понеділок, 23 липня 2018 р.

Нащасний випадок?


      Вчора в неділю 22 липня 2018 року на центральній площі Варви, трапився нещасний випадок. Гранітна плитка облицювання постаменту пам’ятника відвалилася та травмувала дитину. Через кілька годин весь постамент був обтягнутий попереджувальною стрічкою.


       Ми нагадаємо, читачам, що ремонт постаменту разом з клумбами поруч було проведено в 2015 році на що витрачено близько 160 тис грн.. 

     Тиждень тому на цей постамент помістили пам’ятник невідомій особі за присутності відповідальних осіб. Зверніть увагу, що навіть під час встановлення, дітлахи безтурботно, та безперешкодно відпочивають на елементах постаменту (на першій світлині).

     Кожного дня на центральній площі обабіч постаменту працюють комунальні працівники вештається десятки місцевих чиновників, а також відповідальні особи за благоустрій, в тому числі головна особа з благоустрою – селищний голова, але чомусь стану об’єктів благоустрою вони не бачать. 

     При проведенні таких робіт, перш за все має враховуватися безпечність для суспільства. При залученому бюджеті, мали бути дотримані відповідні норми. Невже при сучасних будівельних матеріалах та технологіях виконання робіт, вже через три роки, може початися таке небезпечне руйнування?! Також невідомим лишається питання, яким чином проводилося обслуговування цього постаменту?  І на ґрунті всіх цих обставин трапляються нещасні випадки.

      То що це, нещасний випадок, чи недбалість? Чи може цей випадок має інші ознаки?! Про це можна буде сказати пізніше. Наразі триває слідство. 

      Нажаль, не залежно від всіх цих питань та їх кількості, постамент не стане надійним. І натягнута стрічка навколо постаменту не може бути гарантом безпеки. 

     Шкода, що у «європейському» «містечку» країни, що «прямує» в Європу чиновники за виконанням своїх забаганок не бачать реальних проблем та питань, що нас оточують, а за це змушені розплачуватись в тому числі і діти.

16 коментарів:

  1. Оце докозакувались

    ВідповістиВидалити
  2. Шкода дитину, роздробило 2 фаланги пальчиків на руці.
    Ось Вам і нові технології і нові будівельні метеріали - 3 роки простояло і почало відпадати.

    ВідповістиВидалити
  3. До яких пір буде тривати безлад в ОТГ? Там порушення на кожнгому кроці. Кримінальні. Даний випадок не є виключенням. Що творять депутати з їхньою головою, де їхня єтична поміркованість, добропорядність, людяність... Зайшли самі негідники і творять вакханалію. До яких пір це буде продовжуватись? Чому на них немає управи?

    ВідповістиВидалити
  4. тому що буд. матерiали було вкрадено на власнi потреби. Й це твориться повсюди...Порядку в нас не буде нiколи, бо у нас менталiтет такий(

    ВідповістиВидалити
  5. Даний ремонт площі проводило не ОТГ це проводилось три роки назад, хто і як конкретно може розказати Дмитро Павленко , та як і придбання памятника Шевченку це також придбавалось два роки назад Павленко в курсі він тоді був депутатом селещної ради і "Контролюва" кошти громади він зна хто,як і защо проводив реконструкцію площі .І хто і як оплатив та побудував памятник Шевченку .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ти малошановний при своєму розуму?даний чудо пам'ятник виливався з бетону у пластмасову форму місяць тому у Варві!!))ідіот чи ідіотка пише даний коментар

      Видалити
    2. Ви обидва праві, куплений за попередніх депутатів, заливася бетоном за нинішніх.

      Видалити
    3. Тут брехня з тим пам'ятником постійна..то воно розповідає що пам'ятник подарував якийсь мешканець..то надали дружбяни спонсорську допомогу то купила сама то купила селищна рада...де правда незрозуміло...піз..ож на кожному кроці.і так з усим.Саверська-Лихошва бреше і разом з своїм ОТГ мутить і краде гроші!!

      Видалити
  6. Що робить в районі влада на чолі з гарним фахівцем Долею , де їх участь у розбудові Варви,чи вони сидять в кабінетах і все по Х...ю .Розкажіть як дах Гімназії побудували, і взагалі що ви робите для Варви.Вибачти працюйте.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ВИ що забулись коли принилась розбудова Варви. Пригадайте. А щодо сучасної розбудови чини навчились тільки грабувати, а районні і селищні правителі визначаються хто старший і думають як їх люлять Варвинчани. Через їх любов один до одного і дах гімназії не ремонтується. Необхідно розігнать це кодло ї обрати єдине керівництво для Варвинщини. Настільки знахабніли селищні депута що проводять ремонти доріг тільки біля себе. Такої безтолковщини і рівня депутатського корпусу селища ще не було за все його існування.

      Видалити
  7. Доля зна що робить... синочковi фуру прикупила, гараж, займаеться бiзнесом... молодець... а як на cчьот податкiв? сплачуе? хто зна?

    ВідповістиВидалити
  8. европейське мiстечко... чудо. да наша Варва навiть на европейський хутiр не тягне(

    ВідповістиВидалити
  9. Доля - це маленькі квіточки в порівнянні з тими ягідками, які виросли в будинку напроти поліції. От де настояще зло. Чи вони хочуть добра для варвинчан і району? Та ніколи. Шкода людей які повелися на пусті обіцянки та на копійки за які продалися. Не відають що творять.

    ВідповістиВидалити
  10. Сьогодні почув, що відкривають памятник. Люди добрі криша поїхала не тільки в саверської а і у всієї селищної братії. Бо ніхто тій дурі не насмілиться сказать що мабуть не время устраювать шоу. Наробили людям отакого горя з дитиною і всім байдуже. Дитина в лікарні а душа требує свята. Бездушні клоуни, другого нічого не скажеш...

    ВідповістиВидалити
  11. Явно що криша поїхала, тому нікому і сказати правду тій довгій.

    ВідповістиВидалити