суботу, 13 жовтня 2018 р.

Перші вибори в 125 громадах


 Вчора 12 жовтня 2018 року ЦВК оголосила про прийняття рішення про перші вибори в 125 громадах 23 грудня 2018 року. Це рішення стосується і Озерянської ОТГ. Виборчий процес стартуватиме 3 листопада. Чекаємо цікавого дійства - боротьби за першість між захисниками людей та захисниками землі...





59 коментарів:

  1. Вітаємо крашену падлюку з тодішніми депутатами з розвалом Варвинського району!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Процес пішов хто наступний?

    ВідповістиВидалити
  3. Це початок розвалу району,районної лікарні і поліклініки.В недалекому майбутньому в районі не те що лікуватися, клізму нікому поставити буде.Що від створення Озерянської ОТГ матимуть члени громади- НІ-ЧО-ГО,а вигоду отримає невеличка група сепаратистів місцевого розливу,яка вже ділить посади.
    Життєздатна ОТГ лише в межах району, що й зроблено в абсолютній більшості районів області,де люди думають про своє майбутнє.А до розвалу району привела наша байдужість та бездіяльність районної влади і депутатського корпусу за нашої мовчазної згоди.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Час покаже! Нічого робити передчасних висновків на основі безглуздих домислів про поділи посад і тому подібне! Про поділи посад говорять ті, кому дуже самим кортить бути на тих посадах, та через свої язики, певно, ніякі посади в озерянській ОТГ їм не світять. Плітки про розподіли посад почали розповсюджуватися ще задовго до підписання Кулічем висновку про створення громади! От де треба робити висновки, а не вірити всяким ідіотам!

      Видалити
    2. Коли в людини немає аргументів вона переходить на образи.

      Видалити
    3. Вибачте, якщо вас образили

      Видалити
  4. Як буде в Озернській громаді - час покаже.Знаю тільки одне: Варвинським чиновникам Дмитренко грошей не дасть.
    А Землю в Озерянській ОТГ отримуватимуть озерянчани.
    Зачим скиглите? За районом? Чи за посадами? Просвічу: жителям району землі не давали - були суцільні відмови.Отримували землю за зелененькі фантіки прилучани, львів'яни,харків'яни і.д. А тепер звераюся до пана аноніма, до того що за КЛІЗМУ свою турбується(отак Дмитренко налякав!). Лікарня була й буде. По-перше, її завжди фінансували із держбюджету.А по- друге, господарську діяльність лікарні фінансуватимуть спільно ті громади, які укладуть з лікарнею договір.І ще, не туманіть людям голови, не брешіть про "район". Адже термін " Варвинський район" зникне у будь-якому випадку відразу після закінчення децентралізації.Слава Україні:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дурень Ви, пане аноніме. Термін "Варвинський район" не мався на увазі як район в адмін-тер. устрої. Мабуть малося на увазі те, що наші батьки і діди на цій території жили разом багато десятиліть. А Ви зараз при допомозі негідників з варви валите ці устої. По великому рахунку тут є одна громада. В 60-х роках при Радянському Союзі Варвинська делегація (може там були і ваші родичі) їздила в Москву в кремль відстоювати район. Вони не знали чи повернуться назад, чи їх звідти відправлять до Сибіру, але відвоювали район від Срібного. Тепер кучка негодяїв створила у Варві свою громаду явно для своїх кишень, чому ми є свідками. Але не беріть поганого прикладу. Ці поганці сьогодні є а завтра їх не буде.

      Видалити
    2. а ти падлюка пiд анонiмне iмя ховаешся, боiшся?

      Видалити
    3. Шановні Друзі!це тут розписуе все за Пана Дмитренка,який він хороший,жінка яка проживае в селі Озеряни,ВОЛОХ В.В

      Видалити
    4. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 17:48

      Шановний аноніме! Ви що, вчаділи?! Чи я вам десь дорогу з пустими відрами перейшла?! З якого переляку мені телефонують люди і просять відкласти всі справи і читать ваші не розумні припущення з моїм ім'ям по якихось блогах?! Можливо я вас розчарую, та з пів року сюди не заходила, і до сьогодні не мала таких намірів! Так що прикрили б ви свого чорного рота і не гавкали з-за угла прикриваючись анонімами!

