середу, 27 червня 2018 р.

Ніж в спину чи плювок в морду?


 Зараз в нашій ОТГ в між сесійний період, в час відсутності, на перший погляд, подій сарафанне радіо розповсюджує цікаві балачки. Одна з таких балачок є новина про те, що директор КП «Господар» Садовий С.М. пішов у відпустку. На перший погляд, що за новина, пішов та й годі. Але не все так просто в дацькому князівстві.

   Ця історія  є продовженням минулої, десятої сесії селищної ради, що відбулася 14 червня. Тоді посеред сесії до зали засідань зайшов майже нікому невідомий чоловік , який уважно просидів до кінця засідання, а потім пішов до приймальні в селищній раді. Депутати селищної ради поблизу яких я сидів на засіданні все ламали голову що ж то за чоловік? Як виявилося пізніше, то був мешканець Прилуки, потенційний майбутній директор КП «Господар». А пішов він на засідання фракції Аграрної партії, яка відбулася відразу після засідання сесії, на якій я так розумію і було представлення майбутнього нового директора КП «Господар». На цьому місці нам потрібно трохи відволіктися від саме переказування подій на деякі роздуми з приводу потреби зміни керівництва КП «Господар». Перш за все виникає питання: а для чого змінювати директора КП «Господар» Садового С. М.? Сергій Миколайович – депутат селищної ради, висуванець аграрної партії, член фракції аграрної партії в селищній раді. Успішний керівник, зусиллями якого підприємство ще тримається на плаву, спеціаліст в своїй галузі. Більше того не так давно даний склад ради прийняв його звіт про роботу в першому кварталі 2018 році та схвалив його. В чому ж причина його можливого звільнення? Чому потрібно змінювати цього директора? Чому фракція аграрної партії, яка і висувала Садового С.М. в депутати тепер хоче його звільнити? Я так розумію до кінця ми цього не дізнаємося ніколи, хіба що очільники фракції самі про це розкажуть на широкий загал, в чому я сильно сумніваюся. Але факт лишається фактом Садового вирішили звільнити, чи за «успішну» роботу підприємства, чи за «успішне» використання його майна чи за інші речі, але маємо те що маємо. До речі я також поділяю таку думку очільників фракції аграрної партії, і вважаю що Садового потрібно звільнити, бо є за що. Але інакше думає Сергій Миколайович. І справді для чого йому його ж звільнення. От він і пішов у відпустку, щоб ….  Щоб що? І мені цікаво, що б що? І в цій ситуації дуже трагікомічно виглядає аграрна партія. Хочеться запитати: а що це за вистава шановні? Це що і для чого? Мало того інакше ніж фракція аграрної партії думає і селищний голова Саверська-Лихошва. Адже саме вона відпустила у відпустку своїм розпорядженням (чи в інший спосіб) директора КП «Господар», як про те каже нам і Статут підприємства та, і контракт, який горе голова уклала з Садовим (пункт 3.3 визначає, що директор визначає час та порядок використання своєї відпустки (час початку та закінчення, поділ відпустки) попередньо погодивши це з Роботодавцем (селищний голова).

