середу, 20 червня 2018 р.

Ротердам+ по варвинськи.


         Не так давно, а саме 08 червня, виконавчий комітет Варвинської селищної ради прийняв рішення про встановлення тарифів на водопостачання та водовідведення, які вступають в силу 01 липня 2018 року. Дане рішення вже оприлюднила і совєцька преса. Так що певний розголос цього вже пішов. Я сумніваюся, що в глибинах громади, цілої купи невдоволених наче громадян, з’явиться хоч якийсь рух, який зможе піддати сумніву такі  тарифи, чи зможе розпочати дискусію з теперішнім керівництвом ОТГ. 


Так що як казав один персонаж ми вступаємо в фазу змагання тарифу з магнітом (умовним), а здорового глузду з ними обома. З першого липня платіж за воду для мешканців багатоквартирних будинків протягом літнього періоду буде найбільшим з усіх інших комунальних платежів, наприклад за 8 м3 спожитої води потрібно буде сплатити майже 400 грн., в принципі це логічний причинно-наслідковий зв’язок: йдеш на вибори, отримуєш 200-500 грн, закохано голосуєш за її величність та отримуєш тариф, коли в перший же ж місяць його дії віддаєш ті 200-500 грн., або ще й не вистачає. Все логічно.

      Перед цим, 12 квітня, був затверджений інший тариф – на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Згідно якого місячний платіж на одну людину складає близько 11 грн. Звичайно цей тариф не буде мати такого суспільного розголосу, бо наче 11 грн. небагато, але ж суть питань не в цьому, але чи цікавить 2800 мешканців суть питання? Так, вони охочіше послухають байку про кровожерливого шоколадного баригу, і як йому на зміну прийдуть світлі лицарі добра, наприклад гарячо любима масами Юля або поважний аграрій пан Скоцик, які не встигають скасовувати Ротердам+ на шпальтах газет та журналів, які так засуджують Порошенка та інших олігархів. Мені одне не зрозуміло, чому такі світлі лицарі бачать ротердам+ там в Києві, а їх підлеглі по партії не бачать такого ж ротердама тут наприклад у Варві. А навпаки впроваджують це, затверджують тарифи з балачкою – так їх треба піднімати. Так і порошенки так кажуть. Будь який дурень з вулиці зможе підняти тариф, та ще й так як теперішня коаліція. Голова балакає одне, а мізинець на лівій нозі робить інше.

   Стосовно тарифу на сміття скажу однозначно він мінімум як в два рази більший від дійсного стану речей. А от стосовно тарифу на водопостачання та водовідведення, то там навіть розрахунку немає, так зшили ксерокопії чогось там. Там навіть немає про що вести дискусію (більш детально про таку спробу дискусії в одному з наступних дописів). Шановні ви визначтесь будь ласка: або хрестик зніміть, або труси вдягніть. Або нічого там про ротердами розповідати. Визнайте, що ви такі ж як порошенки, або ще й гірші. Більше того є яскраві підстави про це не сумніватися. Я нагадаю варвинчанам та іншим хто цікавиться, що 22 лютого 2018 року в порушення вимог бюджетного кодексу селищна рада виділяє з селищного бюджету 100 тис. грн.. на поповнення статутного капіталу КП «Господар» для того щоб врятувати підприємство, так тоді звучали аргументи тих хто це робив. Практично в той час директор КП «Господар» Садовий С.М. витрачає майже всі ці кошти: 25-30 тис.грн. на розрахунок тарифів на вивезення ТПВ та 60 тис. грн. на розрахунок тарифів на водопостачання та водовідведення. Тобто майже 100 тис. грн. за стопку ксерокопій, де 90% сторінок це раніше існуючі чи сформовані документи. Уявіть собі як це робиться?! Оце порятували. До речі, довожу до відома шановних обранців: за попередників в 2013-2017 роках за бюджетний кошт не проводились розрахунки тарифів, та й не могли проводитися. Тарифи розробляло підприємство саме, своїми силами, то що ж сталося? Миємо бюджетні кошти, освоюємо? В мене коментарів немає – розвели як кошенят, і шановних обранців, а через них і громаду, нас за наші гроші ще й визискують. Оце для людей, налигача їм треба хіба такого, а то розслабились, холопи. То в підсумку хочеться сказати – шановні аграрії разом з юлиною гвардією ви за громаду і для громади, так як ви це проголошуєте, чи так понти колотите? Якщо за громаду, то до чого тут цей ротердам по варвинськи? Якщо вам нас рать, то визнайте це, і нічого розводить політичні побрехеньки.
18 червня 2018
Павленко Дмитро.

12 коментарів:

  1. Анонім9 червня 2018 р. о 08:36

    Знаєш, чого тебе люди не вибрали депутатом?
    Не через те, що ти зв*язався з аграрниками (хоча тому також), а через те, що в тебе патологічна ненависть до всього радянського. До всього того, до чого причетні твої батько й мати, де ти безплатно отримав освіту, де йшла розбудова держави, де отримували квартири й будинки безкоштовно, де (може і з перегибами) думвли про людей, де був народний контроль. А що зараз? Прийшли з середини 80-х такі як ти і почали все валити.
    Знаєш, кажуть батьків не вибирають, але наш обов*язок їх поважати та допомагати їм в усьому. Є неписані Закони, які треба виконувати. Навіть пишеться в Святому письмі, що якщо не будеш поважати своїх батьків, то горе тобі буде. Країна, в якій ти народився - це Батьківщина. Яку треба поважати. Це наша історія. І ти, дозволяєш собі чорнити те все, звідки вийшов!

    Глибоко подумай про це...

    ВідповістиВидалити
  2. Тебе дебіла чи (дебілка) заїло?чи потрібно насрати всюди по"совецьки"?серни щось по суті))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну може при советах й не дуже кепсько було, але й такого произволу, теж не було...:)

      Видалити
  3. не вибрали дебіли а нинішніх депутатів не виберуть люди яких ви доводите до межі зубожіння . почекаемо ще пару місяців коли лавина працівників заводу якого не закривають стане в той ряд з усима простими громадянапми ото тоді чекайте на голоси щоб втрапити до годівнички.ПАВЛЕНКУ СЛАВА.

    ВідповістиВидалити
  4. Саме смішне те що всі мовчки платять по 50грн. за куб.начебто всі цього чекали.а чому ?давайте платимо щоб директор та головний інженер прикупили по ще одному новенькому авто))а вельмишановна ще будиночок та й авто хай обновить...смішно і сумно...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. платять... дак а шо робить? народне повстання? а хто організує? стаду потрібен пастух. без пастуха стадо недієздатне. от якби Діма перейшов від інформаційної діяльності до організаторської, а ще краще поєднати. ефект був би. а так... стадо неспроможне

      Видалити
  5. Cаме смішне те що один кубічний метр води з 1 липня ц.р коштуватиме , згідно рішення виконкому Варвинської селищної ради, 13 грн . 43 коп.Дмитро не каламуть воду у Варві.Не бреши людям.

    ВідповістиВидалити
  6. А куб водовідведення?от тормоз.ти пригоршнями будеш гімно носити а каналізацію відріжиш?розумник..

    ВідповістиВидалити
  7. Терміново : Садовий написав заяву про звільнення. Саверська погодила.
    Процес пішов.

    ВідповістиВидалити
  8. Павленко Дмитро23 червня 2018 р. о 14:38

    Аноніми це діагноз, особливо совкові, а до компартії притулити біблію, це взагалі треш. Дебіли кімнатні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А краще в своєму стилі пошли усіх на Х...Й.
      Кидай займатися дурницею, а йди працювати ти ж - УТРИМАНЕЦЬ на шиї батьків.

      Видалити
  9. найшли кому вiрити, Юльцi??? Ця бреше й не краснiе. Хай депутати вiд БЮТ розкажуть як голоса збирали, по скiльки тисяч гривень вiдлистали? а ще й скiльки до своiх кишень приховали?

    ВідповістиВидалити