неділю, 28 квітня 2019 р.

Про «велич» та ницість «європейського» містечка.


   От дивлюся я на ці світлини і в них все, вся суть наших славних чиновників на чолі з її величністю та того шляху куди вони ведуть «європейське» містечко, і нас разом взятих. Ну от подивіться, на цю уявну «велич» пафосу, закладеного в цьому полотні. Чи є це рідним домом для того хто придумав це все дійство? Чи є Варва от тим рідним для її величності? Облуплені стіни що проступають з під банера, це ознака господарності?
І прямо в центрі «європейського містечка. Тут тільки виникає питання в чому європейськість? В чому ж фішка так би мовити? Ми там що цвіль з грибком зберігаємо та примножуємо?

   А якщо розбиратися ще детальніше, то взагалі немає про що і говорити. От уявіть собі є власник будівлі в центрі Варви, приватний власник. Той власник в порушення вимог законодавства, зокрема Правил благоустрою, що передбачають обов’язок утримувати свою власність в належному стані, просто напросто взагалі нічого не робить для того щоб. І що ж наша славна влада? Це ж влада, ціла голова, ціле ОТГ (чи ОПГ, я вже зовсім заплутався) і що ж воно? 

А воно шо, це ж якби бабусю якусь на х@й з кабінету послати, чи громаду на тарифах ошукати і так далі, от тут влада, а поважних власників чіпати не можна, це ж як так. Краще ми за кошт громади банером всю ту велич затулимо. Банер коштує всього там якихось 10-20 тисяч гривень. Що ж то за гроші, це ж общі, їх хіба так треба витрачати, їх пачками, мільйонами, а тут всього навсього. От тобі і велич.

  Ця ідея в Саверської виникла давно. В минулому скликанні вона виносила на розгляд сесії виділення грошей на закупівлю банера для цієї потреби, але тоді вона була послана як та бабуся з кабінету. Адже ніхто не збирався слухати ту байку, що така лихо голова та не може застосувати правил благоустрою. Але виявляється клепки вистачає тільки на дєрєбан бюджету на потреби приватних власників. І взагалі це є нецільовим використанням коштів, але кому то треба? Фракціям чи комісіям? Хіба депутати в нас для того щоб контролювати ефективне та цільове використання коштів? Та ні, вони так туди, потеревенити приходять.

От вам і «велич», а в основному ницість.

25.04.2019

Павленко Дмитро

42 коментарі:

  1. Павленко.що ти пишеш писарчук.Скоро Люби вікТорІвни не буде.Хто гроші на брудну заказуху даватиме?Ти неборець за правду. а продажна людина.добре що Бог відвів Варву від таких павленків та остапців. Вивкрали з остапцем автовокзал.а вину хотіли звалити на других.Скільки ти бруду вилив На Валентину Василівну та Ірину Іванівну! Ти нігтя їхнього не стоїш. Краще в АТО сходи .уклоніст.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Директор Пляжу4 травня 2019 р. о 19:22

      яке ато, придурень, ти ж за клоуна чого голосувало, бо скоморох пейсатий обісцяв.. ой, обіцяв на коліна перед пу стати і тоді його фейс опиниться на рівні х.. ее.. на потрібному рівні і війна сама самоліквідується, але на тому ж рівні опиниться і твоє дурне табло і буде як у мультіку - "входіт і виходіт - замєчатєльно виходіт!" (не дуже дохріна "і"? та пофіг - хавай) і війна не ліквідується, бо тільки такі епічні довболоби, як ти можуть у таке вірити і чекати на колінах разом із своїм важдьом.

      Видалити
  2. Дмитро віддай вкрадений автовокзал !!! :-))))))))))
    Уклоніст у нас в президентах мається так що мовчим на цю тему.
    Хто гроші на брудну заказуху даватиме? Дмитре давай номер своєї банківської картки - будем скидатись бо Люби вікТорІвни скоро небуде :-(((

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павленко це людина, яка за допомогою маніпуляцій отримує вигоду від інших за допомогою брехні ,а сама брехня є засобом отримання грошової вигоди від потенційних заказників (Старенченко ,Доля).

      Видалити
    2. Бородате Варвинське Чудо потрібно відправити захищати Україну.Вносимо електронну петицію до Зеленського)))))))Доки цей бугай буде дурня валяти.

