пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Про стратегії розвитку Варвинського району.


    12 лютого у м. Чернігові новий голова Чернігівської ОДА провів прес-конференцію, основною темою якої була тема представлення стратегії розвитку області на 2019-2021 роки (відео ви можете знайти за цим посиланням https://www.youtube.com/watch?v=bDCmTN9rGPo).

    Напередодні під координацією Чернігівської ОДА було сформовано План перспективного розвитку області на 2019-2021 роки. Цей план по суті складався з пропозицій, що були надані всіма районами та містами області. Такий план складався і в нас у районі. Наскільки я зрозумів така робота була розпочата ще в грудні 2018 року. Свої пропозиції до районного плану подавала і ОТГ. Ці заходи ви можете побачити в таблиці нижче.

    Безперечно, що заходи, зазначені в таблиці є значимими й можливо потрібними, але це питання не обговорювалося ні на сесії селищної ради, ні тим більше на якихось громадських слуханнях чи обговореннях. Але це і не дивно, все відбувається тому, що хтось цьому дозволяє відбуватися, а хтось просто мовчить, або його нічого не цікавить.

14.02.2019
Павленко Дмитро

Немає коментарів:

Дописати коментар