання - думаю що ні. От так ви і будите жити БИДЛОМ, але це ваше право.

    З повагою до всіх думаючих Кабаик С.В.

    ВідповістиВидалити
  51. Дмитро Цегельник19 квітня 2017 р. о 12:01

    Підтримую С.В.Кабалика в питанні підписуватись під своїми коментами.

    ВідповістиВидалити
  52. Кабалик С.В.Ти перед тим як ображать людей,ти навчися писать без помилок,ти даже свое прізвище без помилок написать неможеш Кабаик ти)))Юріст ти грамотний)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. НУ молодець, знайшов помилку.
      Дякую що вказали. А я людей не ображаю, вони самі себе ображають. БІЛЬШЕ ЧИМ ВОНИ САМІ СЕБЕ ОБРАЗИЛИ Я НЕ ЗМОЖУ - да і не хочу. Ще раз ВСІМ дякую за указані мої недоліки.
      Я своє прізвище пишу, і за себе відповідаю.А ВИ напевно його забули, або цураєтесь за свої дії, або дії своїх родичів.
      Кабалик С.В.

      Видалити
  53. Одного не розумію. Яким боком, якийсь Старенченко, який до Озерян не має ніякого відношення, має там близько 4 га землі, а моі батьки, які народились у Озерянах, своє трудове життя там починали, зараз там проживають, землі не мають, бо ще при Демиденкові вже не було чого давати! Також цікаво, про розпаювання кухарських земель, де мають пай чи не всі варвинські чиновники, а тим хто там роками працює, землі не має

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Один селянин молився Богу да просив землі.
      БОЖЕ БОЖЕ у Старенченка вже 5 гектар а в мене немає.
      Наступного року БОЖЕ БОЖЕ у Старенченка вже десять гектар а в мене нема.
      На четвертий рік БОЖЕ БОЖЕ в нього вже 15 гектар, і тут розтуляються небеса з відти облік БОГА да ти ДУРЕНЬ хоч заяву напиши на отримання паю.
      Паї роздали в Озерянах ще до 2010 -2011 року. А Старенченко їх отримав набагато раніше (пока хтось просив у БОГА) він написав заяву на отримання паю. Потім купив за гроші в тих хто раніше отримав, так як тоді це було дозволено по законодавству.
      В мене теж немає паю, зараз займусь цим питанням.
      Кабалик С.В.

      Видалити
    2. Продаж землі регулюється земельним кодексом прийнятим в жовтні 2010 року. Трохи пізніше на продаж землі сільгосп призначення було накладено мораторій, який з року в рік Верховна Рада продовжувала. В наступному році не "буде дозволено" продаж землі, а Верховна Рада не продовжить мораторій. В той час коли не діяв мораторій мною була куплена земля на законних підставах в приватних осіб. Хтось продавав, а хтось купляв. Можливо і батьки анонімів продавали землю теж. 2 гектари мною було оформлено в 2007 році до того як був піднятий ажіотаж, і землі надавались Варвинською РДА з погодженням з орендаторами. В даний час дозвіл на отримання 2 гектари землі надається Чернігівською ОДА та контролюється всіма силовими структурами. Відносно закидів, що хтось має землю, а хтось ні пригадується анекдот:
      До равіна на службу приходить єврей, годину молиться і просить в Бога виграти в лотарею 100 тисяч. Так продовжується кожну суботу протягом кількох місяців.
      Равін, пожалівши єврея, залишившись на самоті звертається до Бога: "Боже допоможи йому виграти 100 тисяч, він праведний єврей". Грянув грім, відкрилися небеса, з'явився лик Господа, який говорить: "Я б давно йому дав виграти 100 тисяч, хай тільки лотерейний білет купить".
      Хочеться запитати анонімів, а що вони зробили для того щоб скористатися своїм законним правом?
      Ні Саверська-Лихошва, ні Павленко, ні Доля до розподілення земель немають ніякого відношення.