       І саме за таких обставин проста відпустка директора комунального підприємства набуває інших обрисів. Це дуже яскрава ілюстрація ситуації, яка склалася в селищній раді та в комунальному господарстві селища. Про що я. Проблеми в комунальному господарстві та підприємстві були завжди. І в різний час їх пробували вирішувати по різному. І завжди будь які пропозиції натикалися на позицію Саверської ми робимо як можемо, я призначила директора, якого знайшла іншого немає. Можете ви бути директором, хочете, а не хочете то мовчіть, і все буде як і було. Так приблизно завжди звучала побрехенька горе голови. Не так давно на 7-ій сесії те ж саме мені та Остапцю закидала депутатка Пальоха, типу: «вам предлагали бути директором чого ви не пішли?». Ця, типу, на погляд Пальохи та Саверської, вдала відмазка була дурницею та брехнею з самого початку, і на неї міг вестися тільки дурень або член сєкти свідєтєлєй саверської, і не інакше. І ось вам шановні розвінчання чергової брехні. Ось вам директор і що робить Саверська? Радіє новим можливостям, змінам, можливому розвитку? Вона ж відразу валить цю ініціативу фракції аграрної партії, яка до речі і привела її до влади в цьому скликанні. Так що це ніж в спину чи плювок в морду? За що і за кого бореться патріотка Варви Саверська-Лихошва? Я розумію, може заява очільника фракції про зміну директора також сприймалась селищним головою як ніж в спину, і це отвєтка? Адже все не так просто, той контракт, що підписаний Саверською та Садовим я так розумію має дуже багато темних непублічних додатків, дописок, обмовок і так далі. Я вже висловлював цю тезу, повторюся: шановні, звільнення чи Садового чи Саверської з посад, ними розглядається також в розрізі майбутнього можливого кримінального чи адміністративного переслідування, завжди пам’ятайте про це, ці рєбята стільки намолотили разом, що їх там разом і на своїх кріслах тримає більше ніж просто якийсь  контракт.
     Що ж, побачимо як будуть розвиватися події, мені хочеться вірити в те, що в найближчий час відбудеться така зміна директора і Садовий не буде у відпустці до вересня місяця, поки всі можливі кандидати не втомляться чекати на вихід з неї, а селищний голова разом з Садовим потирати руки в результаті своєї чергової перемоги над громадою. Так шановні, ця відпустка це програш не так фракції аграрної партії у Варвинській селищній раді, як громади в цілому. Також ми вчергове можемо переконатися, що немає ніякої єдиної команди та більшості в селищній раді, тим більше єднання навколо вирішення проблем селища. В кожного своє кіно. Далі буде…

27.06.2018

Павленко Дмитро

57 коментарів:

  1. Ніяка Аграрна партія шановну В.В.Саверську до перемоги не приводила. В.В.Саверська авторитетна, самотостатня, мудра людина. Все було з точністю до навпаки: рейтинг Саверської підняв рейтинг Аграрної.Чому Садовий пішов у відпустку? Бо має на це право. Стаття Павленка - несенітниця.

    ВідповістиВидалити
  2. а давайте Бавикiна на цю посаду поставими:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Непогана ідея!
      Але є одне "але".
      Він не є член аграрної партії...

      Видалити
    2. Діма- пропонуй свою кандидатуру на директора КП . Ти великмй фахівець в ЖКГ і повязаний з аграрною партією, як не як йшов від цієї політсили на вибори.
      Вперед і з піснею покажи як треба працювати.

      Видалити
  3. Микола Нестеренко28 червня 2018 р. о 16:31

    Ну й анонім, добре місце знайшов раді, по блату- тепер під хвіст зазирай своєму вождю. Саверська твоя явно самодостатня 20 тчс.зарплатня, користуючись владою земельки її дали по блату 4 га, попрацює ще трішки , візьме земельки як її ставлениця Бабенко не одну сотню га землі,тому що вона нею розпоряжається. Ще бугрів і ярів достатньо. Мудрість дійсно зашкалює, премію до небес собі зробила. автостранцію узаконила мудро своїм виконавчим рішенням, та й йнші будівлі. а тепер під автостанцією для сидіння пасажирів лежить дубова дошка . Якщо твоя Саверська авторитетна,то чому йшла на вибори не самовисуванням, а влізла в аграрну партію. Грошей побачила. А скільки цих грошей викинули за нею. Листи Павленка несенітнецею є для тебе аноніме. не було б Павленка( хоч він приймає участь виконкомах сесіях та доносить людям інформацію) то хамство не мало б границь. Так, захищати свою богиню неохідно, але не так бідлабузно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В тебе в голові все змішалось і коні і люди.Все в кучу звалив і премію і землю і автостанцію і великого вождя усіх обіжених- Павленка Д.В.
      1.Чого ж твій Павленеко не висунув свою кандидатуру на виборах 2017 року на голову ОТГ? Він навіть депутатом не став незважаючи на всю підтримку аграрної партії.
      2. Причому тут автостанція до селищної ради? Чи саверська чи Озимай чи Бейкун чи нинішні заступники мають такеж відношення до продажу автостанції як і ти. Автостанцію продали власники, які її отримали після приватизації.
      3.Про які 4 га. іде мова? В усіх бюджетників може бути максимум 2 га. https://public.nazk.gov.ua/declaration/e8d857e3-f131-46d8-900c-10321e0b4c86
      4. Що ти маєш про гідної зарплати у селищного голови і чого ні чого не пишеш про зарплату голови районної ради, чи голови адміністрації слабо? Перед тим як писати свою ахінею вивчи мат.часть, невіглас.
      https://public.nazk.gov.ua/declaration/e8d857e3-f131-46d8-900c-10321e0b4c86
      https://public.nazk.gov.ua/declaration/f55bf49d-8139-4057-a8ad-737d85b61a8f

      Видалити
  4. Щщо ви носитеся, невдахи, з тими 4га. як дурень зі ступою. Всі бюджетники( вчителі, медики ід.) отримали по 2га. землі. Саверська отримала також 2 га. Чи є тут злочин? Нема! Крапка.

