вівторок, 2 вересня 2014 р.

У Прилуках нові тарифи. Не то на воду, не то на рекламу…


Антошин у лікарні, ще п'ятеро травмованих - результат поїздки до Прилук Нещодавно ми отримали інформацію що група активістів із Чернігова, прибула в Прилуки з метою установити відповідність тарифів ЖКГ, зокрема розтлумачити «па чьом опіум для народа». 
Звісно, на нашому прикладі, ми розуміємо що тарифи – варті уваги, тому інформація нас зацікавила.


Таке відношення наших сусідів, до гостей із самої області, просто обурило нас ;) Ми вирішили впіймати згаданих – Сергія Головня та Дмитра Барнаша. Їх особисто вловити і влаштувати допит не вдалося, проте коментар стосовно цієї пригоди в нас є J
Далі, щоб не томити вас зайвими текстами пропонуємо вам переглянути відео коментарі ОБОХ сторін конфлікту.  Текст до першого відео є у інтерактивному посиланні вище.


Коментар з Прилук

Крім того всього, особисто у мене, було б питання до «ЧасЧернігівський», чому ресурс розмістив версію тільки однієї сторони?! Питання їхнього Тарифу, теж не піднімаю, корпоративна етика, як не крути J, але це вже зовсім інша історія…

Пи.Си. За досвідом вирішення спорів в сфері тарифів ЖКГ можна звернутися до Варвинських активістів. Які не словом, а ділом,  довели невідповідність установлених тарифів. При цьому ходять не биті .  Хоча як знати, може вже завтра, гості з Чернігова, будуть нести своє слово у Варві?! Як тіко наша Варва зустріне обласних друзів?

PPS А ось і версія Степана Рудого на сторінках Високого валу. Доречі, теж, чомусь, однобока...

Добраніч, та нехай щастить  

1 коментар:

  1. Агов, народ. Варвинський сайт самий незаангажований! Чірніговчани засвітили по одній версії не сказавши і слова про іншу сторону. А тут без зайвого пафосу голі факти. Як би ще показання, що давали мінтам засвітили, і звернення бідних мешканців Прилук за несамовиті тарифи. Шкода Остапця з "Бородою" на стрілці не було. Роздали б і за тарифи і за сіпаратізм.
    Тепер роздуми по суті. Час Чернігівський, до фоток мав додати звернення прилуцької громади. Зара вже робити і добавляти пизно, ваш потяг ту-ту. До високого валу - слова "відібрали літературу сепаратистської спрямування" лишаються словами? На фото ніхто не спромігся? Дивно що російські рублі не знайшли ))))) Хтів підписати "руйнівник міфів" та передумав. Бугага :)

    ВідповістиВидалити