      Видалити
    3. Шановний Пан Старенченко!!!Скажіть будь ласка,Вам нехватае вашого грошового доходу в бізнесі?шо ви так переживаете за своі землі?прийде время всі узнають де і як оформлялися ваші землі,Ви такий преданий бізнесмен,то зробіть луче в Варві свій благодійний фонд та допомагайте людям,от тоді Вас люди поймуть.

      Видалити
  54. Павленко, а чи не задумувався ти, що озерянська делегація, чи як ти там іх називаєш, приізжала у Калиновицю, та і в інші села, на запрошення сільчан, запросили, от і поіхали, все просто, а не так, як ти собі нафантазував!Твоя безглузда писанина не що інше як маячня твого не здорового розуму! Не смій обливати брудом нашого голову, бо ти, його й мізинця не вартий! Припни язик, і вчись використовувати залишки своіх мізків, аналізуючи подіі, навколо створення ОТГ, зокрема Озерянськоі! Це волевиявлення людей, ЗМИРИСЯ!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павленко Дмитро19 квітня 2017 р. о 14:07

      Якщо вона безглузда, чого ж ти пнешся тут вже який день, не знаєш, якого ще лайна вилити то на мене, то на моїх колег депутатів з селищної ради?
      Я вже вам казав заведіть ви і собі сторінку, і пишіть там і день і ніч, чи залишки мізків так тиснуть, що ніяк писати?
      Ваші Озеряни нікому не потрібні, тим більше, що і вам на них глибоко наплювати, що ви лізете межи очі.

      Видалити
    2. Павленко Дмитро!Ми вже в Калиновиці побачили кому і що потрібно!Як ви там во главе з Старенчинком і Саверською в кабінеті розпиваете спиртні напоі,а ти тут начинаеш розказувать кому і шо непотрібне.

      Видалити
    3. Мені ця ситуація нагадує анекдот: "Зустрілося два депутати, після спору один іншому каже: "Раз ти зі мною не згоден, то Я всім кажу, що твоя дочка- проститутка."
      - Так у мене ж не має дочки, в мене син!!!
      -А ти після цього піди відмийся, і доведи, що в тебе немає дочки."
      Досить нести ахінею. Павленко з Саверською, чи навпаки ні коли б не пили в Калиновиці, і Старенченко їм не наливав би.

      Видалити
  55. Павленко! Пнуся, бо твоя маячня-безглузда! Якого ж лисого, ти гадиш озерянського голову, якщо тобі Озеряни не потрібні?! Краще б сухарі починав Кутовому сушити! А там і на інше варвинське лайно управа найдеться!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Великому кораблю під назвою "Озерянська ОТГ"- велике плавання. До речі висновок Чернігівської ОДА про відповідність проектів рішень Конституції та Законам України отримали? Бо після 6 квітня 2017 року, коли Озеряни подали документи, пройшло більше 10 днів.

      Видалити
    2. Не потрібну патріотам Озерян обливати брудом патріотів Варви і навпаки. Вам ні чого ділити. Держава кинула кістку під назвою "добровільне об'єднання".
      Коштів на території Варвинського району не побільшає на віддалену перспективу, на коростострокову, як "заманушка", можливо.
      Повністю підтримую думку Дмитра Цегельника що принцип "Розділяй і властуй" працює бездоганно. Кому це вигідно- вирішувати Вам.
      Хоч після об'єднання кількість депутатів зменшиться, але ті яких виберуть, в переважній більшості, як не розуміли Бюджетний Кодекс України так його і не розумітимуть.
      І даремно Ви думаєте, що після утворення Озерянської, Варвинської, чи якоїсь іншої ОТГ через деяких час правоохоронні служби не виявлять корупціонера чи казнокрада.
      Здавалося б парадокс, коштів в Кухарці не має, а справу сільського голову Колота М.М. через конфлікт інтересів на наступному тижні розглядатимуть у суді. Принцип "Була б людина, статтю найдемо" продовжує працювати.