    ВідповістиВидалити
  5. НУ ТИ Й М..АК.Я ПРОШУ 2 ГА ЗЕМЛІ ВЖЕ 7РОКІВ.НІЯКИЙ ХЕР НЕ ДАЄ.І ЗНАЙОМИМ ТАКОЖ МОЗГИ ПУДРЯТЬ.А ВАША МАЛОШАНОВНА ОТРИМАЛА ЗА РІК І ВІДРАЗУ ПРОДАЛА СВОЮ І БАВИКІНА..І ГАРАЖИК ПРИКУПИЛА І БУДИНОЧОК...А ДЕ Ж В НЕЇ ВЗЯЛАСЬ САМОДОСТАТНІСТЬ-ВОНО ПІДПРИЄМЕЦЬ ЧИ ВОЛОДІЄ ЯКОЮСЬ ІНТЕЛЕКТУЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ?ЗВИЧАЙНО НІ.КЛЮЄ ПОТРОШКУ ТО ТАМ ТО СЯМ.ТАМ ДЕ БАБЛО ТАМ ТАМ І ВОНА...

    ВідповістиВидалити
  6. Хоч ти аноніме за правду і називаєш людей невдахами. але з логіки твоєї все вдачно в тебе. Є робота., є вождь Саверська, є земелька. Ніхто не говорить чи пише що отримавши 2 га -це злочин. Явно ні. Але отримати земельку за два місяці, як люди десятками років чекають і не дочекаються, то це моральний злочин. ти запитай в який термін вчителі отримали 2 га . А щодо інших бюджетників простих роботях то нелегко ім вдавалося отримати землю. А хто у владі також як Саверська отримали вдачно на скору руку, це що не хамство. Повинна якась бути черговість. Земельний відділ що не допомагав? Тепер і Ігнатенко із аграріями у селищі, знову за залишки думають як урвать. Саме страшне те якщо у владу приходять за бабло то вони тільки і думають за гроші. Прийде час поглянем на списки і черговість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чергова "стаття-поливайка" невдахи-Павленка.Із серії " У сльозах,у соплях..."Нешановний, перестаньте опускати свій інтелект до рівня плінтуса,як писала совєцькая преса! Що ви, нещаснику, можете предявити шанованій ГРОМАДОЮ Валентині Василівні! Перестаньте брехати!

      Видалити
    2. Шанованій купкою сраколизів.я думаю що через два роки буде відкрита не одна кримінальна справа по валі та іншим..

      Видалити
  7. У Дімка. криша поїхала давно? ... з дитинства.... нещасник....

    ВідповістиВидалити
  8. Поїхала криша у вашої горелихоголови)(

    ВідповістиВидалити
  9. У соплях...у сльозах невдаха-бородата... у аграрну не взяли... нікуди "добро" не взяли...І чого ж тебе на військові збори,бугай, не взяли? Там тобі бороду обскубли б!

    ВідповістиВидалити
  10. А чому тебе туди не забрали адже рознарядка приходила на вас,але саверська не відпустила-ніким буде командувати.а асфальту новому вже пиз..а!ось так працюєм.те що зробили дороги в минулому році вже поплили і не переробили і в цьому році зробили і їх вже розмива.так що пахне тюряга по вашій головисі!!Та ще дибільнута пише в газетці вона працює.та вона такого наробила що ще не один рік потрібно буде переробляти.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кому вигідна створена Варвинська громада?
      Станом на теперішній час у програшу залишились тільки жителі райцентру та тих двох нещасних сіл, які виявилии бажання перебувати в оній!
      Хто ж виграв?
      А виграли поки-що апарат, виконком та керівництво отієї громади!
      Тоді виникає закономірне питання - а навіщо нам такий стан речей?
      Навіщо нам скопище "кровососів", які тільки й знають що висмоктувати "кров" у вигляді фінансової складової, яка мала б піти на зовсім інші речі.
      Пора б її жителям відкрити очі на такі питання, хоча Леляки вже на межі зриву, коли їм обіцяючи одне, насправді підсунули зовсім інше.
      Це у Верховній Раді колись називалось "Мы их развели как котят!"

