середу, 31 жовтня 2012 р.

Результати виборів 2012 в районі та окрузі

В неділю, 28 жовтня 2012 відбулися чергові вибори до ВРУ. Нижче подаємо Вам результати голосування по багатомандатним округам (за партії) у Варвинському районі.

понеділок, 29 жовтня 2012 р.

Земляки Миколи Міхновського в боротьбі за українську державність.




Земляки Миколи Міхновського в боротьбі за українську державність.

Таку назву має книга нашого земляка, сусіда з Прилуки Віктора Моренця, що нещодавно побачила світ. На мою думку ця праця-розвідка відноситься до тих книг, які ламають стереотипи та руйнують мури історичної брехні. Так як дана робота по суті є краєзнавчою, вона саме на місцевому ґрунті дозволяє переконатися в речах, які зараз сприймаються як щось надзвичайне, неможливе чи, навіть, фантастичне. Говорячи це маю на увазі повну відсутність донедавна інформації про наших земляків, що боролися за свою землю з усією московською Азією, й навіть китайською, в 1918-1923 роках. А праця пана Віктора це перший промінь в темному царстві саме на наших теренах, адже інші українські землі вже мають розвідки й про діяльність на їх теренах регулярних військ та й про повстанців.

суботу, 27 жовтня 2012 р.

Lady Land



Тримаючи в руках візитку салону краси «Lady Land», знаходжу необхідний номер і вже за 5 хвилин домовляємось про дату та час візиту. Наступного дня, в призначений час мене вже чекали. Знайшов легко - гуртожиток у центрі, 2-й поверх, над «Ощад Банком», вхід з двору.

середу, 24 жовтня 2012 р.

Бюджетні процеси.



Шановні читачі хочемо нагадати про деякі перипетії бюджетних процесів. Згідно затвердженого ВРУ державного бюджету на 2012 рік, смт Варва отримало субвенцію з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 3,2 млн. грн.., згідно коду бюджету 25304000000. (див. додаток 7 до держбюджету на 2012 рік). Далі під ці кошти Чернігівською облдержадміністрацією був затверджений перелік об’єктів фінансування, до якого потрапили:

четвер, 18 жовтня 2012 р.

Послуги в салонах краси та їх безпека



Щоразу, відвідуючи салони краси, клієнт переживає про якість послуг, а також про безпеку для здоров'я тієї чи іншої процедури, особливо коли справа стосується масажу, епіляції і безумовно манікюру і педикюру.  Тому ми вирішили дослідити дану тему і провести огляд закладів представлених на теренах Варвинщини. Була розроблена коротка інструкція для озброєння нашого спеціального кореспондента. Наразі маємо змогу передати хід думок.

вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Покровські гуляння в с. Антонівка


      13-го жовтня цього року в переддень козацького свята Покрови в козацькому селі Антонівка відбувалися покровські гуляння. Безперечно це дійство було трохи схоже на стандартні совєцькі гуляння з самодіяльністю, конкурсами кулінарних виробів та перетягуваннями канатів, але в ньому була й своя родзинка – футбольний турнір.

середу, 10 жовтня 2012 р.

На Покрову в Києві відбудеться традиційний марш Української повстанської армії

На Покрову в Києві відбудеться традиційний марш Української повстанської армії. Організатори обіцяють зробити його символом нескореності українського народу.
У неділю, 14 жовтня, в день в 70-річчя створення Української повстанської армії в Києві пройде Марш боротьби.
Розклад і час маршу уточнюються.

четвер, 4 жовтня 2012 р.

Знущання над придорожніми будівлями та мешканцями.

Саме так мешканці вулиць Космонавтів, Миру, О. Кошового, 40 років Перемоги, а останнім часом вул. Зарічної та селища Воскресенське називають рух транспорту вагою в кілька десятків тон.

понеділок, 1 жовтня 2012 р.

Естель!

Сфера побутового обслуговування населення завжди турбує мешканців. Тому пропоную вашій увазі наступний огляд нової перукарні - Естель.