      Видалити
    3. Пояснюю злодіям із Варвинської ЗОШ, які оббирають роками дітей. Візьмемо, наприклад, 22 учні із одного класу. 22х20=440грн.Що ж ви купили на ці гроші? Нічого!!!!!!!!! Останнім часом коштів для шкіл у бюджеті вдосталь.На фарбу,технічний інвентар кошти виділяються і виділялися.
      Про наявність коштів говорили П. Бакуменко,Л.Доля.А мініст освіти Л.Гриневич взагалі заборонила збирати гроші з батьків. Зарплата класного керівника становить 1000грн. Немало? Ні, немало. Отож не плачте.А тепер детальніше розкрию схему. 440(один місяць) х 10(місяців)=4400грн.У Варвинській школі 11 тільки старших класів.А тепер порахуємо "дохід" зі школи.
      Отже, 11х4400=48400(сорок вісім тисяч чотириста)!!!!!
      Вам мало? Куди діваєте??? Про вашу "гарну" школу був матеріал у газеті "Слово Варвинщини" та у рубриці цього сайту "Докерувалися". Роками гроші керівники з дітей здирали, а що ж Ви зробили? У гімназії порядок, бо там керує чесна, відповідальна людина, якої ви і нігтя не варті. Рекомендую старим крадіям-керівникам та їхнім поплічникам із Варвинської ЗОШ: купіть собі памперси( бажано великих розмірів), бо найближчим часом дуже потрібні будуть

      Видалити
    4. На Чернігівщині чиновник, що привласнив гроші на ремонт школи, отримав п’ять років тюрми
      Варвинський районний суд Чернігівської області виніс обвинувальний вирок керівнику відділу райдержадміністрації, який привласнив 400 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на реконструкцію школи.

      Про це повідомляє прес-служба СБУ.

      Кримінальне провадження було відкрито за матеріалами Служби безпеки України. Ремонт у місцевому навчальному закладі проводився київською комерційною установою, що виграла тендер та отримала понад два мільйони гривень з державного бюджету.

      Керівник відділу РДА та начальник державного будівельного підприємства домовилися з підрядником про завищення обсягів та вартості робіт. Внаслідок цього кошторис ремонту штучно зріс на майже чотириста тисяч гривень.

      Суд визнав керівника одного з відділів місцевої РДА винним за ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Зловмиснику призначено покарання у вигляді п’яти років ув’язнення.

      Інших двох фігурантів кримінального провадження притягнуто до відповідальності за статтями 366 та 358 ККУ. Одного з них засуджено до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном, іншому призначено штраф. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/04/18/na_chernigivshchyni_chynovnyk_shcho_pryvlasnyv_groshi_na_remont_shkoly_otrymav_pyat_1081511

      Видалити
    5. Патріоти Озерян, так хто скаже щодо висновку облдержадміністрації. Він є чи про нього Ви тільки мрієте?

      Видалити
    6. А яке тобі діло до того висновку?! Яким би він не був, та від ОДА підтримки годі й чекати, це ні для кого не секрет. Бо там такі ж хапуги, як і в Варві, які не зацікавлені у розвитку сіл, а зацікавлені у власному збагаченні за рахунок "дійки" районів. З району є що взять, а з непокірних сіл візьмуть хіба зайву столичну перевірку СБУ з усима наслідками.

      Видалити
    7. Ми не мрієм, а чекаєм на кошти які тепер прийдуть не Вам, а Нам Озерянчанам. Досить годувати патріотів,паразитів, мушкитерів,юристів грамотних Варви

      Видалити
    8. Судячи по стилю викладання думок, сайт відвідує САМ ДМИТРЕНКО С.М.
      і зрозуміло, що позитивного висновку Чернігівської ОДА не має, або є негативний.

      Видалити
    9. Робить нашому голові більш нічого, як заглядать по блогах всяких полудурків. А що до висновку,то вам вже відповіли. Хоча... Скажу відверто, приємно, що мене сприйняли за нього.

