неділю, 13 травня 2018 р.

Конструктивне зібрання чи черговий піар?


       В п’ятницю 04 травня мені стало відомо з різних джерел, що 10 травня на центральній площі у Варві відбудуться збори, мітинг чи можливо це дійство повинно бути названо інакше, невідомо що. Я остаточно так і не зрозумів, і не визначився. Пропоную і Вам всім спробувати визначити, що ж то таке, і куди запрошують мешканців Варви.

   На Гнідинцівському ГПЗ було вивішено оголошення про зустріч із народними депутатами щодо недопущення закриття підприємства. В центрі Варви на дошках оголошень було розміщено оголошення за підписом селищної голови про загальні збори громадян з питання: Доля Гнідинцівського ГПЗ.

  Напередодні на сайті селищної ради з’явилось і розпорядження селищного голови про загальні збори громадян за місцем проживання з того ж приводу.


То що ж буде зустріч з депутатами чи загальні зори громадян за місцем проживання?
Хочу нагадати найсвятішій з святіших та її не дуже молодій і не дуже розважливій команді, що стаття 3 Положення про такі збори встановлює їх правомочність за певних умов:
Стаття 3. Збори скликаються в міру необхідності, але не  менш як один раз на рік і є правомочними за  наявності  на  них  більше половини громадян,  які  проживають  на  відповідній  території  і мають право брати участь у  зборах,  а  в  разі  скликання  зборів (конференції) представників громадян -  не  менш  як  двох  третин представників відповідних територіальних утворень.
   Рєбяткі, ви справді хочете зібрати більше половини мешканців від тих хто має право голосу? Ви справді на це надієтесь? Чи це чергове окозамилювання? І то таке, кому треба той завод і вирішення тих всіх питань. Головне піарнутись, галочку поставити та й годі, як це схоже на горе голову.
    Мені невідомо що тут будуть робити шановні народні депутатки, чи вони взагалі в курсі справи стосовно зборів та мітингів, але маю надію, що хоч вони внесуть конструктив в обговорення та опрацювання питання подальшого існування Гнідинцівського ГПЗ.
    На мою думку мітинг ніяким чином не зарадить цій проблемі. На кого він може справити враження? На Коломойського, чи Роллінза, чи Коболєва, чи може Гройсмана? Питання подальшого існування Гнідинцівського ГПЗ гостро стоїть вже більше року, а не гостро вдвічі чи втричі довше. З того часу ніким і ніде не напрацьовано ніякого комплексу заходів з виходу з цієї ситуації. Та взагалі й інформації достеменної немає стосовно того, яка є ситуація навколо підприємства, і яка позиція менеджменту Укрнафти з розвитку чи закриття заводу. Де ж була горе голова рік чи два тому? Лавочки та альтанки з останнім директором клепала на заводі та депутатів, працівників ГПЗ, вдвох переслідували: та їздила «капала», що то те не так сказав, то не так подивився, а горе директор переслідував та знімав премії. А завод в цей час сунувся до свого кінця, але кому те було потрібно?
    Що ж шановні варвинчани приходьте взяти участь в зібранні, і все на власні очі попобачите, хоча надії на те дуже мало.
05.05.2018
Павленко Дмитро

1 коментар:

  1. Може і піар, але якогось розголосу дана проблема набула. Може чим і допоможуть, сидіти мовчки теж не діло, щось треба робити. Закриють не тільки завод , за ним стоять багато обслуговуючих цехів та служб, при закритті заводу кого вони будуть обслуговувать? Нафтовики між собою всі дуже пов"язані.

    ВідповістиВидалити