      Видалити
  5. Який економічний актив мають Озеряни (незрозуміло) ? на чому будуть заробляти і підтримувати своє існування (хібащо пиляти дерева) ? і хто понесе відповідальність(пока загадка)? а яка буде роль РДА?Розігнати б це кодло,дивись і пару міл*ярдів вільних з*явилося б в Україні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. За що і яку відповідальність кому нести?! Що ви морозите?! Випилюються дерева які давно віджили своє і несуть загрозу населенню! Усе проведено документально. Маються дозволи екологічної служби! Створена комісія по обстеженню цих дерев! Поки ви тим випилюванням очі виїдатимите?! А як тополі вздовж озерянської траси калинівчани випилювали, так того не видно було?!! Куди спиляні дерева ділись, і де осіли кошти які за них уторговано, не видно?! Як не видно було, так проїдьте подивіться, б..ть, на наслідки того випилювання!!! От де рука "господаря" кидається в очі! І на купи сухого гілля вздовж дороги, які до цього часу не прибрані лежать і заростають бур"янами та чорнокленками, заразом подивіться! А вам Озеряни спокою не дають! Проживе громада, не переживайте! Хай економічні активи громади вас не обходить.

      Видалити
  6. "Розумний" пане аноніме! Дозвольте доповісти, що діди і батьки наші разом ніколи не жили. І Чоловічі ваші нахили, типу "голубая луна" залиште собі.
    А Труси ви хоч Гуртові не носите! Ха-ха!

    ВідповістиВидалити
  7. Люди, не шумітє.У Варві всьо класно.Завод гпз работаєт немного,деревя в заповєдніку пілят.Булда с винтовкой зелєнь-ветки охраняєт.

    ВідповістиВидалити
  8. Зри в корень! Із-за чого весь сир-бор? Правильно! Через землю. Їм начхати на людей, їм треба земля. Що в Варві, що в Озерянах.Ви думаєте в Озерянах всі отримають землю? Дулю з маком вони отримають. А може й без маку. Там вже приготувались до старту так як у Варві - троє сімей забрали близько сотні га.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Авжеж, дулю з маком! Після правління Демиденка отримувати вже нічого! Земля озерянська в когот ільки не є, але не в озерянчан!

      Видалити
  9. У Варві почали дерибан землі. Землі Калиновиці, Лиляків роздають направо і наліво.Правду сказати,так було і до цього.ДАВАЛИ землю харків'янам, львів'янам,прилучанам( це були їхні делекі родичі),а жителям району були суцільні відмови.
    Озерянський голова С.М. Дмитренко тоді виступив на райраді і розповів, що всі керівники району таїхні родичі отримали землю, а простим озерянчанам землі нема. Коли він назвав "всесильних світу", що прихватили незаконно землю, то тут і почалося поливання. Що тільки ми не чули на адресу цієї молодої людини....Але час рухається. Багато"всесильних з Варви" залишились без отого "КОРИТА",звідки крали роками людські кошти. ОТГ Варвинська селищна рада всіх "любителів солодкого" не пригріла (вона ж не резонова!).
    Вічні Хапуги чекали, що Озеряни з їхніми 16 млн доходів приєднаються до Варви, а ОТГ з Варви розширить штат для "всесильних". Але Озерянчани не дураки!Як писав один дописувач вище "носіть свої ГУРТОВІ ТРУСИ самі".

    ВідповістиВидалити
  10. Ви дибіл??які нах.16млн.грн.???ви звідки взяли ці цифри??

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Та вже ж не з потолка взяли, як це в РДА зробили, подаючи розрахунки в область! Це реальні розрахунки, обгрунтовані і на ділі доведені обласним чиновникам, після чого ті умили руки!

      Видалити
  11. Інформація для Дмитра Паленка.
    Перспективний щорічний сукупний дохід майбутньої Озерянської ОТГ після утворення буде складати 16 млн.грн.(інформації з ОДА).
    Сюди автоматично зароховуються державні кошти на утримання освіти,медицини і.д, які згідно закону "Про бюджет України" надаються реверсно.
    Утворення Озерянської ОТГ - це крок до збереження села, яка є колискою нації.
    Адже будуть створені нові робочі місця: відділ освіти, молоді й спорту;лікарня-амбулаторія( вона працює,частково), муніцепальна поліція(буде створено), розширене комунальне підприємство(воно працює), пожежна частина(вона працює).
    У нашому ж "районі" весело жити купці чиновників, які уже "укрупнили"(позакривали) в селах школи, лікарні, прихватизували сотні гектарів землі.
    Шановний Дмитре, люди все бачуть , розуміють, знають.
    Щиро вітаю Озеряни,цих мудрих людей, з маленькою перемогою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович19 жовтня 2018 р. о 06:59