      Видалити
    3. Директор Пляжу4 травня 2019 р. о 19:05

      Бана маа, скільки тут якесь чмо нагадило, прикольно - придуркувата безмозка особина намагається вкусити завідомо розумнішу людину, лол

      Видалити
    4. Щось схоже на риторику колишнього Президента.Ти йому одне, а воно тобі своє.

      Видалити
  3. Отакий Павленко Димко здоровий бугай.дурака валяє. а україну захищати нехоче. Таких горепатрійотів у нас в Варві хватає. кричать тіпа-- ми патріоти .а самі по кущах. людських дітей повідправляли воювати.а самі розказують за патріотизм. гопники ви брехливі.любчині і петрові.совісті нема і страму.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наш ти захисник! Навчися елементів поваги до іншої думки, причону об'єктивної

      Видалити
  4. Остапця теж в армію на фронт на першу лінію!!! Здоровий не вигуляний бугаяка!
    Хватить з намальованими ессесівцями воювати!
    Всіх писак на фронт! Бо нєфіг!!!

    ВідповістиВидалити
  5. А при чому Остапець? Як на мене вельмишановний добродію варто би було навчитися викладати свою розумку думку до логічного завершення. Бо як мені то не зрозуміле завершення словом "нефіг". Чи то вам було більше "нефіг" сказати, чи може якась інша геніальна ідея

    ВідповістиВидалити
  6. Для Аноніма від 4 травня 2019 р. о 07:53
    Бородате Варвинське Чудо потрібно відправити захищати Україну.Вносимо електронну петицію до Зеленського)))))))Доки цей бугай буде дурня валяти.
    Шкода, що людина яка уявляє, що розуміється на великих словах (для прикладу електронна петиція) пише таку дурницю. Чесно кажучи цікаво і весело на цьому блозі читати такі крилаті вислови. А от зовсім не весело коли читаєш публікаціїї автора. Завалося б люди, наближені д влади повинні допомагати їй, виправляючи помилки, а вони граються у шутів біля цариці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Оце ще мені диво - "наближені до влади" ні хріна не роблять з того шо б мали, та це ж класика жанру. Але з іншого боку теж нічого дивного - ідіоти не можуть вибрати собі владу кращу ніж вони заслуговують. Це так на будь-якому рівні - он , консолідована пропагандою(якої вони, до речі, навіть не помітили) бидляча(це не образа) частина суспільства, обрала такого ж президоса собі, то чому на місцях повинно бути по іншому?

      Видалити
    2. Краще хай буде такий, ніж мародер

      Видалити
    3. 73% бидла? Ось так і думав ваш ПОРОХ...... і отримав оцінку як бидло

      Видалити
    4. Ви все отримаєте, і немародера, і такого, який думатиме не так, як порох, і все інше, що вам належить отримати.

      Видалити
    5. Шкода, що не зможемо подивися один одному в очі через рік. Ділити суспільство на бидло і еліту не варто навіть тому хто має мільярди, чи має іншу думку ніж хтось інший. Це циність вищого гатунку.

      Видалити
    6. Хто казав про еліту?)) Мова йшла про дурну частину населення з відсутнім інтелектом, яка не здатна до мозкової діяльності вищої за рівень "відкрити холодильник, підрізати сальця". Таких завжди більшість). Люди розумово не рівні, чи ти будеш сперечатися? Так от, повідомлю тобі, дурних і не здібних у цій нерівності, переважаааюча більшість). Візьмемо поетів, письменників, художників, математиків та ін. від посередніх до високого рівня - сумніваюсь чи набереться їх 1%. Так завжди - цінного завжди менше. Так і з інтелектом - людей з вщим рівнем набагато менше - і ці вибори підтвердили очевидне). Порох не кращий президент, але його рівень порівняно із Зеленським - захмарний, і не досяжний для другого. Не треба ображатися на слово "бидло" це не образа, а назва людей з низьким рівнем інтелекту у поєднанні з таким же вихованням, у яких відсутні моральні принципи, які готові продати країну за дешевий газ, дешеві компослуги, просто за обіцянки дешевого газу навіть)), країна для них порожнє слово і наявність сала у холодильнику для них цінніша). Але в одному твоя правда - еліта виростає з меншої частини, тому поділ, про який ішла мова у твоєму дописі цілком коректний.

      Видалити
    7. Згоден, що його рівень, як бізнесмена (обгорточника) і маніпулятора значно вищий. А інтелектуальний рівень показали дебати. Погодьтеся! Беззаперечний факт.

