пʼятницю, 11 січня 2019 р.

Про підбиття підсумків.


 Шановні варвинчани, 5 січня 2019 року виповнився рік з часу формування Варвинської селищної ради об’єднаної територіальної громади. По суті 05 січня 2018 року стартувало нове утворення – Варвинська ОТГ, селищному голові та депутатському корпусу надано право на представницькі функції громади і так далі. Так, на сьогодні, Варвинська ОТГ проіснувала вже рік, і можна підбити певні підсумки за результатами прожитого цього року. У зв’язку з цим пропоную всім Вам залишити за бажанням у коментарях до цього допису свої враження від цього року життя, тобто які на Вашу думку відбулися події чи явища які вплинули на Вас особисто чи на всю громаду загалом.
Свої думки можна залишати у форматі наприклад п’ять позитивних моментів та п’ять негативних тощо. Або так би мовити п’ять зрад та п’ять перемог. Звичайно можна вибрати свій особистий формат зручний для Вас. Хто не хоче викласти свою позицію більш широко і аргументовано, з можливим подальшим висвітленням як окремим дописом на блозі надсилайте текстові та графічні матеріали на нашу адресу varva.news@gmail.com. Єдина умова – йолка не враховується ні в досягнення, ні в прорахунки, так що давайте підіб’ємо певні підсумки.
11.01.19

6 коментарів:

  1. Депутатський корпус ОТГ працює на високому рівні.Рішення приймаються швидко, правильно. 2018р - чудовий рік без Павленка з Остапцем! Слава Богу, ЗДИХАЛИСЯ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Від імені всіх жителів громади хочу вислови слова щирої вдячності нашому голові- Саверській Валентині Василівній.
    Незважаючи на різні проблеми, ця тендітна жінка, Людина-патріот, зробила дуже багато хороших справ. А що зробив шезік Димко??? Сніг фотографує?

    ВідповістиВидалити
  3. Олександра Поперечна12 січня 2019 р. о 06:56

    Шкода, що про головну умову ви, шановні, як завжди забули! Ніяких анонімів у обговоренні! Бо сидить одне фанатично-сліпе чудо і оди пише, а признатися варвинчанам відкрито боїться, бо люди озлоблені до нестями на бездарну керівницю, ще мордяку нашилюють!

    ВідповістиВидалити
  4. Іван Петрович12 січня 2019 р. о 09:33

    Досягнення - купили новий трактор для "Господара". Антидосягнення - невдало "обкатали", якщо коротко. А загалом вважаю, що варвинці черговий раз на минулих виборах дали маху. Звідси і всі "досягнення". Дуже би хотілося щоб в майбутньому наші попередні помилки при обранні і голови і представників у раді (депутатів) були враховані. На жаль більшість з нас їх не бачать, чи не хочуть бачити. Отже і маємо те, що маємо. Соромно, що не пригадаю досягень у раді на користь об'єднаної громади. Де ж обіцяні мільйони на розвиток інфраструтури селища? Чи може Калиновиця з Леляками зажили?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Борцям за Варву присвячується.
      Що зроблено в селищі для молоді з 2013 по 2017рік – НІЧОГО.
      Нинішнім депутацьким корпусом тільки за 2018рік зроблено наступне:
      - вперше в історії виділено понад 700.0 тис.грн для відпочинку діток в дитячих таборах «Веселка» с.Леляки, та табір «Пролісок» Вінницька обл.
      -побудовано сучасний міні футбольний майданчик вартістю до 1500,0 тис.грн.
      -проведено інтернет в парку селища.
      -побудовано два дитячих майданчики вартістю до 100.0тис.грн.
      -у Ліцеї №1 проведено капітальний ремонт санвузлів та туалетів вартістю до 800,0тис.грн
      -у Ліцей №2 проведено капітальний ремонт ганку до 300,0тис.грн.
      - На новорічні свята придбано ялинку, яка уже на наступний день стала улюбленицею молоді та діток Варви і району в цілому, вартість якої становить до 200,0тис.грн
      -здійснено ремонт на пляжу в сосні на р.Удай 50,0 тис.грн.
      Щодо розвитку інфраструктури селища за 2018 здійснено наступне:
      -проведено дорожній ремонт вулиць та тротуарів селища і сіл ,які входять в ОТГ, витрачено понад 3000тис.грн.
      -здійснено роботи по освітленню центральних вулиць с.Калиновиця ,с.Леляки,та с.Воскресенське. освітлення селища Варви запланована згідно проекту на 2019рік.
      -здійснено будівництво гаража для МЧС виділено 450 тис.грн..
      -проведено ремонти дитячих садиків Варви
      Не забули комунальне господарство.
      -купили новий трактор ,причіп ,лопату до нього, купили та встановили сучасні насоси на водогін .
      -купили подрібнювач гілок.
      Вперше наведено порядок з мусором на полігону ТПВ.
      Щодо встановлення пам’ятника Т,Г.Шевченку, та зіркової алеї - це заслуга особисто Саверської В.В. та минулого депутатьського корпусу 2013-2017років.
      На жаль ,більшість борців за Варву не бачать, чи не хочуть бачити результатів роботи депутатського корпусу в 2018році. Отже, і маємо те, що маємо.

      Видалити
    2. А як таке-просрали автостанцію.просрали пісок в сосні.ввели неправомірні тарифи.завезли сміття людям на городи на Холодниці.сміттезвалище не перенесли за що отримали штрафи.навели порядки на полігоні та не палили там сміття завдяки контролю активістів.вілкрито декілька кримінальних справ щодо Саверської.подано декілька судових позовів відносно відповідальних осіб Отг.просрані кошти га ремонт даху гімназії.стадіон побудований з усіма порушеннями норм будівництва.наново перероблями дороги які робили в минулому році...поставлені майданчики дитячі там де нема дітей.Поставлений рахітний пам'ятник Шевченку.За алею соромно взагалі перед гостями Варви.Просрані великі кошти на роздутий апарат.Не чищені дороги та тротуари і так далі.І це ВСЕ ЗАВДЯКИ ДЕПУТАТАМ І СВВЕРСЬКІЙ.ТРИЧІ ГАНЬБА ЦИМ ДИБІЛАМ!!!

      Видалити