      Видалити
    2. Не знаю як у Леляках, та в Калиновиці на думку людей мало зважали! Принаймі, переважна частина жителів були категорично проти входу села до Варвинської ОТГ. Та оту переважну частину, навіть про збори не повідомляли, щоб на них поприходили тільки ті, що треба

      Видалити
  11. Я, тут підтримую аноніма, що оця горе громада створена тільки для них що селищній раді сидят. Є посада, є зарплата. там одна маячня. Мене дивує інше, Бют, Ірка Чаленко випендрювалась, бігала з критикою, а тепер зазирає під фіст Саверській- не розлий вода. Оце вам опозиція, Там одні договорняки. Це горе для селища.

    ВідповістиВидалити
  12. Що ви обливаєте брудом Павленка. Він не ховається за спини. інформує населення відкрито про роботу виконавчого комітету, депутатського корпусу. Більшість його виступів актуальні та потребують враховування владою. А що був разом з агаріями, ну й що. ви проаналізуйте весь депутатський корпус селища де вони були. Саверська оббігала від регіонів (ще декілька партій) до аграрної, Гайдай- наша україна. регіони. аграрна . Оті п"ть заступників селищного (крім Чаленко, Кального) де влада там і вони. Лущик регіони, аграрії, Шкуліпа, наша україна іще щось там, аграрії. Дейнека хто візме до того і йде лиш би бути при владі.

    ВідповістиВидалити
  13. продовжуючи попереднього дописувача.Не залежно від того яку користь принесе громаді.А користь для цих ірок дейнек кальних це дата отримання зарплати а дальше вовк траву їж.Для приеднаних сіл зміни відчсутні як не робилося ніщо так і не робиться зато є апарат ОТГ та староста .Але ще запитання на підставі яких проектів в Калиновиці бурять примітивним способом скважину за яку підуть не примітивні конкретні кошти і хто надав право довбатися в надрах куди дивиться екологічна інспекція.Хоча Пардон керівник ОТГ всьому голова.

    ВідповістиВидалити
  14. що договорняки у селищній раді , то це неозброєним оком видно.вседозволенність і безконтрольність панують. Ось один з прикладів безконтольності- керівництво селищноїтериторіальної комісії, підробивши протокол комісії зробили собі премії за сумлінну роботу. Тут настав час і правоохоронцям втрутитись.

    ВідповістиВидалити
  15. У селищній раді працюють порядні, відповідальні, освічені, виховані люди. А Павленко - це яскравий приклад хамства і вседозволеності.Якщо Павленко справді патріот, то пора відправити цього БУГАЯ БОРОДАТОГОзахищати Україну.
    Там користь від нього буде більша.В селищну раду йому зась!Відведи, Господи, спаси і сохрани Варву від цього брехуна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Було б більше розуму у вас , і у таких ви як при владі, ви б не посилали своїх земляків, молодих людей у те пекло!!! Як у вас язик повертається?! Дмитро надає інформацію на всеогляд, бо люди сліпі, глухі, твердолобі, він хоча б намагається щось зробити, а ви що робите? Критикуєте і ображаєте і посилаєте на війну , яка нікому не потрібна

      Видалити
  16. павленко це. павлик морозов

    ВідповістиВидалити
  17. Тобто на даний момент всі проблеми у Варві через те що Павленко неупереджено надає інформацію та висвітлює кримінальну роботу Саверської та її свити?у вас мізки є?

    ВідповістиВидалити
  18. А можна розлогіше почути про підроблення протоколу комісії і про отримання премій. Це про кого йде мова і про яку комісію? Якщо це так, то це кримінальна справа. Чи причетне керівництво ОТГ до цього? Про які суми йдеться? І хто стоїть за цим всим?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для нашого Скотландярда треба все написати зшити і віддати в руки може тоді вони прочитавши просто будуть ознайомлені а дій що до розслідування в них(правозахистників)ні руки ні ноги не доходять.

