понеділок, 30 квітня 2018 р.

Відео 7 сесії .

Якщо бажаєте переглянути яким чином відбуваються засідання, пропонуємо вашій увазі відео з 7-ї сесії.


Частина 1.


Частина 2.
.

Частина 3.
.

Частина 4.

18 коментарів:

  1. А депутат пальха на сесії намагалась принизити Остапця, який говорив дійсно правду. Чи вона вважає що дозволено її і на сесіях вести так як вона веде себе з колегами по роботі. Її там взвгалі не бажають чіпати за її хамство. Пальосі як інваліду другої групи з точки зору медицини не варто псіхувати, бо групу заберуть.

    ВідповістиВидалити
  2. Так Пальоха є інвалідом другої групи. Цікаво. Тоді враховуючи її інвалідність вона розвязно і вела себе під час виборів. Розносивши таблетки від радикальної партії по саоїх вулицях агітувавши за себе вона пригрожувала виборцям якщо за неї не проголосують, то хто попаде до медичного закладу на стаціонар може звідти не повернутись. Значить інвалідність пов"язана з головою.

    ВідповістиВидалити
  3. Шановні,на рахунок другої групи інвалідності у Палоьохи,я з вами не згодна,я як сусідка знаю точно що в неї перша група,та ще й ускладнена.Я маю на увазі хворобу на голову.

    ВідповістиВидалити
  4. Інвалідність дійсно вона має з діагнозом того відділення де і працює, зробив Гундир так що не придерешся до бумаг які вони нахімічіли. Але чи інваліди можуть бути депутатами? Чи можуть бути інваліди працівниками у такому медичному відділенні як неврологія? Тай взагалі до цієї постаті багато питань. Одне тільки як вона могла пройти депутатом якщо її ненавидять по улиці Новій, про це знають і інші паралельні вулиці.

    ВідповістиВидалити
  5. Через таких хворих депутатів і держава пропала.

    ВідповістиВидалити
  6. Остапець хворий на голову ще й як.

    ВідповістиВидалити
  7. Хворий не хворий на твою думку, але Остапець ніколи не сказав і не скаже людині шляхом погроз до виборця що за нього не проголосував, а твоя пальоха це робила. От яка різниця у людях. Остапець правдиву інформацію видає про наших ледарів кермачів. Не було б таких як Остапець то і Варві бувби м.....Куди не поткнешся повага до людини відсутня. Відсутня і елементарна совість править балом тільки блат. Так що твоя пальоха радикалша підлабузник.

    ВідповістиВидалити
  8. Так там всі радикали такі...який голова партії такі і підлеглі))

    ВідповістиВидалити
  9. а хто головаю з якого відділення?

    ВідповістиВидалити
  10. Проаналзувавши хід сесії- це позорище.Там пару депутатів які мають власну думку, а решта прийшли за гроші чи таблетки. Головне що всі забезпечені роботою. Депутата пальоху не чіпайте як інваліда другої групи бо готується до перекомісії.

    ВідповістиВидалити
  11. Не чіпайте Пушка. Час Пушка ще не настав Він повинен показати себе в Озерянах.А тут чоловік зайняв нейтральну позицію і за поведінку однопартійців відповідальності не несе.Діагноз який мае Пальоха це також діагноз тих хто за неї голосував.Гундир роботу зробив але нікого не просив вибирати її.

    ВідповістиВидалити
  12. Прочитавши коментарі та балачки на сесіях , що майже весь депутатський корпус який є у селищі представляє тільки інтереси своєї партії, на народ їм чхать. А обиралися мажоритарно. Ніякої ініціативи по захисту інтересів простої людини в повістках денних немає.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прослухавши сесію я так зрозумів, що депутати ходять на сесію тільки для того, щоб проголосувати і не можуть внести зміни в уже вирішених питаннях в комісіях. Як сказав один депутат для чого збирати сесію, для того щоб підняти руки(а точніше сказати так.ні або утримався)і зняти відповідальність з питання, ну це ж депутати проголосували!!!! Хто винуватий в тому, що в нас за мусор платить тільки половина мешканців смт. Варви, одна третя організацій, воду зроблять золотою 49,05 грн. за метр кубічний, добють дороги тому це тільки квіточки, а ягідки будуть пізніше.

      Видалити
  13. Підтримуючи Степана. можна побажати депутатам одне. підняти руки і триати до закінчення каденції. якщо відсутня совість та розум.

    ВідповістиВидалити
  14. Дуже прикро, що редактор місцевої газети думку аноніма з інтернету щодо пальохи цитує по своєму та ще в районці. До чого це. Ви що пане редактор як житель вул. Нова з цим не погоджуєтесь? Чи можливо ви також не знаєте що пальоха майже з усією нашою вулицею пересварилася , дійде і до вас. Точно дійде, якщо щось не так напишете. Чи ви можливо в такий спосіб намагаєтесь заручитись підтримкою пальохи? помиляєтесь. Чи можливо у вас проявляються наміри скомпроментувати інтернет видання.
    Якщо ви навіть вважаєте що це цкування гуртом одного. провели б перевірку. скількох пальоха перекачала по вулиці Нова . за місцем робот в лікарні.її інвалідність і т. д. Вам що навести приклади нашої вулиці чи лікарні. А поведінка пальохи дійсно відповідає інвалідночті. Совіт мій вам як жінки, навіщо ви йдете проти своєї совісті і влазите в те що вас воно не чіпає і не чіпало, і є правдою по відношенні до пальохи. Якщо пальоха своєю поведінкою дістала людину то ця людина в анонімний спосіб і сказала про неї те що на собі пережила. І це є все правдою. До кого звернутись, якщо з пальохою ніхто не хоче пов"язуватись ні за місцем мешкання, ні за місцем роботі. Якщо подивитсь за кадром перпалку між Остапцем і пальохою то в останньої злості хватить на всих депутатів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Краще підтвердження виразити "ФЕ" тому редактору, це не виписувати тії пародії на так звану газету.

      Видалити
    2. і не тільки на депутатів

      Видалити