середу, 11 квітня 2018 р.

Схід села Журавка не відбувся (10.04.18)

16 коментарів:

  1. Головисі є про що розповісти односельцям.ЗАДЕКЛАРУВАЛА ЛИШЕ ЗА МИНУЛИЙ РІК 134000 ГРН ЗАРПЛАТИ І 3000 ДОЛАРІВ НА ВКЛАДАХ. Говорять що навіть поліція порушила справу за розтрату бюджетних коштів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Земельку тоже добре роздала сватам

      Видалити
    2. Цікаво було б почитати декларацію Саверської ...а ще буде цікавіша декларація в наступному році...

      Видалити
    3. Що побачила цікавого так це те що при такій зарплаті сім"я головихи отримувала субсидію та ще й получила 695 гривень компенсації за невикористану субсидію .МОЖУТЬ ЖЕ ЯКЩО ХОЧУТЬ.Це для одинокої бабусі проблема оформити субсидію. Правда не ту страну назвали Гондурасом.

      Видалити
    4. Отримать 134 тис. грн. зарплати за рік, для голови села це немала сума.Сам посадовий оклад він не суттєвий, але преміями за підтримки депутатського корпусу вона і нагнала собі в кишеню отакі кошти. Такі посадовці повністю загубили совість, живуть для себе. Так і у Варвинській ОТГ депутатський корпус підтримав 100% преміє керівному складу.Отак ми і живемо, розбудовуємо державу.

      Видалити
  2. І Доля як шерепа усілася за стіл. Позор з таким зібранням. Тільки зарплати уміють собі нараховувати. Життя людей пофіку ім.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Коли головиха торгувала квашеними огірками доларових вкладів не було.Пішли земля і ліс пішли і долари.

      Видалити
    2. ДОКЕРУВАЛИСЬ!!!Скоро не буде ким керувать даже депутати тікають з депутатства!!!

      Видалити
    3. ти дай оцінку собі та тим пасивним жителям села яких не цікавлять питання життя села виконання делегованих повноважень депутатам роботи виконкому.Там де люди дбають про майбутне громади то вони борються.А ти чекаєш теля совкове що тебе повеуть в бойню бо жити звик за вказівками

      Видалити
  3. Що це за сучасник/не совковий/ що так навчився принижувати людей села. Людей називаєш телятами, а сам як депутатом хотів стати то тулився до тих, які тебе і викинули. Тепер говориш за майбутнеє громади яку ви самі просрали.Такщо людей не чіпай, вони без тебе розібрались хто є хто і коли краще жилось. А що пасивні нічого не вдієш до пасивності змусила сучасність. Віри немає нікому. Проаналізуй по собі

    ВідповістиВидалити
  4. Не узагальнюй .Звернення теля совкове було якраз до одного тебе не сучасник.

    ВідповістиВидалити
  5. Читаю я Вас... не совки...
    Чи смієте ви (з маленької літери) відкривать свої хавальники погані?
    Що зробили ви для людей, несовки, за 26 років?
    Чи збудували ви в кожному селі будинки культури, сільські ради, колгоспну інфрастуктуру (ферми, майстерні і т.і.), автостанцію у Варві, сільгосптехніку, міжколгоспбуд, район п’ятиетажки, маслозавод, нафтопереробний та газопереробний заводи, АТК, електроцех, поштові відділення по селах, магазини, трьохповерхівку зберкаси, торговий центр райпо, кінотеатр, функціонував аеродром (де за 12 рублів можна було злітати в Чернігів і назад), і багата,багато іншого...

    Що ж ви зробили зараз, несовки?
    І на кого ви працюєте несовки. Чи для наших людей чи собі на карман?

    У Варві поставили три лавочки і раді?...

    ВідповістиВидалити
  6. Хіба тільки одні будівництва були. Самі відношення людські були, куди б не звернувся чи до медичного закладу. чи державної установи. В даний час без грошей нікому не потрібен. Тобі далеко до тих совків.держава відбудовувалась Так, були негідники і в той час, хоча в даний час їх набагато більше. Але ж вони не совки, а ворюги.

    ВідповістиВидалити
  7. За що боролись на те і напоролись.Але жити треба сьогоденням ми вже однією ногою в європі там де править дикий капіталізм.Керманичі завели в таку боргову яму що про совки потрібно забути .

    ВідповістиВидалити
  8. Та чого, все, на що воно спромоглося, то це перепродавати карандаші і ручки. А ше й учить інших як треба жить.
    Інша автостанцію загнала і теж непогано.
    Треті порозпродували колгоспи через підробні протоколи зборів пайовиків таким же негідникам як самі і теж нічого.
    Четверті хлібзавод розбомбили.
    Прекрасно!
    Там ще список доволі довгий.

    ВідповістиВидалити
  9. Це ви маєте на увазі колгосп ім. Калініна (Калиновиця), к-п "Україна" (Варва) та Озерянський кущ?

    ВідповістиВидалити