пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Про брехунців та звані обіди.

    Продовжуючи рубрику «Шляхами наших публікацій» цього разу в продовження попереднього допису про брехунців, піде мова про владну агонію від званих обідів чи довгого очікування званих обідів. Не так давно, 07 вересня 2018 року під назвою «Самодєржавіє крєпчаєт» я розмістив допис в мережі стосовно причини зібрання позачергової сесії. Нагадаю цей короткий текст

Вчора ознайомився з порядком денним та проектами рішень на 14 позачергову сесію селищної ради. І звичайно вирішив на неї не йти, а чому втрачати час? Думаю так зроблять і депутати, які ще не втратили здоровий глузд. Виявляється сесію збирають для того, щоб не просто відсвяткувати там десь якийсь день визволення, а потрібно провести святкові обіди та урочисті прийоми її величності, і більше з тим з окремими категоріями населення (дивіться фрагмент пояснювальної записки до рішення про змінидо бюджету, та виділення по тексту). Чергове дно пробилось, занурюємось далі.
Але така позиція ой як не сподобалася цариці варвинській, і швиденько штатна помийниця, за бюджетні кошти давай замулювати очі людям, добре, що пенсіонери та й не тільки вірять всьому що пише так звана газета. Ось порівняйте мою позицію в моєму тексті і як штатна брехуха ЄЗима викручує своєю помийницею щоб замулити очі, дивіться дебільний пис-пис на скріншоті статті типу редактора газети (що воно таке той пис-пис чи обмеженість інтелекту, чи гіперболізована дотепність?).

Кого відбувати, яких людей, горе? Ви вже так загралися, що не ховаєтесь і за формулюваннями. А так хотілося щоб окремі категорії громадян обідали саме з селищним головою. Це для чого? По іншому не працює навіть думка? Люди приїздять до Варви, в громаду, чи до її величності?
А стосовно статури, то ЄЗимі я б порадив дивитися хоч якось періодично в дзеркало, на свою статуру, а тоді писати про чиюсь іншу. А то так Саверська розкормила, що апетити все ростуть, а гальма вже не спрацьовують. І те що, начебто редактор газети, пише про мою статуру це свідчить лише про агонію, писати немає чого, аргументів не існує, от від оскаженіння і йде мова про статуру та хто стільки їсть. Ідіоти. Що я ще можу сказати. Головне щоб громада зрозуміла, що за істот вона вибрала собою керувати, і які істоти це все обслуговують.
А ось вам свіже свідчення причин таких пис-писів, пояснювальна записка на сьогоднішню сесію. А що, побрехав трішки, обляпав Павленка громадських активістів зі своєї помийниці, замулив очі громаді, щоб менше бачила дебільність врядування Саверської – і от тобі результат 68 тисяч грн.. на рахунок. Як вам шановно громадо???


20 вересня 2018 року

Павленко Дмитро

1 коментар: