пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

Совєцька газета – як ширма для злочинів місцевої влади.


    Писати про совєцьку газету та про її очільницю зовсім не хочеться, але змушує ситуація. Переважна частина діяльності цієї організації та її очільниці  це окозамилювання громади за її ж гроші, що є по суті злочином проти тієї ж громади. Поряд з цим за бюджетні кошти ці окозамилювачі оббріхують та цькують людей з активною громадською позицією, які мають можливість та сміливість критикувати місцеву владу та висловлювати відмінну від влади думку.

   От і продовжуючи тему свого попередньогодопису  і тут згадаю ту епохальну статтю, де закон це ніщо. В кінці тієї своєї писанини ЄЗима, на замовлення своїх господарів, розмістила свій черговий помийний викид тепер уже стосовно незаконного видобування піску в урочищі «Піски», намагаючись показати мене та мого колегу Остапця в наче б то неприглядному світлі (дивіться на сканкопію). Що наче б то ми проводили якийсь бенефіс, що ми там щось комусь казали чи показували, а все виявилося упорядкованим.

         Єзими там не було звідки вона взяла інформацію здогадатися не важко. Брехня вже настільки поглинула цих жадібних істот, таких як саверські та зими, що вони вже брешуть незважаючи ні на що, це для них як безумовний рефлекс. Тільки рота розкрила, а брехня сама полізла звідти. Так і тут.
          Після засідання виконкому 18 жовтня мене та Володимира Павловича попросила поїхати на полігон, а потім в урочище «Піски» інспектор екологічної інспекції в Чернігівській області Пташник. До чого тут бенефіс громадськості? За кермом був інший, громадський, екологічний інспектор Булда. Хто з цих двох інспекторів подав таку інформацію ЄЗимі цікаво звичайно, чи може вона її перекрутила, але це вже хай розбираються між собою самі, зрозуміло одне що зимі, що інспекторам до одного місця і той Удай, і той пісок, і та громада зі своїми інтересами, адже не було ніякої реакції ні від кого стосовно того видобутку, і писанина зими тільки підтверджує ті факти байдужості.

          Я так розумію ця історія з видобуванням піску з Удаю матиме продовження і нехай кожен зробить свої висновки, от ми і побачимо чий то буде конфуз. А що таке пів роботи особисто для мене незрозуміло. Не весь пісок з Удаю видобули чи що та мерія там не доробила?

        Підсумовуючи цю тему вчергове наголошую: теперішня районна газета – це ширма для зловживань та порушень законодавства місцевою владою. Працює вона справно, за те отримує чималі кошти, бюджетні, що вимірюються сотнями тисяч гривень, приховує від громади владні зловживання, злочини проти громади, таким чином їх примножуючи, щоб знову на чергових виборах перемогли все ті ж, і далі продовжувати цю безкінечну феєрію брехні, зловживань та освоєння бюджетних коштів на свої забаганки.
07.11.2018
Павленко Дмитро

4 коментарі:

  1. Громадський екологічний інспектор Булда! Вот это поворт! То хто його не знає. Любітєль охоти на дікіх звєрей. м.ясо диких кабанчиків у київські ресторани перевозив много. Знають цього "охранніка екології"всі охотники в районі!

    ВідповістиВидалити
  2. Ціково пише та міркує пані редактор Є.Зима.
    Так прикольно і впевнено починає текст словом "кажуть. Чесно: нагадує "одна баба мені на вухо казала".((Бабусю цю знаєте!)
    Ой, негоже такій актрисі, такої відомої, популярної(?) на всю область(?),на всю Україну(?), правдивої (?) газети писати на основі "кажуть" пасквілі. Та за таким принципом і логікою міркування скоро у Вас, редакторе, почнуть і груші на вербі рости.
    А ще у нас у Варві кажуть, що Ослиць, коли Пісок з р.Удай продали, язичища довгі, свинячі виросли. Підїли непогано.

    ВідповістиВидалити
  3. ЗАКОН УКРАЇНИ (Скоро)!!!
    Про зміну меж районів Чернігівської області

    1. Змінити межі районів Чернігівської області включивши до складу:
    - Чернігівського району – Городнянський, Козелецький, Куликівський, Ріпкинський райони;
    - Ніжинського району – Бахмацький, Бобровицький, Борзнянський, Носівський райони;
    - Прилуцького району – Варвинський, Ічнянський, Срібнянський, Талалаївський райони;
    - Корюківського району – Коропський, Менський, Новгород-Сіверський, Семенівський, Сосницький, Сновський райони.
    2 . Межі Чернігівського, Ніжинського, Прилуцького, Корюківського районів встановити по зовнішній межі територій міських, сільських, селищних територіальних громад районів, що увійшли у їх склад.

    ВідповістиВидалити
  4. Шановний псевдодописувач даний закон тільки подали на розгляд..

    ВідповістиВидалити