вівторок, 25 грудня 2018 р.

Ганущак_201218

2 коментарі:

  1. Варва потонула в снігові. Кажуть чогось в селищній раді там нема. А навіщо дороги холопам прочищати! Зарплата 20000грн-25000грн то є.

    ВідповістиВидалити
  2. Журналісти перевірили, як працює головою ОТГ Сергій Пінчук - колишній міліціонер та присяжний

    Вторник, 25 Декабря 2018 16:24 | Просмотров: 4035

    Слизько, не чищено і без води – реалії життя Любецької об’єднаної громади, на чолі якої не місцевий із такими ж заступниками.

    Ледве діставшись приміщення Любецької селищної ради, заходимо в кабінет керманича. З порогу питаємо про дороги.

    Стелить розмову м’якенько, як вміє. Адже він із колишніх правоохоронців. Навіть хизується комунальними обновами. Для прибирання снігу закупили аж 2 новеньких трактори.

    Прислухаємося до поради керівника – йдемо на вулицю – людей питати.



    От тобі й на. А де ж в цей час комунальна техніка? Повертаємося знову до голови.

    Таки не збрехав. Під вікнами щойно відремонтованого кабінету стоїть не надто дешева Мазда. І їздить він на ній щодня із Чернігова. Поруч не менш дорога – автівка заступниці. Ця курсує на роботу із Славутича. До того ж не приховує - авто має не одне.

    Згідно декларації Пінчука ця Мазда 2008-го року випску, коштує на сайтах оголошень в середньому 10 тисяч доларів.


    Раніше сайт Gorod.cn.ua писав про Пінчука, в якості присяжного Деснянського районного суду. Тоді він якраз проходили вибори і місцеві активісти зняли відео, про підкуп виборців на підтримку Пінчука. А отже виборці отримали саме того голову - на якого заслуговували.



    Кидається в око й ремонт кабінетів голови та його заступників. Вони розміщені в одному приміщенні із місцевою амбулаторією. До речі, будівля у комунальній власності.

    А це кабінет лаборанта місцевої амбулаторії. Зі стелі тече, з вікон дме, а меблі розвалюються.

    Та голові Любецької ОТГ байдуже до умов, в яких працюють люди громади. Він просить у депутатів чималу премію. Цьогоріч, наприклад, під Новий рік хотів розділити на премії понад 60 тисяч гривень.



    Із заявою не затримується і маніпулює свідомістю депутатів, мовляв, усі ці премії під чисту витрачає на пальне для відряджень. Бо їздить на своїй Мазді.

    Та за потрібне депутати вважають позбавити чиновників премії. А гроші роздати дітлахам на подарунки, на ремонт будинку культури та інші соціально важливі проекти.

    А щоби депутати довіряли голові, а громада відчувала його роботу, присутній на сесії Любецької ОТГ депутат обласної ради, Сергій Пащенко радить пану Пінчуку керувати в рамках закону.

    Зазначимо, що сесія в Любечі триває вже другий місяць, адже голова щоразу переносить засідання, як тільки чує про наміри депутатів лишити його премії.

    Однак цього разу, під тиском громади Сергій Пінчук включив питання до порядку денного. Депутати проголосували ЗА. Аргументація, як і раніше – рівень розвитку громади не відповідає рівню оплати праці голови.

    Залишили премії фінансовому відділу та додали до списку технічних працівників.

    Вони жодного разу не отримували грошових заохочень. Вперше за рік правління пана Пінчука виділили гроші і на ремонт будинку культури.

    ВідповістиВидалити