четвер, 27 вересня 2018 р.

Про пофігізм.


    Шановні варвинчани коли Ви вкотре будете чути від «вельмишановної» особи, яку Ви обрали на посаду селищного голови, що вона патріот, дуже любить Варву і так далі, знайте вчергове Вам бреше. Ви просто не уявляєте як їй на це все що зветься Варва пофіг. Язик гнучкий теліпається і може на теліпати що хоч, більше того коли більшість вірить у все те. Але зовсім інша історія коли потрібно щось офіційно відповідати, тобто писати, а тим більше робити. От Вам на зображеннях яскрава картина того як вона Вас любить, як піклується про Варву, про охорону навколишнього середовища в ній, про виконання повноважень у сфері поводження з відходами і так далі.
А це шановні здоров’я Вас та Ваших дітей, пам’ятайте про це.



27.09.2018
Павленко Дмитро

2 коментарі:

  1. Мене в черговий раз вражає повний пох.пофігізм читачів-читають купа батьків і так далі....невже Вам всім насрати на ситуацію з екологією що склалась зараз у Варві?а тільки мала купка активістів напише по суті питання відразу повстають на захист фарбованої маразматички??дивні люди ходять по гімну зимою ламають ноги-руки по нечищеним вулицям і все добре...а ці парали на день Варви показали що техніки для чищення доріг як не було так і нема...

    ВідповістиВидалити
  2. Грошей нема і не буде! Пані голова собі хату купила, а Господар там уже і ремонт забебехав. Так що, люди добрі, поживете іще з нечищеними дорогами. Головне, що лавочки є.
    Проблєми народа вождя не колишуть.

    ВідповістиВидалити