понеділок, 17 грудня 2018 р.

А у нас Йолка.


 Минулий тиждень був доволі насичений на події у Варві, про що нам доволі густо повідомляли в мережі. І я тут дозволю собі висловити ряд думок з приводу тих всіх подій.як лікуєтеся
   І почну з проведення чергової сесії селищної ради, яка відбулася 13 грудня у минулий четвер. Порядок денний оприлюднювався мною в мережі, але вже по факту проведення, порядок денний був збільшений до 65 питань.
На відміну від  традиційних моїх дописів я не буду детально коментувати якихось важливих питань та як це впливає чи може вплинути на всіх нас – Громаду. Не буду тому що не має особливого сенсу, бо проголосували все що підсунули, і я так розумію особливо не читаючи. Єдине що турбує теперішніх депутатів та на що вони так сяк реагують, за винятком знову ж двох трьох депутатів які розуміють в більшій мірі процеси та мають власну думку, це роздача землі по 2 га людям, от тут переважна більшість депутатів уважно голосують та сприймають інформацію. А решта всіх питань та по барабану, хоч і трава не рости. Я, взагалі, дивлячись на таку ситуацію в залі засідань, пропоную всім депутатам, за винятком двох, які давно заявили про наявність власної думки та позиції, об’єднатися в одну фракцію чи фікцію, чи як там ближче по суті, і назватися наприклад фракція «По барабану» або «Фракція по..уїстів», а то «захисники» землі чи людей чого його там мучитись. Злились собі в екстазі, затвердили ще пару тройку заступників, бабла вистачить, і все по уй, галасуємо казала Юля.
    А єдиною подією на сесії став виступ депутата Цопи М.М. зі зверненням до решти присутніх депутатів, чи ви плануєте реагувати на приховування інформації про витрати на апарат селищної ради, чи цікаво це Вам чи турбує це Вас, чи турбує Вас зневага чиновників до звернень депутатів і відповідно і до Вас депутатів також? На своє запитання депутат Цопа не отримав ніякої відповіді тупе мовчання (ягнят чи кого незрозуміло). І у відповідь на тупе мовчання залишив залу.


Остапець В.П. прокоментував це як надзвичайну ситуацію, і тут я погоджуюсь повністю, але якщо люди не розуміють що це і для чого це, то таким людям взагалі не можна цього пояснити. Зневага чиновників до депутата – це зневага до Громади. І ніяк інакше. Якщо хтось не розуміє, що від нахабства, жадібності та дурості чиновників Громаду може відстояти та захистити тільки депутат, а точніше депутати, які користуючись своїми повноваженнями можуть поставити на місце будь якого зарвавшогося чиновника в тому числі і голову. Але це не потрібно я так розумію ні переважній більшості депутатів так і більшості варвинчан, всіх все влаштовує.

      Війна, держава, Конституція, законність, громадянське суспільство, інтереси Громади, прозорість діяльності чиновників, прозорість та ефективність витрат бюджету, ні не чули такого, у нас Йолка. Саме так коротко можна охарактеризувати загалом ситуацію, тенденції та настрої минулого тижня у Варві. Те що відбувається на всяких сесіях та в інших владних коридорах та кабінетах, і що дуже впливає на життя нас всіх виявляється майже не цікавить варвинську публіку, а от запущена чиновниками в мережі хвиля замилування Йолкою просто вражає, і кількість лайків, і коментарів, і так далі. Це як якийсь вірус, і поодинокий коментар якоїсь жінки стосовно відсутності на встановленій ялинці вершка, не зірки, а саме вершка, ніхто навіть і не реагував, який вершок, та все й так красіво. Хоча вершка все таки немає, ялинка виглядає як зрізаний конус, але кого це цікавить, а те що прямо на площі є природня натуральна ялинка красивіша в рази і так далі. Але ніхто не хоче розбиратися ні в чому, адже так краще чи легше.

     От і все, виявляється йолкой єдіной і можна прожити. Значить у чиновників все добре, значить фракція по барабану в тренді, і саме цього ми і заслуговуємо.
17.12.2018
Павленко Дмитро

24 коментарі:

  1. Вельмишановний пане Павленку, ялинка чудова. І спасибі Валентині Василівній, адже купили ялинку, яку можна використовувати багаторазів. Колись спилювали найвище деревце, але це були пережитки тоталітарного минулого.Сьогодні ж це реальна економія коштів, це турбота про громаду, людей.

    ВідповістиВидалити
  2. Звичайно непогано...за 200000грн.плюс окреме приміщення для зберігання...та встановити-2 дні 8 чоловік і найнята мехрука з погодинною оплатою!!!а ви по слизьких тротуарах на сраці бо всім ніколи ...у них Йолка і свято людина року треба провести щоб Любиній мамі медальку дати...ось така Йолка...сумно йопта((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Явно Цопа пише. Той вічно усім недовольний.

