вівторок, 7 травня 2019 р.

Про майські.


 Так звані майські в уявленні більшості нашого суспільства це наша історія. Безперечно це твердження більше стосується 9 травня і всіх міфів навколо нього, але майські все таки починаються з первомая. І первомай у совєцького чєловєка впринципі викликає в основному позитив, це і шашлики і каші і весняний розквіт природи. І коли у вас окрім первомая і нового года протягом календарного року особливо і немає віддушин, то за сукупністю чинників майські це круто, це суцільний позитив.

       А от коли совєцькі чєловєки в цьому випадку говорять про історію, то звичайно це вимовляється так для гарного слівця, бо історія становлення совєцьких порядків, совєцького чєловєка і «я другой такой страни нє знаю» це зовсім не каші, шашлики та замилування розквітом природи. Це насправді терор, вбивства та тотальне знищення всього що було кращим чи вищим в суспільстві. От наприклад якого-небудь міцного середняка Антона Пляшка з Варви, як в повідомленні варвинської газети  «Соціалістичний наступ» № 41 за 01 травня 1933 року.



06.05.2019
Павленко Дмитро

15 коментарів:

  1. а цей шолом мать з Кремля приiхав?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, він просто такий як ти. Сволот скрізь вистачає, або дурнів, от їхніми руками і робиться. Думаю ти перший би побіг розстрілювати "багачів".

      Видалити
  2. що поганого, що люди зустрiнуться, погомонять, можливо й кашi зварять? шо ви у всьому намагаетесь якийсь негатив узрiти? ну були тяжкi времена, пам"ятаемо, но життя продовжуеться

    ВідповістиВидалити
  3. Після голоду 1932-33 років звідки узявся у Плашки посівний матеріал?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У тваринок не вистачає потужності процесора, щоб ставити такі питання.

      Видалити
  4. Коли чиаєш нісенітниці павленка, то розумієш: люба і бакум обрали для плювання брудом не акулу пера, а повного БОВДУРА, ЛУЗЕРА! Пунктуаційна безграмотність, відсутність логічного зв'язку між реченнями-ось так можна охарактеризувати писанину- марення божевільного діми. Одним словм- рівень розумововідсталої людини. Навіть діти в 5 класі знають: перед ЩО у складних реченнях ставлять кому!!!Як тобі не соромно, писако! Вставних слів не знаєш, відокремлених членів також і.д. Де ти вчилося, хто був твоїм вчителем мови!Ти москаль???
    Навіть діти в початковій школі навіть знають про складні речення, а ось Павленко не знає про ті складні речення, бо клітини в нього амеби. А амеба - то є амеба.Думки твої амеби,бруд амеби,розум амеби. Не ганьби сам себе, нещастя бакумолюбчине!(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Директор Пляжу9 травня 2019 р. о 20:15

      От дивись - особиста ненависть до Павленка, намагання за всяку ціну образити, принизити, висвітлити в негативному ключі за допомогою брехні про "відсутність логічного зв'язку", говорить про те, що у тебе є власний шкурний інтерес)). З Павленковим дописом все гаразд, але видно, що писався він нашвидкоруч. Твій же коментарій нагадує писанину вчительки ось звідси: https://www.youtube.com/watch?v=7jA0vS5GOcs&t=165s . ти взагалі читало, наприклад, друге речення? У ньому відображена вся каша у твоїй голові. А з абзацу читало? Друге "навіть" говорить про "пробуксовку мозку" і пов'язану з нею часову затримку при формуванні речення. Довершує "картину маслом" єресь про Павленкові клітини - тут видно неозброєним оком, що у дописувача таки перегрівся мозок. Хоча, воно і не дивно - цілих десять рядків наклацати не кожен ідіот зможе.

      Видалити
  5. Люди, напишіть, будь ласка, скільки Хамло БакумоЛюбчине павленко бабла за цю дуркувату писанину отримує?!
    Такий бред читати, то себе не поважати. Спасибі Миколі, що цукерками чудобезграмотне бородате підгодував, а фігу показав!) Прикольно вийшло.Розвели лоха бородатого, посміялися всією Варвою від душі! Дякую!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Директор Пляжу9 травня 2019 р. о 19:07

      Судячи з потуги, з якою ти складаєш слова у речення, категорію твого потенціалу можна оцінити, як "сільська довбня" у кращому випадку, або "сільська довбня, зачата по-п'яні" у гіршому. Я схиляюсь до другого варіанту, а я помиляюсь дуже рідко.

      Видалити
  6. Прочитайте текст два рази, якщо зовсім туго то три чи більше.(букв там цього разу не багато)
    Для чого? а щоб зрозуміти прочитане!!!
    Щоб потім не писати: "що поганого, що люди зустрiнуться, погомонять, можливо й кашi зварять?"


    ВідповістиВидалити
  7. Люди добрі! введіть мене темного в курс справи щодо всесвітнього заговору "БакумоЛюбчиних" проти всього святого та світлого.

    ВідповістиВидалити
  8. Проти святу і світлу аграрну партію, яка привела до влади всіх нинішніх?

    ВідповістиВидалити
  9. БлаженныДебилыИбоОстанутся Дебилами9 травня 2019 р. о 20:25

    Адмін, коментарі, які не стосуються теми, треба видаляти. Офтоп нафіг.

    ВідповістиВидалити
  10. Хто створив цей блог? Также враження, що зiбралась купка пiдарасiв i паклюжить один одного, гидко читати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Директор Клубу Паклюжників14 травня 2019 р. о 09:34

      Тобі сподобалось паклюжити сю купку, обзиваючи підаасами? Вітаємо у клубі паклюжників!))

      Видалити