четвер, 2 травня 2019 р.

Коли партизани приходять уві сні.


      Комусь уві сні приходять есесівці, і все ходять і ходять. Чому? Незрозуміло. А от Валентині Василівні уві сні приходили партизани. І мабуть довго приходили, мучили питаннями та проханнями. Коли ж ви нас з чагарів визволите? Вони нас вже практично поглинули, рятуйте, і так далі. І я в свій час вказував на цю проблему в одному з своїх дописів .




Як ми можемо подивитися на цих світлинах літа 2018 року, ще трохи і могилу партизан на зарічанському цвинтарі затягли не тільки бур’яни, а й кущі з деревами. І от за 9 років боротьби за благоустрій Валентина Василівна нарешті врятувала партизан, алілуя.



30.04.2019

Павленко Дмитро

17 коментарів:

  1. Дмитро Павленко, тобі не соромно, не набридло? Доросла людина, ніби й чоловік, у джинсах ходиш , а так принижуєш себе. Невже ти не розумієш, що незабаром лавочка Графині Райдержадміністрації прикриється, а за Малого Петра візьмуться теж (матеріали по виборах, свідки, повір, всі є). Де гроші тоді на заказуху братимеш?
    Ти думаєш, що люди не знають хто ти, на кого працюєш? Аграрна партія тебе відшила, посміялись всі на славу. Чи не забув мої слова перед тими виборами: депутатом селища ти не будеш!!! Не забув??? Справдилось?! Повторю тобі ще одну Божу істину: В.В. Саверська – це авторитетна, талановита, самодостатня, креативна людина, яка зробила й робить для Варви безліч корисних справ. Рівних їй нема і найближчим часом не буде!!! Хто може досягти її рівня??? Невже ти? Чого досяг у житті, Дмитре? Писати нісенітниці, пасквілі! Бігати по цвинтарі! Ну, вибач, не хотілося ображати, але це остання стадія - клініка, діагноз. Ти думаєш, що твій бруд комусь подобається читати? Помиляєшся. Низько це…

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо нікому не подобається читати, що ти тут робиш? Ти два слова не можеш зв'язати в логічний ланцюжок, а взявся щось писати. Що ви будете робити дибілкуваті, ниці, боягузливі істоти коли ваша дибільна цариця піде з трону? Або коли гроші в бюджеті закінчаться жити на широку ногу?

      Видалити
    2. А мені подобається його активність і принциповість, І при чому тут джинси? Щось, тут не зрозуміле порівняння?

      Видалити
  2. Діма, а чому ти сам не вийшов (не організував людей). Важко працювати це не для тебе? Чи ти напрягаєся на роботі? Вірю, що ходити цілими днями з дому до райдержадміністрації, селищної ради і своїм рилом шукати грязь для заказухи, дуже важко. Подумай.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо Діма буде організовувати, то тоді за що ви будете ходити до банкомата? Які в такому випадку будуть ваші обов'язки?

      Видалити
  3. Опублікувать таку фігню. Димко. ти того...курнув...трави...біжи в лікарню!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ало! Ти з 6 палати? Займи чергу, скоро твої підійдуть

      Видалити
  4. діма партізан люби і пєті.

    ВідповістиВидалити
  5. діма . це маріонетка долі і бакума.

    ВідповістиВидалити
  6. А ви два попередники, випадково, не маріонетки чи партизани аграріїв чи їх ставлеників?

    ВідповістиВидалити
  7. Діма говнометмаріонетка бакумолюбчин.

    ВідповістиВидалити
  8. Люди добрі! введіть мене темного в курс справи щодо всесвітнього заговору "БакумоЛюбчиних" проти всього святого та світлого.?!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Для мене тупого поясніть будьте добрими, хто чи що таке святе і світле?

    ВідповістиВидалити
  10. "святе і світле"
    http://www.agropartiya.org.ua/varva-poklikala-dlya-praci-valentina-saverska-lixoshva-kandidat-na-posadu-selishhnogo-golovi-varvinsko%D1%97-otg-vid-agrarno%D1%97-parti%D1%97/

    ВідповістиВидалити
  11. ну хоть чиiсь мрii збулись)))

    ВідповістиВидалити