понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Європейському селищу – європейські тротуари

Якщо заголовок викликав у Вас посмішку, то Ви точно житель Варви. А якщо серйозно, то хочу звернути увагу читачів на те, в якому жахливому стані знаходиться більша частина тротуарів нашого селища. Для початку пропоную до вашої уваги світлини центрального тротуару Варви.


Ну серйозно, невже за ті мільйони, які закладені до бюджету цього року на ремонт доріг не можна зробити центральний тротуар?! Адже щодня тут проходять сотні людей не лише з Варви, а й з усього району. Соромно.

Наступна світлина, зроблена також в центрі.


Йдемо далі. Перехід до центральної аптеки.


Стан тротуару, як бачимо, м’яко кажучи, незадовільний. А ось тротуар, який не бачив ремонту вже років 23 так точно. Пам’ятаю його таким, ще коли ходила до дитсадка.


От тільки за ці роки дещо змінився вигляд цього тротуару: у різних частинах почали підійматись плити. Можливо, читачі-скептики скажуть, що я акцентую увагу на «дурницях-дрібницях», але мами, які щодня гуляють з дітьми в колясочках, мене зрозуміють (а також жінки, які носять підбори)).

Ну й на завершення (хоч це й не тротуар, а дорога) фото ями, яка росте вражаючими темпами.
Ось такий вигляд дороги біля центральної аптеки. А ось ще один ракурс.

Звичайно, ще є багато проблемних місць (тротуар біля центрального входу до площі ринку, наприклад), але було б непогано, якби представники місцевих органів самоврядування звернули увагу хоча б на ці фото і доклали зусиль аби наша Варва хоч на міліметр наблизилась до статусу європейського селища.

P.S. А ще звертаюся до тих, хто вживає спиртні напої: БУДЬ ЛАСКА ПЕРЕСТАНЬТЕ БИТИ ПЛЯШКИ ПО ВСІЙ ВАРВІ (зокрема, в центрі біля місць відпочинку). Адже сьогодні ти в не зовсім тверезому стані розбив пляшку, а завтра твоя дитина може впасти й порізатись склом. Здогадуюсь, що бити скло полюбляють підлітки. Повірте мені, в очах однолітків такі розваги вам крутості не додадуть. Час вже дорослішати.
Даша Малишова

15 коментарів:

  1. А от ВИ наприклад вкурсі де у Варві знаходиться вул.Вербна??

    ВідповістиВидалити
  2. або провулок Героїв Крут наприклад?

    ВідповістиВидалити
  3. Бажаючі розповісти та показати що коїться у Вас на вулиці, прошу присилати матеріали на адресу: varva.news@gmail.com
    Щоб потім не вийшло, що в такому стані лише 2-3 вулиці. Всі розуміють що вулиці в незадовільному стані, давайте зробимо фото, і опис, щоб бачити де та що і в якому саме стані.
    Дякую.
    Окрема дяка автору топіку за приклад та старт.

    ВідповістиВидалити
  4. Павленко Дмитро6 жовтня 2017 р. о 10:57

    Дякую Даші Малишовій за позицію. Цей допис може бути дискусією, на відміну від ботів які заполонили і цей блог. Дашо, часткові відповіді на ваші питання ви можете побачити в моєму дописі стосовно благоустрою. Більше подам трохи пізніше.

    ВідповістиВидалити
  5. Даша Малишова6 жовтня 2017 р. о 12:12

    В свою чергу приношу вдячність всім, хто доносить до варвинчан об*єктивну інформацію. Інформований означає озброєний))

    ВідповістиВидалити
  6. А наша вулиця Пушкіна ні асфальту, ні бетону, ні щебеня взагалі ніколи не бачила. По приходу весни та осені ми не ходимо, а плаваємо по вулиці. Нехай дорослі, а діти (яких на вулиці багато)в щколу приходять по пояс в грязюці. Фотографувати не буду всі уявляють, що таке грунтова дорога. Урода Н.В.

    ВідповістиВидалити
  7. Та не хвилюйтеся Ви так !!! Як не "благоустроїть" дороги наш мер, то нічого лихого вже не буде. Ждіть Пушкіна,що "благоустроїв".

    ВідповістиВидалити
  8. Коли вже на те пішло то вул.Підгірна-нема води,дороги,про тротуар взагалі мовчу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даша Малишова9 жовтня 2017 р. о 05:54

      нема води?? це холодної мається на увазi?

      Видалити
    2. Так.нема звичайної холодної аоди.

      Видалити
  9. Даша Малишова9 жовтня 2017 р. о 22:05

    я вибачаюсь, дак ніколи й не було?? чи ремонтні роботи?

    ВідповістиВидалити
  10. Води не було взагалі.ніколи.в минулому році провели до мосту трубу і все.так води і дороги нема.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даша Малишова10 жовтня 2017 р. о 02:06

      шановний анонім, хотілось би дізнатися певні подробиці з приводу цієї проблеми. якщо бажаєте поспілкуватися, то особисті повідомлення в ФЕЙСБУК в мене відкриті. Даша Малышова

      Видалити
  11. зате простежте дороги до будинків самих депутатів. у минулому скликанні такого не було. негідники і хапуги і бариги. їм тільки своє.

    ВідповістиВидалити