      Видалити
    8. Тобто з усім іншим, окрім твердження, що iq Порошенка вище ніж Зеленського, ти погоджуєшся, уже щось). Залишилось подолати останній рубіж - отримати логічні висновки з наявної інформації, а саме: якщо значно менша частина людей має інтелект вищий, ніж переважна більшість, то логічно буде заключити, що розумніша меншість приймає правильні рішення, а дурніша більшість помиляється. Бачиш, зовсім не важко, користуючись елементарною логікою, зробити правильні висновки.

      Видалити
    9. Якщо ти вважаєш, що на дебатах перемогу отримав Порошенко то змушений подякувати за спілкування

      Видалити
    10. та не важливо хто переміг на стадіоні, в мене не було ні бажання ні змоги його дивитись, в інеті є багато розборів того дійства, а для нас важливе те, що ми з тобою, за допомогою елементарної логіки вивели цілком об'єктивний результат - дурніша меншість помилилася, обравши варіант протилежний обраному розумнішою меншістю.

      Видалити
    11. А чому ви дискутуєте? Всі вчили у школі фізику, отже знають, що однополюсні магніти чи заряди відштовхуються, а різнополюсні притягуються. Істина дуже проста. У вас різні думки - ви дискутуєте, чи сперечаєтеся. А суть вашої дискусуї хто ж ліпше поступив: чи ті що голосували за Порошенка, чи ті що за Зеленського. І навіть одна зі сторін поділила суспільство на бидло і не бидло. Як на мене тут все просто. Виходячи з сказаного виходить, що одне бидло зустріло інше то вони відштовхнулися.

      Видалити
  7. Павленко - це холуй любки і малого петра.пише всяку дурню. А люди уже їм показали на місцевих виборах фігу!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Приведу цитату з попереднього коментара
      Ра5 травня 2019 р. о 21:43
      Оце ще мені диво - "наближені до влади" ні хріна не роблять з того шо б мали, та це ж класика жанру. Але з іншого боку теж нічого дивного - ідіоти не можуть вибрати собі владу кращу ніж вони заслуговують. Це так на будь-якому рівні - он , консолідована пропагандою(якої вони, до речі, навіть не помітили) бидляча(це не образа) частина суспільства, обрала такого ж президоса собі, то чому на місцях повинно бути по іншому?

      Видалити
    2. І? ..закінчуй думку

      Видалити
    3. Шановний. Читаючи твої аргументи чомусь приходить думка ,що Ви втік з Глевахи.Вважаючи73%бидлом то Ви після своєї маразматичної оди поверніться в стіни лікувального закладу.Щасти Вам.

      Видалити
    4. Тобі докладно було обгрунтовано мою позицію, приведена аргументація і що я читаю у відповідь? - "це маразм", "ти втік з глевахи" , це , звичайно, серйозні аргументи, але хотілось би чогось конкретнішого, наприклад спростування мого твердження, що дурна частина населення набагато більша за розумну і ти, як представник більшості доводиш мені мою неправоту і самим фактом доведення закріплюєш результат. А те , що ти написав, то визнання поразки і перехід у стан тваринки, яка символізує впертісь.

      Видалити
  8. Яка не повага! Жах! Від бидла до тварини, називати людей, в кого інша думка, ніж Ра.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як можна поважати безграмотне бидло? За що? І людей з іншою думкою я поважаю, просто у бидла немає своєї власної думки, її апріорі бути не може, бо їхні три худеньких нейрони під черепком не здатні народити якусь думку. Через це, власники лунких голів черпають "власні думки" з телевізора, у Рабіновича, наприклад. Так за що їх поважати? ..До речі, "неповага" там разом пишеться, одне слово, тобто. Чи як тобі ще пояснити, щоб ти зрозуміло?..

      Видалити
  9. Зверхність - не найкраща риса характеру

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну до своєї собачки ти ж зверхньо ставишся, чи може скажеш ні?)) А чому? Це ж не найкраща риса! Головне тут, чи є підстава для такого ставлення і у випадку з собачкою вона є - собачка дурніша за тебе.

      Видалити
  10. Я собачку поважаю, бо я не такий як ви. Моя собака розумніша за Ра!

