вівторок, 16 жовтня 2012 р.

Покровські гуляння в с. Антонівка


      13-го жовтня цього року в переддень козацького свята Покрови в козацькому селі Антонівка відбувалися покровські гуляння. Безперечно це дійство було трохи схоже на стандартні совєцькі гуляння з самодіяльністю, конкурсами кулінарних виробів та перетягуваннями канатів, але в ньому була й своя родзинка – футбольний турнір.
На диво для тихого сільського життя, зібралося доволі багато команд, щоб поборотися на турнірі. В основній сітці було 9 команд серед них: Дружба Нова (Варва), Дружба Нова (Озеряни), Цукровик (Антонівка), команда Антонівки, команда Линовиці, ФК «Штурм» (Прилука), ФК «Брага» (Брагинці), команда Гурбинець (зі Срібнянщини) та команда Журавки. Також була гра команд ветеранів Антонівки та Журавки, та гра дівчачих команд Антонівки та Озерян.
      Змагання в основній сітці закінчилося фінальною грою між командами Дружба Нова (Варва) та Цукровик (Антонівка), що закінчилася перемогою першої в серії пенальті з рахунком 4:3. В матчі за третє місце грали команда Линовиці та Дружба Нова (Озеряни), де перемогу здобула команда Линовиці в серії пенальті з рахунком 19:18.
      Гра ветеранів закінчилася перемогою антонівчан з рахунком 3:2.
      А от окрасою турніру, як на мою думку, була гра між дівчачими командами. Повна самовіддача, надзвичайна мотивація та ніякої поступливості (англійський футбол відпочиває). Ця гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь дівчат з Антонівки.

      Нажаль я не мав змоги спостерігати все дійство того дня, але кажуть цьогорічні покровські зустрічі вдалися.

Немає коментарів:

Дописати коментар