четвер, 20 грудня 2018 р.

Рішення виконкому визнано нечинним.


     17 грудня 2018 року відбулося судове засідання Чернігівського окружного адміністративного суду з розгляду позовних заяв Д. Павленка та В. Остапця про визнання незаконним рішення виконавчого комітету Варвинської селищної ради  від 12 квітня 2018 року № 55 «Про встановлення тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів в смт. Варва». Обгрунтуванням позовних вимог було економічно необґрунтований тариф та порушення процедури розгляду і оприлюднення рішення.
Виконавчий комітет при встановленні тарифів, не взяв до уваги зауваження висловлені мною та Д. Павленком, щодо невнесення до річних планів частину бюджетних установ, підприємств, організацій, ФОП та населення. Не оприлюднив проект рішення та офіційно не оприлюднив прийняте рішення, як це передбачає законодавство України.
     Тож і закономірне рішення суду – рішення виконкому визнати нечинним.
     Чи буде оскаржене рішення суду покаже час. А на майбутнє, раджу посадовим особам селищної ради прислухатися до громадськості. Самовпевненість, некомпетентність і приводить до таких наслідків.            

     18 грудня 2018 року                                                                                         В.Остапець

3 коментарі:

  1. Але ж селищна рада і громадяни понесли збитки. Хто відповість за завдану шкоду?
    Чи покарають винних?

    ВідповістиВидалити
  2. Не говоріть за збитки. Ця сволота не поверне. Молодці,що довели отим дурмам, які приходять на засідання виконкому тільки грітись бо дома холодно ,а щоби уникнути у суть життя вони не здібні,через великий холод у головах.

    ВідповістиВидалити