      Видалити
    10. МИ зрозуміли Ви придурочна за нього

      Видалити
    11. А ви щось здатні розуміти? Відколи це?!

      Видалити
  56. И на старуху найдется поруха! Рішення ОДА буде оскаржуватись в столичних судах, і не дивуйтеся, якщо цим процесом зацікавляться ЗМІ... Це у разі рішення ОДА не на користь озерянчан... Дозвольте поцікавитись, ви й справді такі наівні, що задаєте такі безглузді запитання?! Хотілося б ще сказати, для розставляння всих крапок над "і". Швидше Озерянський кущ приєднається до одноі з громад Лохвицького району, чим до Варви!

    ВідповістиВидалити
  57. Вам люди писали куди ці патріоти Вас ведуть.Ще раз хочуть показати хто ВИ.І не даром пропонують ЛОХвицю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вибачте, а де було написано що нам хтось щось пропонує, це по перше, а по друге мова була не про Лохвицю, а одну з новостворених громад Лохвицького р-ну. До речі, чому у Лохвиці людям жить набагато зручніше чим у нашій корумпованій, та все ж рідній Варві?!

      Видалити
    2. Як це в стилі бидла іронізувати. Залиште свій сарказм для майбутньоі ВАРВАРСЬКОІ громади. А буде вона такою, поки всякі старенченки, і йому подібні г...ни, будуть нав'язувати своі порядки! До речі, чому у нашій Варві так і не відкрили АТБ?!

      Видалити
  58. Хочу запропонувати обговорити наступні питання:
    1."Чи піде на вибори страрости Озерянського старостату Варвинської ОТГ Дмитренко С.М.?"
    2. "Чи має моральне право він це робити?"

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Обговорили давно.
      1.Ні, Дмитренко С., буде головою Озерянської ОТГ.
      2.Дмитренко С. до "Варвинських АЛКАшів Злодіїв морального права" приєднуватися не буде.(Грабуйте варвинчан).

      Видалити
    2. Да питань не має - завтрашній день це можлива Озерянська ОТГ. А потім приєднання Озерянської ОТГ до когось:
      варіант 1 до Срібнянської ОТГ;
      варіант 2 до Варвинської ОТГ.
      Лохвиця і Ромни не варіант, оскільки це інші області.
      На мою думку Дмитренко не матиме морального права приймати участь у виборах на посаду старости Озерянського старостату не важливо якої ОТГ, але на виборах очільника Озерянської ОТГ він повинен перемагати. І це було б справедливо. Для утворення Озерянської ОТГ він зробив усе можливе і неможливе. Молодий, амбітний нехай керує Озерянською ОТГ і несе весь тягар. Важка ти шапка Мономаха.

      Видалити
  59. Шановні аноніми майте сміливість підписуватись. ( для початку хоч ніком)
    Старенченко С.В. відібрав у мене заробіток (розказавши за землю), значить буде винен могорич не ПАВЛЕНКУ, а мені.
    Свора анонімів так бажала знати за землю, а тепер коли всім розказали то ніхто і не вибачився. ЯК ЗАВЖДИ У БИДЛА.
    ПРОШУ ВСІХ ПИСАТИ ХОЧА Б ПСЕВДОНІМ.
    З приводу засудження одного з керівників. Доки вирок не вступив в законну силу то ніхто не вправі називати особу винною.
    Я нікого не оправдовую, але аноніми уже раз помилились з Старенченком так ніхто і не вибачивсь.

    Кабалик С.В.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дойде черга і до нього, чого вас телесує?! Нема в нього за що пробачення просить, хоча побажати думати про наслідки своіх не розумних покупок! А наслідки, повірте, будуть. І не тільки у нього, а у всих, хто свого часу подрався у Озеряни за землею позбавляючи озерянчан права володіти своєю землею! І якими б саркастичними не були ваші подальші відповіді, наша відповідь одна - через таких уродів не втовпилися з заявами! Принаймі так відповідали в Озерянській с*раді в 2007-2008 роках. ВІЛЬНИХ ЗЕМЕЛЬ НЕ МАЄ!

      Видалити
    2. Кабалик С.В.Скажи будь ласка,навіщо такому бізнесмену як Старенченко потрібні землі?Що йому нехватае?Може він би відкрик благодійний фонд та допомагав людям?а не землі оджимав у людей,так слабо?

      Видалити
    3. Щоб холопи землі не продавали, потрібно проводити певну роботу.
      Старенченку запропонували він і купив.
      "А наслідки, повірте, будуть." про що говорить цей анонім, про свою тупість. Нерозумними покупками це не можна називати - навпаки гарне вкладення коштів, для подальшого отримання девідентів. Якщо хтось купив в магазині хліб, а вам не дісталось, то ви говорите, що це - не розумна покупка.
      У ВАС ЖАБА
      Кабалик С.В.

      Видалити
    4. Хай наша жаба вас не турбує! Чи вам більше потурбуватися нема про що?! Зі своєю жабою ми самі розберемося! Думайте, як своє рило в пуху відмазати! Та за своіх товаришів-корупціонерів переживайте! А за старенченка як вам зразу не дойшло, то вже й не дойде! А суть проста - дорвався до влади, то думай і за тих, хто тебе туди привів, а не про те, як би останнє видурить!

      Видалити
  60. Читаю оцю всю писанину та й диву дивуюсь. Відколи це Старенченко став таким вже великим борцем за правду. Давайте перегорнемо сторінку десятиліття чи двадцятиліття назад та пригадаємо чим цей відомий меценат займався. Де взявся стартовий капітал на придбання (наприклад) контрольного пакету акцій сільгоспхімії, купівлі самого більшого в районі гастроному райпо, будівництва автозаправки на трасі Київ-Сімферополь. Як він разом з іншими такими як він дуже намагався віджати у селища в приватну власність (свою чи ні -хтозна) водоканал. І таких прикладів можна наводити безліч.

