вівторок, 23 жовтня 2018 р.

СК "Мена" - переможець з футболу серед команд Першої ліги


 СК "Мена" - переможець Першої ліги чемпіонату Чернігівської області з футболу серед команд Першої ліги! 🥇👑 Це стало відомо за результатами заключного 6 туру фінальної частини першості, матчі якого відбулися 20.10.2018 року.
У центральній грі туру і водночас "золотому матчі" чемпіонату сильнішими у Варві виявилися гості з Мени.
Обидві команди протягом матчу мали по кілька гарних нагод забити, влучали у каркас воріт, але єдиний і переможний гол "Мена" забила у середині другого тайму. Щоправда, варто зазначити, що на той час "прогресівці" грали уже в меншості. Реванш за поразку тижневої давнини відбувся, перемога у надважливому матчі на полі головного суперника і в цілому у чемпіонаті - чудове завершення сезону для СК "Мена". Наші вітання футболістам, тренерському складу, керівництву СК "Мена" з нагоди перемоги в чемпіонаті! Молодці!

Варто привітати і "Прогрес" із вдалим виступом у чемпіонаті. 🥈 Друге місце виглядає цілком успішним підсумком сезону для цього симпатичного клубу із Варвинщини.
В інших матчах туру перемоги святкували господарі - "Короп" забив три "сухі голи" у ворота носівського "ІМК", а ось інший колектив з Носівки - "Кристал" здобув перемогу над "Борзною" з рахунком 2:0 завдяки дублю Ігоря Ридзеля. Таким чином, саме "Кристал" посідає третє місце 🥉 в цьогорічній першості і також отримує порцію аплодисментів на свою адресу!
Сезон у Першій лізі завершено. В якості коротенького підсумку, можна сказати, що на відміну від Вищої ліги, цьогорічний сезон Першої ліги виявився значно цікавішим за минулорічний. Це стосується як кількості команд-учасниць (нагадаю, минулого року було 6 клубів, цьогоріч - 12), так і рівня продемонстрованої гри, часто непередбачуваністю підсумків матчів, високою конкуренцією за вихід у фінальну частину змагань, а також за призові місця у самій фінальній частині.
Хочеться побажати, щоб наступний сезон був ще цікавішим за нинішній. І особливо хотілося б, щоб серед численних його учасників була і команда з нашого рідного Прилуцького району!



Немає коментарів:

Дописати коментар