пʼятницю, 31 серпня 2018 р.

А зорі здєсь тіхіє


 Що ж синій список передвиборної програми виконується наповну. Всі обурюються що недолуго, а як хто хотів? Ви подивіться на інші подібні потвори-витвори хворої фантазії. Чекаємо на Бодя-фест...












13 коментарів:

  1. Великоповажні і обрані нами депутати селищної ради! Сергію та Миколо Гайдаї! Ми жителі Варви просимо Вас прекратіть оцей дурдом у Варві. Поки ви будите на це тільки споглядать і потурать забаганкам хворої на голову людини та випробовувать наше терпіння. Якщо ви ще не повністю помішались усі на політиці і у вас остався здоровий глузд як узялись керувать так керуйте. Невже для вас це все нормально?????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вони район продали кернелу, а ви говорите за варву...
      Головне особисте збагачення!

      Видалити
    2. Так, те, що батьком створювалося - синочком просралося! Зато тепер он аграрій який! Хлопець хоч куди козак!

      Видалити
  2. Безперечно даний шедевр заслуговує на занесення до культурних памяток ЮНЕСКО!!! Автору ідеї обовязково зробіть зірку на постаменті памятника Шевченка!!!

    ВідповістиВидалити
  3. І тим хто підтримав ідею створення алеї звьозд, виконав передвиборчу програму аграрної партії України треба тоже зробить по зірці. Золотій.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не по зірці їм, а по дірці в голови, за те, що з Варви позорисько зробили!!!

      Видалити
  4. А коли ж відкриття шедевральної алеї. Така унікальна подія. Може Гайдай ще й концерт нам якийсь на відкриття привезе.

    ВідповістиВидалити
  5. В даному випадку діагноз можна спрогнозувати навіть без залучення лікаря психотерапевта

    ВідповістиВидалити
  6. Іван Петрович1 вересня 2018 р. о 16:58

    а де такі "зірки" сяють? І хто автор шедеврів?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вгадайте з трьох раз хто може бути автором такого позорища.Цей шедевр не погоджувався ні ручним виконкомом ні сесією селищної ради і це ще раз підтверджує презирливе ставлення як до депутатів і членів виконкому так і до всього населення Варви.

      Видалити
  7. пiпець, що твориться? зовсiм з глузду з"iхали???

    ВідповістиВидалити
  8. Ну аграрії, скажімо так, теж не в захваті від шедевру... Голові скоро на пенсію так що чудить не довго вже залишилось

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не варто дивуватися пенсіонерці-головисі. Пригадайте свіже - парад комунальної техніки на день селища. Соромно комусь сказати, що ти його житель.

      Видалити