понеділок, 10 вересня 2018 р.

Про футбольний майданчик.


     Мене часто-густо звинувачують в тому, що я критикую, звертаю увагу на негатив, і взагалі когось постійно звинувачую. Та питань немає, але як інакше, які є варіанти? І ось вам яскравий приклад. Довгоочікуваний футбольний майданчик зі штучним покриттям за 1,5 млн грн... Ця тема окрема, цікава, непроста. І особисто в мене немає часу в неї заглибитись, але як ти будеш мовчати?

   Протягом трьох останніх засідань сесії Варвинської селищної ради депутати та чиновники товкли воду в ступі стосовно цього майданчику. Окремі депутати наполягали на виконанні технологічних вимог проекту будівництва такого майданчику, зокрема будівництво основи під майданчик, яка передбачає пошарово монтаж так званої подушки з піску щебеню різної фракції і так далі. Натомість якийсь виконавець робіт в порушення вимог проекту на заасфальтованому майданчику свердлить якісь отвори в надії на забезпечення дренажу, і вже монтує завершальний шар так званої «подушки». 

Це все відбувається під мовчазне спостереження наших славних чиновників, які коментуючи такі роботи та такі підходи, що тільки не вигадують. Основна думка наших горе чиновників, то не ми, то Кутовий. Він замовник, він такий, він сякий, і взагалі то все він. І в цьому випадку мені хочеться запитати ви дебіли, чи нас такими вважаєте? Є власник існуючих об’єктів, є власник існуючого нерухомого майна та земельних ділянок, є правонаступництво по правам та зобов’язанням, шановні який Кутовий? Питань немає може Кутовий зладєй над всіма зладєями, але чому він зладєй, а його однокласниця і подруга днєй сурових не зладєйка, хоча несе повну відповідальність за дані об’єкти та дії згідно своєї посади?

07.09.2018
Дмитро Павленко

1 коментар:

  1. Роботи ведуться по проекту то там повинен бути авторський нагляд ,замовник наймае технагляд за будівництвом але і замовник не повинен стояти і спостерігати як з потужним розмахом заганяються кошти якщо не в змові з підрядником.

    ВідповістиВидалити