понеділок, 17 вересня 2018 р.

Коментар Гайдая





Коментар голови Чернігівської обласної організації Аграрної партії Сергія Гайдая! 

14 коментарів:

  1. Не знаю, як у Скоцика, а в Сергія Гайдая досвід продажу бізнесу, наприклад "дружба Нова", є... Шановні робіть висновки.

    ВідповістиВидалити
  2. Подивіться відео_ в стане зрозуміло, що НІХТО НЕ ПІДТРИМУЄ СКОЦИКА!!!!!!
    Заява представників облорганізацій АПУ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=171&v=-qj9lJeUPzo

    ВідповістиВидалити
  3. Не підтримує на їхньому бюро, там всі сидять держиморди. Їм далеко до Скоцика

    ВідповістиВидалити
  4. Іван Петрович18 вересня 2018 р. о 15:35

    Бабло рулить. А де ідеологія партії?

    ВідповістиВидалити
  5. Таку партію треба розпустити! Там такі, як і в селищній раді - одні лозунги, ніби і за людей,а на ділі проти! Продав район, а далі що? Депутати ж наші пройшли за гроші і зрозуміло, що їм не дасть ніхто голосувати по-людськи. Звідси і прийняті рішення за які люди їх будуть клясти ще довго. Мабуть так їм і треба...

    ВідповістиВидалити
  6. Люди добрі, слухаю, а на думку приходить випадок з "Дружбою Новою", коли люди запитували: Сергій Анатолійович, а ви нас не продасте? - Ні, не продам, не турбуйтеся, все залишиться як є, "Дружбу Нову" не віддам"... А насправд Сергій і не збирався вигравати, і до біса йому ті працівники, кои свою шкуру рятувати треба було!... Отакий момент, шановні!... Це ще добре, що нас такому "Кернелу" сплавили. Гадаю, про Гайдая вже більшість, давно зробила свої висновки! Якщо інформація про Скоцика, яку зараз Гайдай поширює, знову ж таки, намагаючись зберегти кагорту своїх прихильників після вигнання його з партії, достовірна, то роки дружби з Гайдаєм для Скоцика не пройшли даремно! Принаймі, досвід торгівлі перейняв! Вигнали Гайдая з партії, а те, що він плете, що ніби залишається головою парторганізації, то що ж йому ще тепер казать?! Не буде ж він тепер говорити, що його й там розкусили!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Шановна дописувачка коментарю! С.А.Гайдай - це порядна,чесна, професійна, мудра людина. Обливати брудом - це мінімум непрофесійно. Сергій Анатолійович у свій час створив СТОВ"Дружба", яке дало людям роботу,гідний заробіток, надію на краще. А що дали Ви? Ви хоч собачу будку за своє життя побудували?Чи навчилися лише карякати брехні? Чого варті Ви???. До речі, продав СТОВ "ДРУЖБА" не С.А. Гайдай, а продали інвестори, які вклали туди серйозні кошти. Сьогодні виробництво на ГПЗ перебуває в занепаді. Що було б якби не було дітища Сергія Анатолійовича?Де б працювали люди? Скоцик - це відпрацьований матеріал. ВІн втратив довіру.Зазначу, що люди у нашому районі( та і області !) підтримують винятково Сергія Анатолійовича. Отож, шановні варвинці, наш святий обов'язок підтримувати Сергія Анатолійовича - Людину, яка зробила і робить багато корисних справ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Який там бруд, коли він говорить про Скоцика, а уявляється Гайдай з своїми брехнями, що "Дружбу Нову" не віддасть! Дійсно, так було! Все заперечував до останнього! Хіба порядна людина таке зробила б з своїми земляками?!
      Дати людям роботу,гідний заробіток, надію на краще, а тоді забрати цю надію, навіть не попередивши, а навпаки, спростовуючи інформацію про продаж до останнього моменту! Так як робилося тоді, і сьогоднішнє окозамилювання про себе хорошого, а Скоцика поганого, це так в дусі Сергія Анатолійовича, що вже чогось і не дивно! тільки безвідповідальні боягузи так роблять! "Дружба Нова", по суті, це дітище не його, а його батька! Як по Сергію, так було б створено! Дописувач 25 вересня о 10:55 все правильно підмітив, і нічого вам, шановне, в стилі свого кумира, наговорювати на людей!

      Видалити
    2. Звісно захисники мільйонера рівня випускника діхтярівської бурси будуть його захищати з піною в роті. Звісно, що він пригрів біля корита багатьох негідників, які незрівнянно збагатилися на коштах пайовиків. В перший рік становлення тії "дружби" не було заплачено жодному пайовику, доки приватизаційні сертифікати мертвим вантажем лежали в земельному відділі і не видавались на руки людям. Треба розуміти, які це були кошти. Далі - незаконне приєднання колгоспу україна, Калиновицького колгоспу з підробленням підписів загальних зборів цих колгоспів, про що пайовики в свій час писали в прокуратуру.. І потекли ріки грошей..., від яких району перепадали копійки у вигляді якихось жалюгідних подарунків на свята... Корупція там процвітала. Досить згадати автомобілі, які були надані царським особам в обласному центрі і величезна маса інших прикладів.
      Разом з тим взяти за приклад Гнідинці та Остапівку. Там повністю збережена вся інфраструктура, там є робота всім, хто бажає там працювати, там немає корупції і на пай давали і дають незрівнянно більше ніж у тій дружбі..
      Чому ж тоді гнідинці та остапівку ніхто нікому не продав?
      Відповідь очевидна!

      Видалити
    3. Браво! Дуже влучне порівняння! Останні події - яскравий приклад того, що являє собою Гайдай. Принаймі у переважної частини жителів Варвинщини його бувалий авторитет звівся ні на що.

      Видалити
  8. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний "блогере"! Повідомлю Вам, що мій освітній рівень не дігтярівська бурса.Хоча,звичайно, у Дігтярях також навчаються різні люди.Ображати людей - це не є правильно.Хоча вас, шановний, культури спілкування ніхто ніколи ,на жаль,і не вчив. Пишете повністю безграмотно, хамовито,брехливо. Ваш сленг нагадує мову недолікованого пацієнта клініки ім.Павлова. С.А.Гайдай вам мариться щоночі? Заспокойтеся. Сходіть в туалет,опорожніть кишечник, попросіть рідних, нехай поставлять клізму. Може полегшає.

      Видалити
  9. Кому клізму. Аноніму?

    ВідповістиВидалити