      Видалити
  19. Які порядні у селищній раді люди. життя покаже. Але цю порядність видно, які собі премії роблять, розуміючи, що бюджетникам не хватає коштів на зарплату. щодо Павленка, про яке хамство можна говорити. чи вседозволеність якщо він пише правду. він своїми правильними діями хоч якось не дозволяє продовжувати хамство і вседозволенність яка панує у селищній раді. Дуже прикро що таких людей мало.

    ВідповістиВидалити
  20. Можливо хтось з членів комісії які мають мужність і відозветься по цьому позорному факту. Більша частина вибоців знає, що селищну територіальну виборчу комісію очолювали: Сопілко (Народний фронт- голова), Олійник( Наш край- заступник), Кащенко(аграрна партія-секретар), головний бухгалтер Нагнойна плюс до цього можливо іще одна людина. Оця свита собі премії узаконила. Для прокуратури є робота. Оце вам хамство і вседозволенність.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А хто ця "можливо ще одна людина"? Чи не хочете Ви сказати, шановний, що через очевидні корупційні діяння ставиться під сумнів вся робота такої комісії, і якщо це так, то треба негайно відповідним відомствам перевірити наведені факти. Необхідно розуміти, що оця "ще одна людина" і керувала всім процесом, бажаючи залишатись у тіні.

      Видалити
    2. Це вводна до дії?Чи в черговий раз гав та в кубло щоб сонечко не пекло. Вивіряєш ума. Долучайся ледацюго до дій але вийми язика з....

      Видалити
  21. Павленко_ МОЛОДЕЦЬ! Так тримати.А залякувати людину це недобре.Прийде час все стане на свої місця. вічних керівників не буває. павленкові ще раз спасибі.

    ВідповістиВидалити
  22. Цікава інформація стосовно комісії. Всі перераховані люди мають величезний досвід роботи в органах місцевого врядування та державної служби. Ми не знаємо про яку суму говориться. Але безумовно, якщо такий факт має місце то його треба озвучувати.
    Тут деяким припекло ("гав та в кубло"), але шила в мішку не сховаєш. Шкода тільки одне, що тільки зараз про це стало відомо загалу.

    ВідповістиВидалити
  23. Оте гав що обізвалося навєрно причетне до сказаного. Сонечко припечено, в кублі не заховаєшся не радій . Назвуть і суму і скажуть як було.

    ВідповістиВидалити
  24. Назвуть люди а не ти.А ти будеш як зажди ховатися у кублі та використовувати язик прийдешнім яким ти зараз служиш.Досить виймай язик з.... та долучайся до дій а не міняй шапку залежно від влади.

    ВідповістиВидалити
  25. Пропоную авторам сайту винести тему підроблення протоколу засідання комісії в окреме провадження та провести власне журналістське розслідування.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А хто ж журналісти у Вас? Даша ? Вона ж наркоманка кончена. ЇЇ рятувати треба

      Видалити
  26. Діма, не позорся! У людей обличчя, а не МОРДА! Якщо у тебе МОРДА, то ти ТВАРИНА.

    ВідповістиВидалити
  27. Я думаю що в данному випадку Дмитро все вірно написав...там у всіх морди...

    ВідповістиВидалити
  28. Дійсно питання виборчої комісії відноситься до іншої теми. Але вона з"явилася то неоюхідно вивчити та проаналізувати.
    Згідно постанови Уряду №966 та Порядку №687 громадяни залучаються до роботи виборчих комісій у два способи на платній та безоплатній основі. Порядок №687 вказує: 1. на оплату праці голови, заступника, секретаря, або інших членів комісії, 2. оплату за роботу в день місцевих виборів плюс дні встановлення підсумків голосування усім чл. комісії,3. Одноразова грошова винагорода всім членам виборчих комісій у межах загальної економії фонду оплати праці. Це приймається рішенням комісії публічно в присутності членів комісії з чітко зформульованим порядком денним, після виноситься постанова комісії де вказується оплата праці членів комісії як селищної так і дільничних згідно порядку денного де обов"зково вказується і виплата одноразової грошової винагороди. Одноразова грошова винагорода членам виборчих комісій нараховується та виплачується лише один раз протягом виборчого процесу. явно що після встановлення підсумків голосування. У дописах було вказано за підробку протоколу селищної виборчої комісії(засідання якого не було) щодо отримання одноразової винагороди керівництвом вибочої комісії, а членам комісії зась. Явно що це питання правохоронних органів. З точки зору логіки в це можна повірити, якщо була економія коштів, щоби менше бачили і чули , легше вписати це питання до іншого засідання,щоб членам комісії важко було зрозуміти. Такий приклад був на виборах до Комарівської ОТГ,Борзнянського району де була підписана постанова та протокол засідання виборчої комісії про оплату праці членів комісії, нарахування та виплату одноразовх грошової винагороди( це основне,щоб інші не знали). Була кримінальна справа і тільки 14 січня 2018 року вирок набрав законної сили. Виновні понесли покарання. Явно, що контролювати питанням використанням коштів повинна Держфінінспекція.

