пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Обкатали.


      Той хто слідкує за місцевими новинами мабуть пам’ятає гучне повідомлення чиновників ОТГ про купівлю нового трактору з навісним обладнанням та повідомлення совєцької газети що трактор успішно пройшов обкатку.


     Але не пройшло і два тижні, а трактор так обкатали, що вже немає одного переднього крила, однієї фари та корпус трактора нижче двигуна піддався серйозному удару.

    З огляду на такі обставини чи варто взагалі таким обкатчикам що-небудь купувати? На скільки вистачить цього трактора? 

Таких питань може бути безліч. Особисто для мене на світлинах ми можемо бачити не відношення «тракториста» до трактора, а відношення чиновників ОТГ на чолі з Саверською до Громади та її майна, от і все.

(світлини зняті 23 грудня).

25.12.2018

Павленко Дмитро.

10 коментарів:

  1. Варва новини28 грудня 2018 р. о 14:12
    Та доки ти, Павлик Морозов, будеш брехні поширювати. Дороги від снігу чистять, а тобі не так. Ти, бородатий чіполіно, вночі на тракторові працював? Ні, не працював! А ти хоч знаєш, як працювати у заметіль, коли видимість нульова?!Ні, не знаєш? Дома порядки наведи краще!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Маринка мабуть пише, бо на перо тата Колi не похоже, вiн два слова без помилок не напише)

      Видалити
    2. Павленко ніколи фізично не працював, він уміє лише брехні справляти! Коли читаєш бездуховні "перли" цього "детектива, то думаєш: і де ж цей, чіполіно бородатий, взявся? Хто його виховував, навчав? Чи не Остапець його тато?

      Видалити
  2. В колгоспі тракто за п'ять років під плугом в кращому стані.а ваш довбаний тракторист на новенькому тракторі просто безголовий...та ще й в ліс по дрова на ньому їздить!А в заметіль він їздить по дорогам а не по хащам.як кажуть який водій така і техніка.

    ВідповістиВидалити
  3. Чіполіно бородатий, ти в туалеті ще посидь, послідкуй за тим трактористом!Що ти пишеш? Не сміши людей!Техніка завжди виходила, виходить і буде виходити з ладу!
    Люди "ламаються", а метал і потім!

    ВідповістиВидалити
  4. Довбойоб ...а в курсі що вже три трактори зламані.новий також.а розчистка снігу не являєтся великою нагрузкою.а тепер можеш йти по яйця в снігу з любов'ю до Лихашви.

    ВідповістиВидалити
  5. От коли Павленко був депутатом то працював так, що сніг на тротуари і дороги у Варві не випадав, а газони зелені були.

    ВідповістиВидалити
  6. Іван Петрович30 грудня 2018 р. о 18:46

    Як на мене то не варто плювати на Дмитра..........порушено важливе питання: про стан майна громади. Якщо така обкатка, то якою буде експлуатація? Писати гидотні слова на його адресу не потрібно, адже все написано справедливо і в додаток наведені фото.

    ВідповістиВидалити
  7. Так весело..купили новий трактор і думали що вирішили проблеми..а ввечері знову пустили Т150 нафтовиків..

    ВідповістиВидалити