четвер, 25 жовтня 2018 р.

Знову про полігон ТПВ і не тільки.


   Продовжуючи тему ТПВ, та у відповідь на закиди «дотепних» та «влучних» у своїх висловлюваннях анонімів прошу до уваги те чим займалися Павленко з Остапцем коли були депутатами. На першому зображенні рішення березневої сесії 2016 року, проект якого був розроблений мною та підтриманий більшістю депутатів. А на другому зображенні зміни до цього рішення. Бо не пройшло і місяця, а вже Саверська заходилася вносити зміни бо те перше рішення не можна було виконати, за її словами.
Як ви можете бачити, сесія зобов’язувала Саверську зокрема підготувати документи до передачі полігону ТПВ відповідному суб’єкту господарювання, щоб в майбутньому цю історію перемістити в правове поле, що б дозволило розвивати всю галузь поводження з відходами.



Пройшло 2,5 роки більшість пунктів цього рішення не виконані, і згаданий в тому числі. Про що каже ця ситуація: анонімні лихо боти брешуть так як і їх господарка, а горе голова не збирається нічого змінювати та робити щось системне. Будуть лише лавки та будки, та й то, скоро там де не будуть пхати ззовні, наша славна ОТГ на чолі з надзвичайно славною головою зовсім розслабиться і перестане навіть реагувати на зовнішні подразники. А що ви їй зробите?
    Залишається залучати лише контролюючі органи. Так як наприклад я цього літа та осені завдяки своїм зверненням долучив до робіт на полігоні ТПВ у Варві екологічну інспекцію, яка вже змусила зашевелитися і чиновників. Результат можна бачити на світлинах нижче.

От такий стан на сьогодні має полігон на околицях Варви. Виявляється можна зробити і так, а ще вчора нам казали, що вже всьо неможна туди і доїхати. Окрім цього варто зауважити і те, що цього літа ніхто не палив полігон, кажуть що це совпадєніє. Що я можу Вам сказати – робіть висновки. Активність одного чи двох чоловік насправді може зрушити багато чого, так що все у ваших руках, якщо ви хочете бути громадянами, а не бидлом.

25.10.2018

Павленко Дмитро

3 коментарі:

  1. Спасибі тобі Дмитре! Вибач нас.Ти справді робиш гарні справи))))
    Що було б якби не було таких людей!?
    Землю громади по 20 гектарів роздають чиновники селища своїм родича(БУЛДАМ,БАБЕНКАМ,ШОКОДЬКАМ). За воду деруть, за вивіз сміття деруть. Що далі чекати від знахабнілих чиновників селища?

    ВідповістиВидалити
  2. Цим полігоном травлять жителів Варви. Він знаходиться у межах населеного пункту.
    Це злочин. А теж та совість, мораль. Правда про яку мораль та совість ми говорими.
    Земля- рідні Баригам! Прєлєсті воні- варвинцям!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Іван Петрович27 жовтня 2018 р. о 19:32

      особливо жителів хутора у яких діюче звалище через дорогу..... а тим часом "рудяни" в особі Зими систематично вимагають скасувати рішення про будівництво погігону у мостищі, бо буде близько до її оселі

      Видалити