    ВідповістиВидалити
  29. Цікаво те, що ніхто цього не знає, чи роблять вид що не знають. А може ніхто сюди не заходить і відповідно не читає таку інфу. Але якщо розголос пішов про фальшування документів у тій комісії, то не з неба ж він прилетів. Якби це було неправдою, то вже б на кожному кроці верещали про негідників, які хочуть опорочить чесне ім"я представників селищної ради. Диму без вогню не буває.
    До речі, а що в Борзні, скільки вкрали грошей, та яке було покарання?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Отримала одноразової винагороди 3000 собі як голові і своєму сину 3000 як водію. По іншим членам комісії різна сума винагороди. Протокол засідання комісії підроблений. голова комісії понесла адміністративне покарання, а потім кримінальне. покарання штраф.

      Видалити
  30. 03.07.2018року в КП"Господар" відбулися кадрові зміни керівником даного підприємства затверджено Ніязова Руслана Юсуповича якого предоставлено коликтиву заступник став Садовий заступником -заступника Пальоха,Бавикін пока посаду не отримав .....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А навіщо нам чурки. Зовсім з дуба впали.

      Видалити
    2. Це ти про Бавикіна істотно украінського козака?Неважно хто цей чоловік аби керівник був нормальний

      Видалити
  31. Треба розуміти, що це доблєстна агарна підсунула свого протеже, щоб контролювати грошові потоки.

    ВідповістиВидалити
  32. А Садовий що не аграрій?

    ВідповістиВидалити
  33. Він поганий аграрій))не спеціаліст в даній галузі..от рибак Даа))

    ВідповістиВидалити
  34. Він багато говорить...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. він не тільки говорить багато дурниці взуваючи всих в лапті а знає як за рахунок підприємства потягти а от з математичною дією ділиться погано за те і поплатився.Царівна не допустить щоб потоки йшли поза нею.

      Видалити
  35. Ніязов тривалий час працював у м.Прилуки на посаді Директора КП "Послуга". Звільнений у квітні 2018. року. Підприємець, Має ювелірний магазинчик. Начебто як людина непогана.

    ВідповістиВидалити
  36. Своїх страшно, громада більше знатиме про зловживання. Чужий поїздить до Варви поки надоїсть, можливо чимось поділиться з ким треба, подякує голові за плідну роботу і допобачення. Життя розсудить. Прикро, що з 8 тис. населення відсуттня людина яка б очолила цю галузь, вирішення цього питання явно що не по варвинські. Тут перемагає манія звеличення, що я нікому не підлегла. роблю що хочу. Висновок, Це не керівники нашої громади, а пришельці які працюють на себе і під себе і тільки для показухи.Люди до лампочки. Ніякі оправдання голови та її челядь від її захисників не додась балів.

    ВідповістиВидалити
  37. Повністю погоджуємось стосовно Чужого. Це дійсно не керівники нашої громади, це пришельці, які набивають свої кишені нашими грошима. Ну що, шановні, побачили кого обрали, не повилазило нічого?
    Яка гидота...

    ВідповістиВидалити
  38. Ось цим гидотам зарплати ще підкинуть.а ті шо брали по 200 тепер пісю сосайте...

    ВідповістиВидалити
  39. А як же селищна комісія по виборам. Вони остануться на другі вибори і будуть далі гроші красти. Непогано.

    ВідповістиВидалити
  40. Правоохоронні органи начебто займаються виборчою комісією селища.

    ВідповістиВидалити