      Писець... Буде відділ освіти, відділ культури. Як У Варві. У районі у культурі було двоє ще за давніх часів. Тепер у Варвинської громади троє, скільки є в районі, а ще буде і в Озерянах. Повний писець.... така децетралізація приведе державу до швидкого банкрутства . Чи може в інших не так як у нас

      Видалити
    2. Відділ освіти на одну школу? Ви мать пожартували, або туди хочете?

      Видалити
    3. Н мою думку, якщо у громади є кошти, то нехай таких працівників буде хоч і сто( і це не важливо- у Варві чи Озерянах).Суть в тому, що людям буде робота - населений пункт РОЗВИВАТИМЕТЬСЯ! А Ви , Іване Петровичу, пропонуєте , мабуть, що щоб люди були без роботи?
      А Ви хоч замислювалися над тим, що на селі роботи майже нема!
      У Варві її також практично нема, все закривається. А за які кошти люди будуть піднімати на ноги своїх дітей. Та Вам , певно, це не болить...

      Видалити
  12. Шановні Друзі!це тут розписуе все за Пана Дмитренка,який він хороший,жінка яка проживае в селі Озеряни,ВОЛОХ В.В,А з виборами ви помеляітеся шановна ВОЛОХ В.В,хай ще Дмитренка оберуть))))Незабігайте поперед батька в пекло.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Напевно вашій Волох В.В посаду в громаді пообіцяли)))

      Видалити
    2. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 20:35

      Ага! Пообіцяли! І не одну, а три зразу! Казали, що крім Волох у Озерянах і призначать нема кого! ... Від себе скажу: Не турбуйтеся за Волох, маю дещо інші плани на життя!

      Видалити
    3. Олександр Анатолійович20 жовтня 2018 р. о 07:45

      В цікаве русло цю дискусію направили. До призначень і обов"язків діло дойшло! На одну жінку всіх собак вирішили повісити! Читаєш, і сміх розбирає! Чомусь тутешній анонім вирішив, що перед Волох голова звітується за кожен свій крок, за кожну потрачену копійку! Більш абсурдніших припущень тут годі й чекати! Отак, як подумать, так і правда, нема кого в Озерянах призначать. Отих би язикатих призначити, які вже півтора роки сплять і бачать себе на ще не створених посадах, так вони ж у партизанському загоні колишніх регіоналів шифруються! Гавкають по підтинню на всіх і кожного! Заздрісно призначають ту Волох, я так зрозумів, ще й без її відома, а в самих кишка тонка відкрито сказать: "Ну куди та Волох, ось мене треба брать!" Дивись, то може б і призначили котрусь з вас! Чи в тилу бабам плескати язиками безпечніше?! Під такими вчинками пізнається підла натура озерянської меншості!

      Видалити
  13. Так Волох В.В вона проживала в смт Варва,а на даний час Озеряни,і оце ви так шановна тепер гидите свою Любиму Варву? На що ви надіітеся? На Дмитренка вашого???Небуде він керувати Громадою,Будуть кандидати достойніші чим Дмитренко,Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 20:55

      По перше, моя "любима" Варва, така ж як і ваша, і де я її гидила, чи вам щось не те приснилося?! А по друге, Дмитренко не мій, мені чужих не треба, свого витачає! Передвиборча кампанія покаже всіх "достойніших" кандидатів, а на сьогоднішній день, з мені відомих озерянських "достойних" кандидатів на голову, скажу, що обирати, крім Дмитренка, нема з кого. Та й яке "достойне" матиме совість лізти на все готове, якщо само для створення громади і палець об палець не вдарило. Це треба самовпевненим ідіотом буть, щоб так робить... Правда, про яку совість я вам говорю?! Була б її хоч грама, ви б не вплутували мене в цю безглузду дискусію, тільки тому, що позиція моя і моєї родини, а також людей з кола мого оточення, не співпадає з вашою.

      Видалити
    2. А чого ви так переживаїте за Дмитренка?Якщо він достойний то його люди оберуть без проблем.А достойніших чим Дмитренко в Озерянах і розумніших есть дуже багато.