    ВідповістиВидалити
  61. Іван Петрович20 квітня 2017 р. о 11:31

    Ольга Миколаівна я вас повністю підтримую. А тепер до Кабалика звертаюся. Перед ким вибачатись у вас ні порядності, ні патріотизма, одна ціль нажива. Що то за пояснення Старенченка? Нагріб землі використовуючи 10 діб внаслідок вета Ющенка на мораторій землі у січні2008 р., а потім ще й анекдоти розказує,що він один розумний, а реша людей з його думки, тупі- позор таким патріотам. Старенчинку
    у цій фікції наверно допогли керівники компанії ІСТ-Агро,які деребанили землю у 2008-2010 р.р. доберемся і до них.
    А тепер щодо брехні Старенченка в поясненні про землю, щоби людей в оману не заводив. Вперше мораторій на продаж землі зявився у 2001 р. Земельний Кодекс був прийнятий 25 жовтня 2001р.. який розширив заборону продажу земельних чамсток(пай) с\г призначення і ринок землі був відкладений до січня 2005 р., а потім ВР Украіни іще 6 раз продовжувала мораторій. І коли в звязку з вето Ющенка, яке утримувалось декілька днім, можливо прохадімці і використали відповідний час для обману простих людей або інші хімерії. Це робилося тими товариствами які володіли ситуацією давали близьким землю так як ІСТ-Агро Старенченку. У районі таких розумних патріотів близько 10 осіб. Друга брехня Старенченка. 2 га для ведення власного сільського господаства( по іншому заяву не можна написати)-землі Антонівки собі і дружині набуто право у 2012 р. , а не 2007. Оце такий борець за правду? Суть не тому скільки вдалося йому отримати землі- суть в іншому через таких залишились сотні людей різної соціальної сфери в тому числі і пристарілі бе вказаної землі. І тому не тривожте молоду людину с. Озерян, який намагається доводити правду і показувати оцей безлад. Ваші дії знищити Озерського голову у такий сполсіб не вдастя. Зупиніться і досить всяку чепуху писати, якщо сами в дерьмо залізли. Вибачаюсь перед читачами за термінологію окремих думок по іншому не можна, вони просто дістали. Ще багато почуємо цікавого.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я пропоную надати всі копії документів на земельні паї довести їх законне заволодіння. В замін на публічне вибачення Іван Петровича за наклеп на СТАРЕНЧЕНКА.
      Іван Петрович не погодиться бо в нього ЖАБА. Як він такий розумний чоловік і не зміг взяти землі.
      З приводу Озерянського голови - особисто у мене з ним добрі відносини, при зустрічі ми спілкуємось хоч і є різні погляди на деякі речі. Я б зрозумів як би писав голова, але ви Іван Петрович хто Вас діставав навіщо Ви комусь потрібні.
      Ви особисто, що зробили - не голова нинішній а Ви.
      Ви сиділи в кущах, і ждали коли хтось почне ламати систему, тепер вилізли з кущів і де ни де покрикуїте. Вам повинно бути соромно перед молодим головою - це Ви і Вам подібні довели цю систему до абсурду сидячи по вуха в лайні. Я не пам'ятаю борців за землі 15 - 18 років назад всі ходили в Варвинську ОДА зі "спущиними штанами" А тут на тобі ВИЛІЗ
      Іди і розказуй собі подібним, та моли Бога за голову, щоб він досяг всього що він бажає. Система ламала багатьох людей, і ще не одного зламає. Дмитренко Сергій - молодий, амбіційний, цілеспрямований, на мою думку допускає дуже багато помилок, але це його вибір. ОДНЕ ДОБРЕ - ВІН НЕ ПАРТІЙНИЙ і НЕ ЗУПИНЯЄТЬСЯ.
      Це не хвалебна ода - це показ Вам, що Ви чекали хто Вам штани надіне.
      Кабалик С.В.

      Видалити
    2. Пане Кабалик, чого чіпляєтесь до людей з своіми жабами?! Те що по вашому "ЖАБА", у вашій ситуаціі мовою простих людей звучить так: " ПРАВДА В ОЧІ ЗАКОЛОЛА!".

      Видалити
  62. Кабалик С.В А чого ти так рвеш і мечиш за Пана Старенченка?Ти як Юрист навчи луче його як поводить себе з людьми,і непривозь таких бухариків які були в Калиновиці в нетверезому стані,Оце треба з цього начинать,А потім росказувать кого давить ЖАБА,та хто Бидло.

    ВідповістиВидалити
  63. Так ви хлопці високо злетіли (Кабалик, Старенченко, Павленко), а тепер опустили крила перед 61-річною "патріоткою з маком на грудях" яка в Калиновиці розказувала і ви це чули, що буде ремонтувати дороги, а у Варві на кругу вже два місяці ями в коліно зате секретар селищної ради вийшовши з будинку культури с. Калиновиця пообіцяла все зробити з неділі, але не утичнила з якої. А щоб у районі було все добре потрібно було зібрати депутатів районної ради, селищної ради, керівників установ, закладів і організацій, приватних підприємців, громадську раду та пенсіонерів в залі Варвинської районної ради і все проаналізувати, як нам бути в одній громаді. І всі ці цифри донести нашим громадянам району розїхавшись по всіх селах.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для тупих і убогих рекомендую взяти запис, учорашньої позачергової сесії. А вже потім робити висновки. Ніякі крила я не опускав бо їх не маю. Справа не в віці, а в людині є питання з якими я погоджуюсь і навпаки. З приводу ями в центрі я вчора виступав на сесії та Вам тупоголовим це не зрозуміть.
      З повагою до всіх думаючих Кабалик С.В.

