середу, 29 листопада 2017 р.

На Чернігівщині СБУ припинила збут фальшивої валюти

 Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури припинили збут фальшивої валюти, до організації якої причетний депутат Прилуцької районної ради від однієї з політичних сил.
Під час спецоперації оперативники СБУ затримали депутата при реалізації фальшивих двохсот доларів США та п’ятисот євро за половину їхньої вартості.

Під час обшуку автомобіля зловмисника правоохоронці вилучили ще 6,7 тисячі американських доларів з ознаками фіктивності. Підробки виготовлені надзвичайно якісно і мають всі ознаки справжніх банкнот, включаючи відповідні ступені захисту.
За попередньою інформацією, фальшиві банкноти контрабандно переправлялися в Україну через країну-агресора. Купюри відправлені на експертизу.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 Кримінального кодексу України.
Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.
Тривають слідчо-оперативні дії.


Прес-центр СБ України

19 коментарів:

  1. А скільки баксів у наших Керівників? За АВТОВОКЗАЛ ,кажуть,справжніми взяли! У наших керманичів машинки всякі є для перевірки
    їм туфту не підсунуть!

    ВідповістиВидалити
  2. Та поки ці жирні коти Леопольди - Л.ДОЛЯ, В.Саверська та Костін будуть живитися людськими грошима!Достали!

    ВідповістиВидалити
  3. За автостанцію Саверська в карман поклала. якщо тихенкько продала його в 2011. Необхідно іі підтримати до громади щоб школи і лікарню продала і нас з вами.

    ВідповістиВидалити
  4. Чому всі ці теми піднімаються перед виборами?До цього ніхто нічого не помічав,невже прозріли? Досить лити бруд.Дуже хочете брудом пропхати свого кандидата?Після нього нічого вже буде продавати.Бо інвесторам борг повертиме

    ВідповістиВидалити
  5. Хіба забули як Доля з Саверською хотіли перевести Музичну школу в Початкову школу Варвинської Зош. Вони хотіли продати приміщення Музичної школи так як і АВТОВОКЗАЛ.

    ВідповістиВидалити
  6. Ганьба тим ,хто таке пише.

    ВідповістиВидалити
  7. Ганьба якраз тим, хто прийшов до влади і грабував народ. Тим хто турбувався тільки за себе та за те, що продати, щоб покласти в свій карман більше грошей наплювавши на людей і забувши про свої обіцянки! А до влади потрібно вибирати нових людей, котрим не все рівно майбутнє Варви!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Всі такі обіцянки роблять,а прийшовши до влади "втрачають пам'ять".Тільки Валентина Василівна дійсно дбає про людей.Не все їй вдається, але намагатися. Ми вже її знаємо .А хто прийде новий? Краще хай буде Саверська.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Люди "доягнення" Саверської бачуть!Скільки грошей розвіяла! За сім років роботи не зробила ніякої.Де ремонт лоріг вулиць!Де чиста вода?
      А що натомість маємо:київську квартиру,здирництво на вивозі сміття, здирництво на постачанні води(типу поливи),проданий АВтовокзал- продана совість!

      Видалити
    2. Люди "досягнення" Саверської бачуть!Скільки грошей розвіяла! За сім років роботи не зробила ніякої.Де ремонт доріг вулиць!Де чиста вода?
      А що натомість маємо: київську квартиру, здирництво на вивозі сміття, здирництво на постачанні води(типу платіть за поливи), проданий АВтовокзал- продана совість!

      Видалити
    3. Та тіпун вам на язик з вашою саверською!!! Чи ви сліпі, чи дурні, чи кошачими мізками обпоєні?!!! Яка Саверська?!! Не дай Бог!!!

      Видалити
  9. Так, Валентина Василівна дійсно дбає про людей. Великий їй уклін. Нехай Бог дає їй здоров'я і наснаги в цій нечесній боротьбі, тому що як почитаєш як обливають її брудом, так диву даєшся...А чим же ви кращі?????????Ви її і ламаного ногтя не стоїте. Тому що, ще не прийшовши до влада, тільки грязь, бруд і брехня. А Валентина Василівна чесна, освічена людина. Якби їй не заважали, а допомагали, так вона б ще більше зробила для Варви.
    Валентина Василівна, ми з Вами! :)
    Тому що ніякі підприємці для людей нічого хорошого не зробили.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так у Саверської наснаги багато, але якої !Сім років це панство нічого не робила,а тут перед виборами, коли клюнув в одне місце півень, вирішила попіаритися,затіяла міняти труби водогону( аж 400 метрів!).На головній вулиці грязі тепер скільки, що пройти людині просто неможливо.хіба ж хто таку роботу проводять у грудні! А де ж ти, добродійко, була сім років! А ще чесна та освічена спритно продала АВТОВОКЗАЛ, а тепер ходить та виправдовується.

      Видалити
    2. Та яка Варва?!! Вона на район свою пащу роззявляла! Мабуть і Долиха так не пнулася за об'єднання району у одну громаду, як пнулася швабра!!! Та де встала, там і сіла, не поміг і Гайдай. Озерянській громаді бути!!! І без Саверської!!!

      Видалити
  10. Вони заважають. Вона - працює. От тільки так працює, що люди по місяцю чекають, коли у їхньому дворі яму на каналізацію зариють, бо ВОНА ніяк не дочекається "германської деталі", щоб завершити роботу. А тут раптом кіпіш піднявся і вуаля! ЗА ТРИ ДНІ ГЕРМАНСЬКА ДЕТАЛЬ ДІЙШЛА ДО ВАРВИ. Що ще тут можна сказати... Браво!

    ВідповістиВидалити
  11. Так чекати не треба. Нехай беруть лопати в самі заривають. Спостерігати і критикувати зі сторони просто.

    ВідповістиВидалити
  12. Що робиться на вулицях Варви.Окрім декількох головних вулиць - це суцільне місиво.Що робиться на зарічці!Ганьба тій Саверській!Бідні люди, які живуть на вулиці трудовій, там втопитися можна.Хай іде ця незамініма вже додому.
    у Прилуках прядок, у Пирятині порядок, у Срібному порядок і там нема Саверської!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Скрізь ловко, де нас немає. А ви по всих вулицях Прилук, Пирятину,Срібному ходили? Чому ви в'їлися в ту Саверську? Скільки людям добра не роби, а грязі наковиряють завжди. Якщо вам,пане Олександре,жалко тих людей, що живуть на вулиці трудовій, то візьміть прокрадіть там дорогу. Хоть щось буде видно що ви зробили щось для людей безвозмезно.

      Видалити