      Видалити
    3. Ми побачимо від якої партії буде балатуватися ваш Дмитренко?Чи піде як безпартійний?А як же Радикальна партія? Слабо від Ляшка балатуватися?Капець буде вашій Радикальній партії в Озерянах,і Дмитренкові теж.

      Видалити
    4. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 23:12

      Щось у вас занадто розвинена фантазія! З чого взято, що я переживаю? Мені, по даному питанню переживати нема чого. Я не боюся ніяких анонімних підзаборних шавок, коментарі пишу під своїм ім"ям, ховатися мені нічого і ні від кого, (думаю, як і Дмитренкові теж). Переживайте ви, і вам подібна шушваль, яким є чого ховатися під анонімами.

      Видалити
    5. Ха! Такий самий капець, як і вашій колись регіонів а тепер аграрній! Виборці віддаватимуть свої голоси за людей, а не за партії. А яке кодло підібране по Озерянах від псевдо аграрників уже давно всім відомо.

      Видалити
    6. У Варві вибори уже показали, де Радикальна партія опинилася,а де Аграрна,покажуть вам люди це і в Озерянах,А Дмитренко ваш сирун,як же так кинуту Радикалів))))і балатуватися безпартійним,що жариним запахло з Радикальною партією?Настояща ти шавка підзаборна.

      Видалити
    7. Не вибори показали, а віддана ДВК і Гайдаєві гроші!Та Озеряни не Варва. Полетить Гайдай з Озерян як полетів з партії!

      Видалити
    8. Якщо ви вмієте літати - то летіть.Але далі Варви, з вашими здібностямии, точно не полетите! Далеко вам до Гайдая. Гайдай дав людям роботу, зарплати, вселив надію у краще життя. А що дали ви? Брехні та безпідставні звинувачення?
      До речі,нещодавно відбувся з'їзд аграрної партії. Партія змінила керівника, С.Гайдай обрали заступником голови (Дивіться останні зміни мін'юсту. Щиро вітаємо членів аграрної партії зі справедливим рішенням.
      Отож не поширюйте брехні,заспокойтесь.Підіть краще о шостій ранку в туалет, опорожніть кишечник, щоб не давив на голову.

      Видалити
    9. Капєц! Які брехні?! Нікуди ми не збираємося летіти, на відміну від Гайдая, який покинув людей і втік. Плануємо залишитися з людьми, якими б наші здібності не були.

      Видалити
    10. З Шляшком оставайся)

      Видалити
    11. Не чіпайте Дмитренка, хлопець на своєму місці має власну думку. Домігся, щоб була ОТГ- молодець. давайте побажаєм озерянчанам в першу чергу , щоб продовжувались людські відношення до жителів від мерії. Мені як жителю Варви трішки далекувато, щоб повністю аналізувати особисто керівні здібності Дмитренка, але при спілкуванні з людьмим чую позитивні відгуки. Далеко саверській до Дмитренка. Хіба що більше скамєйок наставила. земельку в оренду гектарами роздає по блату, загубила людське обличчя. Хотілося б, щоб після перобрання Дмитренка на посаді, утер носа отому сміттю, яке розсіялося на теренах варвиннщини.

      Видалити
    12. О-о-о! Да! Кодло підібране ще те! Погоджуюсь з анонімом 19 жовтня 2018 р. о 23:30. Вже зараз та гопкомпанія настільки впевнені в своїй перемозі, що аж гидко читать їхній маразм! Дай Боже, щоб у озерянчан здоровий глузд переважив гайдаївські п"ятсоки! Бо у нас, у Варві, саме в такий спосіб аграрна партія тоді ще з Гайдаєм пропхнулася до влади, і що цікаво, не дуже хто й приховує цю інфу.

      Видалити
  14. Скажіть будь ласка,хто знае від якої партії буде балотуватися Дмитренко???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сам од себе буде балотуватися і на прохання односельців!

      Видалити
  15. Та хер з тими озерянами.просто образливо що за чиїхось амбіцій просеруть район...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Жрать менше треба було.А то жрали багато -от і просра...

