пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Про городників.


         Не так давно селищна рада оголосила, що 15 листопада відбудеться чергова сесія селищної ради. Відповідно на наступному тижні, тобто за тиждень до сесії, відбудуться засідання постійних комісій. І на скільки я розумію ту інформацію, що надходить сарафанним радіо, земельна комісія як і попередня буде дуже весела. На ній як і на попередній буде відбуватися конкурс «Кращий городник Варви». Перша спроба проведення конкурсу була організована практично в закритому режимі, приховано від громади, для задоволення потреб окремих осіб наближених до Саверської-Лихошви, про що я вже повідомляв раніше .

         Але вже завтра, ви теж можете взяти участь в цьому конкурсі і бути щасливим набувачем земельної ділянки в 5, 10, 15 чи може і 20  гектар, так як це хочуть зробити лихогородники, необхідно просто до кінця тижня написати заяву на отримання земельної ділянки в оренду для городництва. Звичайно це все можна сприймати як дурний жарт, але в кожному жарті є частка жарту. Справа в тому, що якщо ви насправді займаєтесь городництвом, і вам справді необхідно земельна ділянка, щоб займатися улюбленою справою, але вам з якихось причин незручно потрапити в публічну історію, я б вам все одно радив би звернутися з заявою для отримання такої ділянки. Бо якщо ви доведете, що ви насправді займаєтесь городництвом, і у своєму проханні висловите бажання не на 10 га як жадібні лихогородники, а на один, наприклад. То я думаю більшість депутатів підтримає вашу заяву розуміючи, що ви це робите щиро, відверто і справді для ведення городництва, а це робочі місця та заробіток для мешканців громади, а не для вирощування солодкої кукурудзи, чи солоного соняшника.
     Якщо ви не займаєтесь городництвом, але є свідомим членом громади, ви не хочете щоб з вас та ваших дітей робили дурнів, за рахунок ресурсу, що належить всім нам, тобто землі, і наживалися окремі наближені до чиновників особи. Якщо ви свідомі того, що наші спільні ресурси ми маємо використовувати раціонально, для задоволення спільних інтересів всієї громади, а не віддавати земельні ділянки невідомо в який спосіб на 50 чи  й більше років в оренду жадібним істотам для задоволення суто їх приватних інтересів.
Шановні варвинчани сходіть до селищної ради в найближчі три дні та напишіть заяву для отримання земельної ділянки в оренду для городництва.

   Цей процес має бути надзвичайно публічним, можливо хоч це відіб’є охоту у Лихошви з лихогородниками від дурних думок з захоплення землі в такий тупий нахабний спосіб. З іншого боку можливо депутатів, які не захотіли голосувати за рішення, яким ці земельні ділянки можна було б виставити на аукціон, ваша громадська ініціатива та активність піддасть аргументів на користь прозорого конкурентного вирішення цього питання.
31.10.2018
Павленко Дмитро

9 коментарів:

  1. Зі списка про хід голосування за передачу земель на аукціонні торги видно що аграрники і Небрат молодці , а всим остальним по Х...ю що буде в ОТГ.

    ВідповістиВидалити
  2. Всі бажаючі приходьте і пишіть заяви в земельний відділ Варва Отг.землі є в наявності десь 65га.

    ВідповістиВидалити
  3. Ну роздасть керівницто селища ці 65 гектарів своїм наближеним.А результат!
    Що отримає від цієї оборудки громада? Мізерні кошти. Пропонує наступне.
    Дати по 20 га. на лікарню + школу№1 + школу №2 (для огородництва).Потім цю землю ці організації передадуть в суборенду, приміром в С. Гайдаю. Це порядна людина і оплачувати оренду його фірма буде достойно.Отже, у цих організаціяї будуть серйозні, постійні кошти.А оскільки ці організації частково фінансує ОТГ,
    то плюси тут очевидні.За один гектар оренди землевласники дають до 3000грн.
    Отже, 65г. X 3000гр.=195000грн.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так для того щоб не роздали своїм пишіть заяви!

      Видалити
    2. А скільки була винна Дружба нова податку за землю в район при керівництві вищезгаданої порядної людини? Скільки мільйонів? Озвучте!

      Видалити
    3. І ніхто не узнає де могилка його

      Видалити
  4. А чьо. землю по 20 га. дають токо Булді. Бабенку та Шкокодько .А народу нет.

    ВідповістиВидалити
  5. Із голосування зрозуміло що проти прозорого аукціону виступили представники БЮТ.Тепер понятно хто прикриває та кришує Булду.Бабенка,Шокодька.ЗАщітніки народа сильні. А ви за них голосуєте.

    ВідповістиВидалити
  6. Тому шо народ рилом не вийшов.треба мати певні корупційні звязки в ОТГ...тухло там і бридко

    ВідповістиВидалити