неділю, 22 липня 2018 р.

Про податок на нерухомість в смт Варва за 2017 рік.


   В продовження теми встановлення та використання ставок податку на нерухомість у смт Варва за 2017 рік, що була описана в дописі «До чого доводить брехня», подаю Вам ще один варіант рішення Варвинської селищної ради про встановлення  податку на нерухомість. 

За твердженням працівників апарату селищної ради. Цей варіант є остаточний та самий правильний. Так згоден він впорядкований та відповідає тому що було затверджено безпосередньо на сесії. Більше того, за неофіційною інформацією податкова інспекція також погодилася з таким варіантом рішення та має намір перерахувати податкові зобов’язання для платників, яким були розіслані повідомлення про сплату податку на нерухомість. А я нагадаю, що наприклад для житлової нерухомості розрахунок зроблено виходячи зі ставки в 32 грн/м2, а не так як має бути 3,2 грн/м2, тобто в десять разів більше. 
За додатковими роз’ясненнями звертайтесь до податкової, особливо ті хто вже заплатив за збільшеною ставкою. А загалом шановні дізнавайтесь більше про свої права та захищайте їх, іншого вибору, в цей час чиновницького свавілля, в нас немає.
(нижче подаю третій остаточний варіант рішення з додатком 2).



20.07.2018

Павленко Дмитро

6 коментарів:

  1. Чи можуть бути різні додатки до рішення, Це підробка. якщо податок брали за вищий відсоток. Чому тепер податкова не інформує правоохоронців?. Де районна влада? легше всього сказати, що ми не при дєлах. Такої безвідповідальності україна ще не бачила.

    ВідповістиВидалити
  2. А при яких ділах районна рада??це якби їх особисто торкнулось тоді даа!!а так це справи аграрної банди ОТГ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Рішення про встановлення податків прийнято 23 лютого 2017 року коли серед депутатів селищної ради не було ЖОДНОГО представника аграрної партії, ще раз повторюся- ЖОДНОГО.
      Не перекладайте відповідальність, будь ласка, з больної голови на здорову.

      Видалити
  3. Дмитро поясни що за рішення ви приймали в 2017році і чому в них розбіжності і хто в 2017 році контролював даний процес.Правда тобі в 2017р не було часу ти займавсь на своєму окрузі активно передвиборчою компанією Аграрної партії.

    ВідповістиВидалити
  4. Цікаво в 2019році яку партію буде підтримувати Павленоко Діма був в Свободі,в Аграрній ходять слухи що в БЮТ переходить.

    ВідповістиВидалити
  5. Та яку б партію Дмитро не підтримував би, але пише і говорить правду, та ще і не ховається за спини як ми з вами.

    ВідповістиВидалити