неділю, 25 листопада 2018 р.

Про Замковий провулок.


     Ця історія особисто для мене є свідченням того коли влада, мається на увазі чиновники та інституції в тому числі органи самоврядування, перестає виконувати свої обов’язки і втрачає легітимність, а ми громадяни втрачаємо потребу в такій владі.

     Ця історія стосується провулку Замкового, що в мікрорайоні Перекопівка на відрізку, що з’єднує вулицю Перекопівську та Захисників України. Колись не дуже давно, років 7-10 тому цей відрізок остаточно та добре розмило не то від чергового сильного дощу не то після весняних талих вод, але ніхто так і не зважився його полагодити. Я маю на увазі місцеву владу, адже утримання ремонт та будівництво доріг в межах населених пунктів це обов’язок місцевої влади. Так той провулок і заростав та захаращувався з року в рік.

    Цього року депутат селищної ради Цопа М.М. протягом півроку, починаючи з весни, коли зійшов сніг і практично до жовтня місяця включно просив місцеву владу в особі різних її представників – полагодьте проїзну частину провулку Замкового, це історична частина Варви, сама назва про це говорить. 

Спочатку ходив по кабінетах до відповідальних осіб, потім публічно озвучував цю проблему на засіданнях сесії, ні «захисникам» землі, ні «захисникам» людей це було не цікаво. Потім на знак протесту не голосував за весь порядок денний, але всім було байдуже.

   А наприкінці жовтня разом з мешканцями депутат Цопа М.М. був змушений лагодити провулок Замковий без участі влади. Мешканці шляхом толоки, наймаючи техніку самі очистили провулок та полагодили проїзну частину.

   І от про що мені говорить цей випадок, про те що така влада, яка тупо нехтує, зневажає потреби мешканців, якій немає коли за своїми потребами зважати на потреби інших, нам не потрібна. Для чого на таку владу сплачувати податок, коли мешканці самі за свій кошт лагодять дорогу, що мала б робити влада коштом бюджету? Відповідно таку владу немає сенсу утримувати, адже надзвичайно дорого, і надзвичайно неефективно.

25.11.2018

Павленко Дмитро

3 коментарі:

  1. Цопі слава.А чому цей добродій не ініціює на інших ділянках вулиць нашого селеща?Так отож...

    ВідповістиВидалити
  2. На інших вулицях нема своїв вибраних депутатів?так отож..

    ВідповістиВидалити
  3. Ні. На інших вулицях не має Водлграю та бані.А все інше до...

    ВідповістиВидалити