      Видалити
    2. Кабалик С.В. Яке право Ви маэте називати людей тупоголовими? Оце весь ваш рівень інтелекту! Ви ж гуманітарій, юрист (чи як Ви там себе називаєте). На жаль це показую рівень селищної ради. Невже Вас в школі не вчили, що не можна ображати людей? Соромно читати Ваші коментарі. Та й інші не відстали, але ж Ви всіх повчаєте!!! Очевидно, мабуть, що почати треба з себе, дізнатись думку людей, а потім робити висновки. Через таких і докотилась держава до повного безладу.

      Видалити
    3. Іван Петрович, Петро Іванович чи Анонім 21 квітня 2017 р. о 12:43, як казав один персонаж, а какая разніца? То треба було ж зібрати ото всіх, а потім по селах, а ви хотіли пересидіти до пенсії, еге ж?

      Видалити
    4. До повного безладу довели державу Ви і Вам подібні. Які раніше керували і ходили перед всіма чиновниками навколішках ( тай досі ходите). Нам зараз приходиться боротися з системою та анонімами які пишуть - хтось був нетверезий, хтось опустив крила, хтось тут писав коментар. Ви і Вам подібні писали доноси в НКВД (анонім) із за таких як Ви людей розтрілювали та відправляли в заслання. А вшколі мене вчили такі як Ви (переляки) - але це не про всіх вчителів. Ідолопоклонність та раболіпство привчати до роботи за яку не платять кошти, це основа вашого виховання. З приводу інтелекту в мене він не менший чим у Вас просто у нас різні погляди на виховання.
      Людина пише не правду і наклеп - або свідомо ( значить в водить інших в оману), або в неї немає здатності мислить (тупоголова) те чи інше це результат Вашого виховання. Ваше покоління з цим погоджується і мовчить, або пише і не підписується від страху.
      А ще поганше на Украйні Дивитись, плакать — і мовчать!
      Ви не бійтесь підписуйтесь не мочіть. ВИ ПРОСИПАЙТЕСЬ
      МЕНІ СОРОМНО, ЩО ВИ В ВАЖАЄТЕ СЕБЕ ПОРЯДНОЮ ЛЮДИНОЮ, І ПИШЕТЕ АНОНІМКИ.
      З повагою до всіх думаючих Кабалик С.В.

      Видалити
  64. Дійсно ,Ольго Миколаївна, звідки? Що думаєте на цей рахунок?

    ВідповістиВидалити
  65. Уточнюю: секретар говорила, що з неділлі виконання робіт по ремонту доріг буде виставлятися в системі закупівель "ПРОЗОРО". А якщо Ви не розумієте, що це таке, запрошую - надам повний комплект методичної допомоги. СЕКРЕТАР.

    ВідповістиВидалити
  66. Шановний Кабалик С.В. (на відміну від Вас я не буду Вас ображати бо маю якусь людську гідність)почитай коментар секретаря Варвинської селищної ради від 21 квітня 2017 року о 15:10 і все стане зрозуміло і нам тупоголовим і тобі надзвичайно розумній людині яка не змогла пояснити коли буде здійснено ремонт дорожнього покриття на кругу в центрі Варви.

    ВідповістиВидалити
  67. Варва. Мой номер 000. Чого боєтеся. Ім'я-"анонім" .
    Шановний Сергію , не пишіть більше так. "Серйозні" люди , ніколи не афішують , що вони серйозні.



    ВідповістиВидалити
  68. Варва - суцільне Багно - канави такі, що чорт ноги поламає. Проїдемо вулецею "Пушкіна" - свята земля без асфальту.
    Проїдемо вулицею "Вигінна" - свята земля без асфальт (І це у центрі Варви, біля базару).Проїдемо вулецею "Горького" - суцільна руїнаі.д.За винятком вул.Миру та Шевченка - решта вулиць потребує капітального ремонту доріг.А кому ж тоді капають гроші за ремонт доріг?А Варвинські нечистоти на х.Федоренків людям очі просто доїдають.Вода на Удаї брудна,смердюча. Усі фекалії з ферми Кернела там.
    Яма/// на кругуь - це обличчя Влади.

    ВідповістиВидалити