понеділок, 24 грудня 2018 р.

У них йолка, тротуари їм не треба.


 Не так давно на цій сторінці я вже відмічав нездорове захоплення встановленням окремими категоріями громадян на центральній площі Варви так званої йолки. Я не буду окреслювати цієї окремої категорії, кожен для себе це зробить сам, але явище це варто назвати – без перебільшення це Сєкта Свідєтєлєй Йолки. Так, саме сєкта, тому що для цих людей не суть важливо що відбувається навколо – головне встановили йолку. Ця подія, встановлення йолки, не має ні  на що впливати і ні про що не свідчить, наприклад про ефективність урядування на території ОТГ, але для цих свідєтєлєй це такий якийсь «прорив» та свідчення чогось надзвичайного, що відбулося у Варві, що просто не передати словами. І насправді ця проста буденна подія перетворилася на щось надзвичайне.

       Як наслідок  цього нездорового захоплення маємо наступне відношення чиновників до виконання своїх обов’язків. Спочатку більше тижня ходили притоптували сніг та своїми носами та дупами човгали слизький тротуар, і ніхто що характерно не підняв хвилю обурення, бо виявляється в нас Йолка. Потім дочекались посипання тротуарів більше ніж через тиждень притоптування, а тут відлига і отой весь притоптаний сніг перетворився у кашу, глибиною 10-15 см, якою не можливо рухатись. Але наші «славні» свідєтєлі, пам’ятаючи про чудо Йолки, не солоно хльобавши мовчки човгали як по втоптаному слизькому тротуару, так і по піщано-сніговій каші.



     От так і працює взаємозв’язок влади і громади, якщо йолка це ваше всьо, то будете мати такі тротуари, якщо якесь чудо пише анонімно в коментарях: ти Павленко щоб не писав, все одно ми дякуємо Валентині Василівній. Та які питання, дякуйте, а де ж ваші гучні подяки за цю ганьбу, за те що тротуарами «європейського» містечка не можливо пройти? Рєбятки, ви хворі, і своєю хворобою легітимізуєте неефективність та бездарність такої влади, яка зараз і є у Варві. Вона, влада, а я маю на увазі що зараз це усі – і чиновники на чолі з Саверською, і депутати на чолі з фракціями та їх керівниками, тому що вони зараз злилися спільно в пофігістичному екстазі, за винятком кількох людей, не здатна навіть тротуари почистити, а на що ви сподіваєтесь надалі?



Та вони не можуть сніг відкидати навіть від своєї будівлі, і там люди протоптували стежки на дорогу. Чи ви на йолку і влітку молитись будете?

Якщо хтось ще й досі не розуміє взаємозв’язку між не чищеними тротуарами та виборами, то це можна пояснити тільки розумовою неповноцінністю. Що ж насолоджуйтесь цим і далі, до вашої уваги яскраві свідчення (світлини зняті 22 грудня).

23.12.2018
Павленко Дмитро.

4 коментарі:

  1. Павле, якщо Ви лікар, чому не працюєте за спеціальністю? Чи у Вас приватна практика?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вам вже нічого не допоможе.важкий клінічний випадок

      Видалити
  2. Віктор Даценко25 грудня 2018 р. о 11:37

    От ти ананіме даєш коментар на лист Павленка. Написано ним все як є. Не ховається за спинами. От через таких як ти, аноніме, і держава гине.

    ВідповістиВидалити
  3. Заборонити взагалі коментарі без авторизації

    ВідповістиВидалити