      Видалити
  16. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 17:58

    Якому придуркові тут Волох припекло згадати?! Чи ніякого хера більше робить, як людей обсирать?! А згадати Волох пі своїм ім'ям слабо, аноніми? Ато ховаєтесь, як сучки: Гав, і в будку! Повторююсь, для всіх анонімів, яким Волох кісткою поперек горла: на цьому блозі сьогодні я вперше за останні пів року! Так, що шукайте для призначень когось другого!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вашу писанину пані ВОЛОХ В.В знае уже весь Варвенський район,І по газетах,і по фейсбуках,і по блогах,займіться чимось полезнішим ділом,готуйтеся до виборів,Готуйте Дмитренка бо буде йому дуже трудно,і не ховайтеся ви раз за анонімом і раз ВОЛОХ.

      Видалити
    2. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 19:04

      От не знала б я, що мені робить, якби всякі анонімні шавки підзаборні мені не попідказували! Моя писанина завжди підписана, а як вам не подобається - не читайте! І майте розум не вигадувати та не розповсюджувати плітки! А як розуму не має, то займіться фізичною працею! Хоч якийсь толок од вас буде! Повторююсь ще раз, як не дойшло з першого разу! На цей блог я зайшла сьогодні ввечері вперше за останні пів року! І то б не заходила, як би не зателефонували і не сказали, що якомусь х..ві припекло мене згадать!

      Видалити
    3. ВОЛОХ В.В,Не заводьте людей в оману,Напишіть щось полезніше,Роскажіть краще людям за що ваш Дмитренко магазіни откривае і машини по 350тис гр купляе?оце краще роскажіть.Чи це слабо?

      Видалити
    4. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 19:54

      Чого це я ввожу людей в оману?! На відміну від вас я не маю звички писати за когось, ховаючись за анонімами! І, тим більше, не навчена теліпати язиком те, про що мені не відомо! І вже зовсім, тим більше, не маю звички заглядати в чужі кармани і рахувати чужі гроші! А гавкать що попало на людей, бо вам щось приснилося, прикриваючись анонімом, це те саме, що попустити себе до рівня гопоти неотесаної!

      Видалити
    5. Та все ви прекрасно знаїте,За що як і коли,Ну думаемо 23грудня буде послідній його день,от тоді Волох В.В і подивимося ми на вас, як ви себе вистимите,Вам потрібно іти на поета,Волох В.В,вам Дмитренко хоч платить за таку писанину???

      Видалити
    6. Валентина Волох19 жовтня 2018 р. о 20:17

      Дурень думкою багатий! Що тут ще скажеш? Що я буду робить і куди мені потрібно йти, хай вас не обходить. За яку писанину мені має платить Дмитренко? Проти чого? Що ви мелите?

      Видалити
    7. Іван Петрович20 жовтня 2018 р. о 20:06

      "Чи ніякого хера більше робить, як людей обсирать?!" невже педагоги вміють так писати

      Видалити
    8. Олександр Анатолійович21 жовтня 2018 р. о 06:41

      Виявляється вміють. Педагоги вони на роботах, а поза роботою - звичайні люди, яким тоже хочеться, щоб ніякі зарази не дралися в їхнє життя і їхні справи, і не обговорювали їх по всяких блогах. То ще дурна та Волох! За таке і в суд можна подати, а ті гавкуни це знають тож і ховаються за анонімами. Та, з тої "партизанської" меншості не важко вичислить, якому козлу нічого робить було, як в цьому обговоренні її згадать! Особисто я впевнений, що це робота Ройка Андрія! Де ж вона, хлопче, тобі так солі на хвоста насипала, що ти в такий спосіб вирішив їй насолити?! Наскільки мені відомо, їй вже давно не до інтернетів, і тим більше не до всяких блогів. Тож з якого переляку ти її приплів в це обговорення?!

      Видалити
    9. Іван Петрович30 жовтня 2018 р. о 09:29

      "То ще дурна та Волох!"...... добре, що вона така в побуті, а не на роботі.

      Видалити
    10. Олександр Анатолійович2 листопада 2018 р. о 07:00

      Не пойняв! А звідки вам знати, яка вона в побуті, що вам аж ото так добре, від того, що хоч як небуть сернуть на її адресу можете?!

      Видалити
  17. А що тут думать. мабуть.мабуть це Варвинчани із золотими прізвищами допомагать--БАБЕНКО,БУЛДА,ШОКОДЬКО:)

    ВідповістиВидалити
  18. Щось пані Волох затихла, незрозуміло чому?

    ВідповістиВидалити
  19. Дмитренко перестав платити того і заткнулась..

    ВідповістиВидалити