      Видалити
    2. Помиляєтесь.багато хто невдоволений вашою пиздотою.це мабуть гармаш пише

      Видалити
  3. Іван Петрович18 грудня 2018 р. о 13:56

    якинка?! та бог з нею, кошти на її придбання вже історія. А от повідомлення про те, що громадянину селища не надали інформацію про витрати на утримання то вже не ганьба, а справжнє беззаконня. За такі дії до суду і негайно

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Коля удавиться за копійку

      Видалити
    2. А віті з валькою і любкою або все просрати...

      Видалити
    3. Всё пропало, все просрали, скрізь зрада.

      Видалити
  4. От я і пишу що цією йолкою людям очі запорошили і не бачать інших проблем...а беззаконня то друге ім'я Лихошви...

    ВідповістиВидалити
  5. Дммтре Павленко ! Щоб ти не писав, але Валентині Василівній НИЗЬКИЙ УКЛІН! Це не звичайна пересічна людина, а особистість - мудра,інтелігентна, толерантна, мудра.
    Сьогодні рівень громади практично досяг рівня найкращих міст України.І це без перебільшення.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це мабуть Бавикiн пише, чи Маринка довговяза

      Видалити
    2. З ума зійти! На який форум не зайдиш, так і хвалебну пісню одного сліпого, (чи тупого) чуда, скрізь читаєш, про толерантність, тендітність і т. п. У божевільної писаки манія величі перейшла всі допустимі межі! То ОТГ до найкращих відносить, то за всіх одписується за анонімом, то за кожним правдивим коментарем ввижається Павленко й Остапець з Цопою! Шановна бездарь, і твої віддані посіпаки! Цей блог перечитують сотні людей! Тож май розум сприймати правдиву критику як належне! Передивляючись коментарі у обговореннях жевріє надія, що варвинчанам таки починає доходить за кого вони проголосували! За підлу, цинічну, марнотратну, бездарну клоунесу, не здатну організувати роботу у громаді! А як допадеться до коштів, то можна йолки купувать за 200000 грн, тим, що у центрі живих ялинок валом!!! Одним словом, земляки, робіть висновки!!!

      Видалити
  6. О ура!!сраколизи вальки повилазили.а йолку до сих пір збирають.доставили верхушку а зірочка скоро впаде.ідея-треба ще лихошві зама по йолкам

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так загадуй бажання! дивись і не буде сраколизів.

      Видалити
  7. Дороги та тротуари ліпше потрусили би, ато ходити неможливо! Чи недай боже якщо хтось впаде то тоді будуть щось робити.

    ВідповістиВидалити
  8. Не потрібно вигадувати небилиці. Ялинка дуже красива, просто чудова.По ціні все економічно обгрунтовано.Крапка! Валентині Василівній щире СПАСИБІ! А казкареві Павленкові потрібно сходити в нову помісну церкву: стати на коліна, покаятися за біснувати, химерне, зле діяння отого духу Іуди, що вселився в нещасного Павленка! Вмивайся свяченою водою.Бог тебе, Дмитре, простить...Покайся, Сину Божий,покайся, не гріши!((( А Валентині Василівній хай Господь Бог дає міцне здоров'я, достатки, злагоду, довгії-довгії літа!))))

    ВідповістиВидалити
  9. Схоже що водичка павлику допомогла. заціпило ротяку)))

    ВідповістиВидалити
  10. А коли вже ви падли нажеретесь...суки ..тварини..гниди..поробили зарплати по 20000грн. і тиняются по Варві..блядво саме там всякі оюби валі та великорозумна ірка..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Звернись до Колодежного, у тебе яскраво виражена розумова відсталість, стан значно нижче середнього рівня когнітивних здібностей людини.

      Видалити
    2. Я так розумію що ви до нього досить часто звертаєтесь ..він тебе бачу термінів всіх навчив.ну звичайно п'ять років лікування не пройшли дарма..

      Видалити
  11. Потрібно об'єднати район в одну ОТГ і Павленка Дмитра обрати ГЛАВОЮ, а Остапця - секратерем. Ото заживем!!! Чи заживем????

    ВідповістиВидалити
  12. Гірше чим зараз точно не буде..менше буде дармоїдів і не буде блядства

    ВідповістиВидалити
  13. Це публічна інформація. І треба було робити запит посилаючись на ЗУ "Про доступ до публічної інформації".
    А якщо і після такого запиту буде така відповідь, то цим буде займатись прокуратура з відповідними для посадовців органів місценвого самоврядування наслідками. Якось так.

    ВідповістиВидалити