    ВідповістиВидалити
  11. прошу звернути увагу шановний добродію на наступне
    Анонім9 травня 2019 р. о 06:21
    А чому ви дискутуєте? Всі вчили у школі фізику, отже знають, що однополюсні магніти чи заряди відштовхуються, а різнополюсні притягуються. Істина дуже проста. У вас різні думки - ви дискутуєте, чи сперечаєтеся. А суть вашої дискусуї хто ж ліпше поступив: чи ті що голосували за Порошенка, чи ті що за Зеленського. І навіть одна зі сторін поділила суспільство на бидло і не бидло. Як на мене тут все просто. Виходячи з сказаного виходить, що одне бидло зустріло інше то вони відштовхнулися.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Закони фізики не застосовні до соціуму. Але.. якого хріна.. ти взагалі читало, що ти наморозило? Так притягнулися, чи відштовхнулися?) Розумову нерівність не визнають лише ідіоти. Дурніших можна назвати бидлом, ідіотами , дебілами, фріками - забарвлення не має значення, але суть не міняється - вони не можуть приймати правильніші рішення ніж розумніші, особливо у складних питаннях, бо вони навіть не здатні оцінити ступінь їх складності. Цинічно? Та пофіг - зате правдиво. Не подобається поділ? Привчили, що всі рівні? Ні, не рівні. І поділ можна провести де завгодно - чим вище лінія поділу, тим менша розумніша частина і тим вона розумніша. Чим нижче лінія, тим менша дурніша частина і тим вона дурніша. Але якщо прийняти тезу, що бидло, яке усвідомило своє становище, ним не являється(а для цього треба мозок), то поділ , який відповідає співвідношенню на виборах, є правильним. Хоча люди розумніші кажуть, що бидла більше.

      Видалити
  12. Якщо колишня вчителька фізики (Ра) вважає 73 відсотки громадян України БИДЛОМ, то тут прояви вікових проблем старих нейронів її індивіду.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Взагалі то вона чи він права, більшість людей отак вийти подивитись - цілі одні - побухать, подивиться телевізор, украсти, щось на шару аби, ждуть шо хтось їм шось зробить, шось дасть, усі хочуть таку роботу, шоб не робить нічого і гроші платили, і як мені то таких більше за 73 проценти

      Видалити
    2. Добре, не будемо називати їх бидлом. Назвем політкоректно - люди з обмеженими інтелектуальними можливостями. Тепер ти спокійно спатимеш?

      Видалити
  13. Іван Петрович14 травня 2019 р. о 21:03

    Вибачте за описку.
    Цікава логіка у Ра. За таким твердженням переможцем на виборах потрібно визнавати того, хто набрав найменше голосів, бо то був би наймудріший вибір. У другому турі повинні були б бути зовсім не Порошенкко і далеко не Зеленський.

    ВідповістиВидалити
  14. Бінго!!! Не знаю, як це вийшло у Петровича, але він фактично торкнувся істини - у ідеалі(якнайкраще для держави) президентом мав би бути не Зеля і не Порох(скажу по-секрету: це було очевидно).
    Тепер питання до свідків Зе-благодаті: довболюби ще не вкурили всю прєлєсть початкового етапу пострижки Зе-отари? Ну ви там дивіть - як шось не так, починайте голосно мекать - Зе-пастир вас почує.

    ВідповістиВидалити
  15. Вельмишановний чи вельмишановна, Ра! За вашою теорією наш достойний Президент Насіров, за якого проголосувало 2579 самих наймудріших ввиборців, серед яких напевно і Ви.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не треба лицемірити, нешановний. Взагалі мова йшла про другий тур, але якщо вже зїхали до першого, то там трошки складніше але теж проглядається поділ, просто більш конкретизовано, так би мовити за різновидом)). І за Бойка, наприклад, голосували не обов'язково всі ідіоти, а також звичайні українофоби. Якщо взяти представників реальних політичних сил, то можу погодитись, що достойним варіантом міг би бути той, хто з них набрав найменше голосів. Але пароплав відплив вже)) тож їжте не обльопайтесь). Дивлячись на Зеленського, коли він говорив до айтішників з'явилась думка, що такого дна ніхто ще не бачив, навіть Яник з нього ржав мабуть, а хлопці дивились на нього як на непорозуміння - вони вже точно за нього не голосували, хіба що українофоби-русскомірщикі. А от ти нешановний прибий у хаті біля ікони патрет зєлі і бий поклони доки пакращення не прийде в твою розумнючу голову.

      Видалити