понеділок, 4 грудня 2017 р.

Про ремонт доріг в 2017 році.

 
  16 листопада 2017 року відбулося чергове засідання сесії селищної ради. Одним з питань порядку денного розглядалося питання «Звіт про хід виконання робіт з поточного ремонту доріг та тротуарів». Дане питання було внесено в порядок денний мною як депутатом селищної ради, був зроблений відповідний запит на інформацію про виконання таких робіт.
      Я нагадаю читачам, що 06 квітня 2017 року селищною радою було прийнято рішення Про затвердження переліку доріг на 2017 рік, на яких планується провести поточний ремонт, перелік доріг ви побачите в додатку.


Таблиця нижче інформує які дороги були зроблено та за який кошт.


Загалом на такі роботи в бюджеті селища на 2017 рік було передбачено 2,2 млн. грн.., наприклад на 0,5 млн. грн.. менше ніж на благоустрій.


Вулиці та тротуари, що зазначені в рішенні, але відсутні в таблиці не були виконані в зв’язку з недостатнім фінансуванням, тобто наявністю коштів в бюджеті селища.


В зв’язку з цим хотів прочитати позицію мешканців, що для вас є пріоритетнішим, любить Варву такою, як вона є, чи ремонтувати дороги???
02.12.2017

Павленко Д.В. 

24 коментарі:

  1. Про вул.Олега Кошового забули,чи ніхто мабуть і не пропонував ?

    ВідповістиВидалити
  2. Даша Малишова9 грудня 2017 р. о 17:17

    Дмитре, не зрозуміла по шостому пункту (ремонт Шевченка, Миру). кошторис відсутній?? а 151 тисяча?

    ВідповістиВидалити
  3. а де наша Трудова???чи знову по людях іти і збирать з двора по копійці,а потім приідуть...правда ,вже і не приідуть після виборів і скажуть-це ми засипали,завозили......))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ахах кандидатки вчасно зорієнтувались та присвоїли собі чужі заслуги! отак і живем))))

      Видалити
  4. дороги, тільки не такі як ремонт Трудової до сухого яру..............ганьба і марнотратство

    ВідповістиВидалити
  5. Нічого ось прйде саверська з аграріями і все зробить))

    ВідповістиВидалити
  6. А причому Дмитро?то ваш сашко обісрався...а тепер бігає і кричить як обікрадений жид..тепер чекайте армагедець))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. аноніме, Ви напевне в танку))) подивіться, хто автор допису! Дмитро Павленко. його і мала на увазі. коментарі про вибори пишіть до допису "Вибори". а тут про ремонт доріг. не закидайте своїми брєднями тему. повторю своє питання: як могли відремонтувати дорогу, якщо ВІДСУТНІЙ І КОШТОРИС І ДЕФЕКТНИЙ АКТ. для тих, хто в танку: дефектний акт - документ, де вказано конкретний обсяг ремонтних робіт (і демонтаж старого покриття, і кількість використаних матеріалів тощо)

      Видалити
  7. Да нафіг вам ті дороги.Бабло треба рубать.Жизнь человеку дана один раз.І жить надо кльово)))

    ВідповістиВидалити
  8. Даша займітся краще чимось корисним.а по ремонту доріг зайдіть до лихошви і запитайте. Або до дмитра.нафіг тут роздувати попіл?

    ВідповістиВидалити
  9. Так пишіть письмове звернення.а про дописи тут також буде нуль!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. на звернення електронною поштою (вже надсилала) селищна рада не відповідає((( до паперових дійду після свят) до речі, районна рада на зверення електронною поштою відповідає, при чому оперативно) а селищна чим гірша?

      Видалити
    2. Селищна гірша тим що там нікому працювати.до речі існують інші проблеми крім доріг.не потрібно на цьому зациклюватись.

      Видалити
    3. мене цікавить саме ця тема. я ж маю право цікавитись? ми ж в демократичній країні живем))))))) написала аж самій смішно стало

      Видалити
    4. сміх без причин признак... дак може не пиши

      Видалити
  10. дмитро на виборах обісрався.тепер лежить у готелі як обкрадений монах.на лєніна молиться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Карбоновий Тапок7 січня 2018 р. о 19:05

      думаю, що обісрався нарід хрещений, який голосував за собі подібних. я дивлю на те все і іржу як кінь з візка. ви, дебіли, чому радієте? що павленко , нелюбий вам , тринейронним, монохромним, дебілкуватим, схожим на людей тваринам, обісрався? обісрались якраз ви))), з чим вас і вітаю)). ще повідомлю вам одну велику таємницю - візок без коня не поїде. хоча ви можете станцювати кругом нього переможний танець)), з бубнами, гиканням і колективною мастурбацією. та й хрін з вами. дмитру питання - чи варто щось робити для мільйона тварин, які намагаються тебе обісцяти, щоб краще стало двом з них, наділеним деяким інтелектом? думаю, що гній не стане цукром, хіба що його закопати ...ну і далі за схемою.
      |||ще раз вітаннячка, плебс.

      Видалити
    2. сміх без причини признак....А ти шановнийкінь з візка втілення того образу. Неприймай всих за себе.

      Видалити
  11. Карбоновий Тапок11 січня 2018 р. о 19:07

    Анонім8 січня 2018 р. о 11:08
    сміх без причини признак....А ти шановнийкінь з візка втілення того образу. Неприймай всих за себе.

    --------------
    чому ж без причини? а як же твоя нездатність складати слова у речення? а як же твоя нездатність опанувати доволі простенький текст? добре, поясню: я не приймаю усіх за себе, я приймаю їх за тебе - нездатного, безграмотного, дурного, ледачого екземпляра - характерного представника електорату "пабєдівшега кантінгєнта"

    ВідповістиВидалити