понеділок, 27 травня 2019 р.

Про 30 сесію селищної ради.


     23 травня 2019 року в залі засідань селищної ради відбулося засідання сесії селищної ради. Цього разу було розглянуто 35 питань порядку денного з яких як за звичай більшість, 24 питання, складали земельні питання.  Окрім цього було розглянуто і ряд інших питань, бюджетних, майнових, організаційних.

     Щодо розгляду земельних питань варто зазначити, що цього разу проголосували практично всі питання за винятком одного, надання права на розробку проекту землеустрою Вороні В.І. Тобто всім прохачам задовольнили їх заяви. Кому два гектари, кому півтора, а кому і менше, але задовольнили, окрім одного, чому незрозуміло, і заявник пан Ворона був обурений про що і говорив. Невідомо чи це остання така історія про доступ та щедрість депутатів у наданні земельних ділянок для ведення сільського господарства чи ні, але останнім земельним питанням порядку денного було проголосоване рішення про резервування земельних ділянок (всього близько 70 га). Тобто в основному я так розумію шматки городів що не обробляються по всіх околицях Варви резервують на майбутні якісь потреби, чи зменшить це потік прохачів побачимо.
   Серед інших питань порядку денного варто згадати внесення змін до бюджету, про що я писав в дописі про засідання бюджетної комісії. Звіт про виконання бюджету за перший квартал 2019 року прийняли без обговорення та будь якого аналізу. Звичайно, для чого контролювати витрачання коштів, як потратили так і потратили. Все для людей, для своїх.
    Нарешті прийняли рішення про приймання у власність ФАПів у Леляках та Калиновиці, сільські міністри виправили всі помилки та задовольнили всі зауваження.
   Затвердили збільшення штатного розпису в музичній школі на два викладачі – скрипки та ударних інструментів.
   Не визнали таким що втратило чинність рішення селищної ради ще 2015 року про затвердження Порядку встановлення пам’ятників та пам’ятних знаків, депутати не підтримали, нарешті зробили хоч якісь висновки, за що я вдячний депутатам, що не проголосували за це.
   Значна дискусія на засіданні сесії розгорілася стосовно інклюзивно-ресурсного центру для дітей з додатковими потребами. Створення цього центру не було проголосоване, і як не переконували чиновники депутатів достатньо голосів не знайшлося. Причина на мою думку одна – підготовка проектів лівою ногою, результат очевидний, адже ніхто так і не розповів, який штат цього закладу, які витрати для бюджету потягне його створення і так далі.
   І насамкінець пригадаю і рішення про створення так званого торгівельного майданчику. Це таке як казав один партієць політичне рішення, щоб прикрити срамне місце у вигляді нашого базару. Я пропонував в такому випадку створити бордель, щоб щось комусь прикрити. Тобто прийняли рішення яке повністю лежить поза правовим полем, створили хтозна що для хтозна чого. Яким чином все там буде організовуватися не знає ніхто, але я думаю що вже в найближчий час ці всі махінації вийдуть на поверхню і я більш детально про це повідомлю.

 Так що от така чергова сесія, сумбур, поспіх, і в більшості питань нерозуміння що розглядається і які наслідки того всього, ну що ж побачимо куди це все нас заведе.

25.05.2019

Павленко Дмитро


4 коментарі:

  1. Пане Павленко, скажіть, як би ви поставилися до людини, яка постійно розповідала б про свою сім'ю і своє минуле одну гидоту? Мати його була повією і сифілітичкою, батько - п'яницею і злодієм, а народився він у канаві, ріс на смітнику, його з дитинства поїли замість молока смердючою рідиною? Запропонували б ви такій людині дружбу, покликали б його в будинок, дали б йому в борг, видали б за нього дочку? Нехай навіть він виглядав би пристойно, а жахи розповідав тільки про своїх рідних - це вони так жили, а він дивом уникнув би цієї мерзоти і залишився в білому плащі. Ви б до нього добре поставилися?

    ВідповістиВидалити
  2. Технология 5G исключительно губительна для здоровья человека и окружающей среды

    В США возникло массовое протестное движение, пытающееся остановить повсеместное возведение вышек сотовой сети 5G, которая, как обещают представители индустрии, обеспечит самую быструю и надежную связь.

    Скорость передачи информации в сети 5G от 10 до 100 раз выше, чем в 4G. Говоря о преимуществах новой сети, о значительном повышении скорости передачи данных, компании сотовой связи задыхаются от восторга. Однако они никак не рассматривают вопрос влияния 5G на здоровье человека.

    Между тем Международное общество «Врачи за охрану окружающей среды» и его отделения в 27 странах призывают остановить развитие сети 5G с ее радиочастотным излучением. Медики называют пятое поколение сотовых технологий грандиозным экспериментом над здоровьем человека.

    Эта сеть открывает для сотовой связи огромную пропускную способность чрезвычайно высокочастотной миллиметровой волны. Но такие волны распространяются лишь на короткие расстояния, сигнал поглощают дождь и деревья, поэтому в США начали строить множество вышек сотовой связи, расположенных близко друг от друга, - чем больше, тем лучше.

    Дома людей окажутся в окружении излучателей высокочастотного спектра. В 2011 году Международное агентство по изучению рака, входящее во Всемирную организацию здравоохранения, классифицировало радиочастотное излучение как потенциальный канцероген. И вот теперь появляется сеть 5G, которая несет такую же дозу излучения, как сканеры в аэропортах.

    Доктор Яэль Стайн из Иерусалимского университета указывает, что 90 процентов микроволнового излучения поглощается человеческой кожей. Она работает как впитывающая его губка. Миллиметровые волны способны воспалять болевые рецепторы (кстати, на этом принципе основана система по разгону демонстраций, созданная Пентагоном). Миллиметровые излучатели направляются на людей, и те ощущают невыносимое жжение кожи. И вот теперь телекоммуникационная индустрия намерена наполнить этим излучением окружающую нас среду.

    Крысы, которых 9 часов в сутки подвергали радиочастотному облучению, заболевали редкой формой рака сердца, у них повреждалась ДНК. В опытах на животных установлено, что микроволновое воздействие, и особенно миллиметровые волны, может повреждать глаза и иммунную систему, влиять на рост клеток.

    Ученые предупреждают, что 5G несет угрозу всему живому на Земле. Однако телекоммуникационная индустрия пренебрегает всеми предупреждениями, ведь речь идет об огромных прибылях.

    Аркадий Петренко

    ВідповістиВидалити
  3. Тепер зрозуміло, що хоче хлопчик Діма Павленко - відвідувати у Варві бордель. Можливо депутати розглянуть заявлену пропозицію Павленка. Адже Діма постарався і будівлю знайшов.

    ВідповістиВидалити
  4. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити