пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Про розчищення пляжу.


    Як писала совєцька преса, цього так хотіли варвинчани, а ось воно і сталося. В урочищі сосна купа техніки, метушаться якісь люди, розгорнули майданчик, порили на пляжу вздовж річки, щось готують.
На місці проведення робіт ніяких інформаційних стендів немає.

Хто робить, що робить невідомо. Зі спілкування з робітниками - чиститимуть дно та берег річки орієнтовно на відстані в 350 метрів від якоїсь там стежки з "Веселки" до пляжу. 

Я вже згадував про ці роботи в одному з дописів про сесії селищної ради, де зокрема вказував і на відсутність проекту, і відсутність будь якого обговорення таких робіт, на якесь погодження екологічних органів і так далі. Але що ж треба нам і такого попробувати. 

Депутати без обговорень і без сумнівів проголосували, що ж давайте поексперементуємо з природою, а чого ж. 

Кажуть, що то не наші гроші, то десь там з відкись виділяється, до речі також незрозуміло скільки. 

Всім розумникам, що так думають я скажу одне, коли завтра ви звернетесь до державного чи обласного бюджету стосовно фінансування якихось необхідних програм та проектів, то вам обов'язково скажуть, що свої інвестиції ви вже отримали лежать вони на дні Удая, так як золото Карла 12, так що йдіть та шукайте.

 От і все...



Павленко Дмитро

8 коментарів:

  1. Тобто в цьому році купатися там не будемо.невже не можна було почекати до осені?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікаво а коли вже будуть вивозити пісок на будівництва області?))

      Видалити
  2. Знаєш, чого тебе люди не вибрали депутатом?
    Не через те, що ти зв*язався з аграрниками (хоча тому також), а через те, що в тебе патологічна ненависть до всього радянського. До всього того, до чого причетні твої батько й мати, де ти безплатно отримав освіту, де йшла розбудова держави, де отримували квартири й будинки безкоштовно, де (може і з перегибами) думвли про людей, де був народний контроль. А що зараз? Прийшли з середини 80-х такі як ти і почали все валити.
    Знаєш, кажуть батьків не вибирають, але наш обов*язок їх поважати та допомагати їм в усьому. Є неписані Закони, які треба виконувати. Навіть пишеться в Святому письмі, що якщо не будеш поважати своїх батьків, то горе тобі буде. Країна, в якій ти народився - це Батьківщина. Яку треба поважати. Це наша історія. І ти, дозволяєш собі чорнити те все, звідки вийшов!

    Глибоко подумай про це...

    ВідповістиВидалити
  3. Є що по суті сказати?

    ВідповістиВидалити
  4. У Павленка скрізь- зрада. Залучили кошти (як кажуть 1,5 млн.грн) на чищення Удаю значить казнокради, як би не залучили -значит дармоїди, не хочуть ні чого робить. Все чорно-сіре. Що не робиться все не так.
    Ставай головою ОТГ і керуй правельно.
    Тільки хто за тебе проголосує?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я проголосую

      Видалити
    2. Я проголосую!!
      А ви задумайтесь з якими цілями раптом чистити Удай почали...далі свого носа не дивитесь, а варто!!

      Видалити