середу, 6 червня 2018 р.

Сміттєва вакханалія.


       Так складаються обставини, що тема сміття, твердих побутових відходів, буде все більше для нас варвинчан актуальною. Я вже неодноразово про це згадував, в тому числі і нещодавно в своєму зверненні народному депутату Кодолі О.М., щодо невиконання посадовими особами різного рівня ЗУ «Про відходи». А от так виглядає правовий нігілізм селищного голови стосовно законодавства про відходи.
Звичайно за мовчазної участі наглядових органів, таких як екологічна інспекції в Чернігівській області.

     Як казав один відомий в вузьких колах чоловік вона свята. Безперечно я можу з цим погодитися, в своїй тупості та дурості – вона свята. Говорим Саверська – маємо на увазі відходи, говоримо відходи – маємо на увазі Саверську. Скоро тема відходів перетвориться для нас на страхіття, це вже відчули на собі жителі Підгори, хто ж наступний???

На світлинах гора Холодниця в кількох місцях. Одна локація сміття – то сміттєзвалище обабіч городів, що знаходяться вище полігону ТПВ. А горить, в далині, також сміттєзвалище, створене селищним головою та КП «Господар» ще взимку. А те що ми бачимо, то  я так розумію обіцяне прибирання. Але святим можна і не таке, так що нюхайте.

05.06.2018
Павленко Дмитро

6 коментарів:

  1. Ворону сюди з активістами, які проти будівництва полігону в Мостищі яке за 1,5 км. від їхніх помешкань. Те, що смітник на Холодниці в межах селища, ні екологічну інспекцію, ні лихоголову, ні ворону з активістами не хвилює

    ВідповістиВидалити
  2. Горді ворони по смітниках не лазять.вони тільки каркають.

    ВідповістиВидалити
  3. Поселити того гандона ворону в хуторі на місяць літом та ще й запалити сміття.отоб заспівав.якась дивна головиха-на одних зверта увагу а іншим серуть на голову і на городи і нічого...

    ВідповістиВидалити
  4. Іван Петрович9 червня 2018 р. о 22:34

    Не зрозумів? Чому ворона, а не Зима?

    ВідповістиВидалити
  5. Скільки ще треба провести громадських слухань щоб зрозуміти що ніхто не хоче мати поблизу сміттєзвалище?
    Варві конче необхідно сучасний полігон ТПВ. І місце йому виключно поблизу мостища. Іншого місця не має. Скільки уже шукали? Це найбільш оптимальний варіант але наголошую на сміттєзвалища а полігону твердих побутових відходів.

    ВідповістиВидалити
  6. Не смішіть! Не з нашими людьми полігони створювати! Вони ж любий полігон у сміттєзвалище перетворять, так як і обочини на під"їздах до Варви, та й по всій Варвинщині також! Так як і усі яри у Варві. Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять! А у Мостищі звалищу не місце! Хай одне до ума доведе, і все буде в шоколаді! Ато порозсирать кругом Варви гнидники саме швидше!

    ВідповістиВидалити