суботу, 14 жовтня 2017 р.

У Варві 24 грудня 2017 року будуть вибори в ОТГ.

12 жовтня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.
Розглянувши звернення 17 обласних державних адміністрацій щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад (ОТГ), Комісія встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів та призначила на неділю, 24 грудня 2017 року, вибори у 49 об’єднаних територіальних громадах (5 міських, 15 селищних,  29 сільських ОТГ). До складу цих 49 ОТГ  увійшли 250 місцевих рад (міських – 7, селищних – 18, сільських – 225).

Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться в 1 об’єднаній територіальній громаді, у Волинській області – в 1 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 3 ОТГ, у Запорізькій області – в 2 ОТГ, в Івано-Франківської області – в 3 ОТГ, у Київській області – в 2 ОТГ, у Львівській області – в 2 ОТГ, у Миколаївській області – в 6 ОТГ, в Одеській області – в 2 ОТГ, у Полтавській області – в 7 ОТГ, у Рівненській області – в 1 ОТГ, у Сумській області – в 1 ОТГ, у Херсонській області – в 2 ОТГ, у Хмельницькій області – в 6 ОТГ, у Черкаській області – в 2 ОТГ, у Чернівецькій області – в 4 ОТГ, у Чернігівській області – в 4 ОТГ.
При цьому Комісія оголосила початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів з 4 листопада 2017 року.



Додаток 17
до постанови Центральної виборчої комісії
від 12 жовтня 2017 року № 214

ПЕРЕЛІК
об’єднаних територіальних громад, утворених у межах
Чернігівської області, у яких призначаються перші місцеві вибори
24 грудня 2017 року


з/п
Найменування об’єднаної
територіальної громади
Найменування місцевих рад територіальних громад, що увійшли
до складу об’єднаної територіальної громади
Найменування сільської, селищної, міської ради об’єднаної територіальної громади, що обиратиметься на перших виборах депутатів місцевої ради
Найменування посади сільського, селищного, міського голови, що обиратиметься на перших виборах сільського, селищного, міського голови
ОБ’ЄДНАНІ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ, УТВОРЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ
ОДНІЄЇ АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОДИНИЦІ
Борзнянський район
        1             
Височанська сільська об’єднана територіальна громада
Височанська сільська рада
(села Високе, Галайбине, Купченків, Маличина Гребля), Великодочинська сільська рада (село Велика Доч), Головеньківська сільська рада (села Головеньки, Добропілля, Паристівка, селище Клипин), Новомлинівська сільська рада (села Нові Млини, Кербутівка, Червона Гірка), Носелівська сільська рада (села Носелівка, Мала Доч), Тростянська сільська рада (село Тростянка)
Височанська
сільська рада Борзнянського району
Чернігівської області
Височанський сільський голова Борзнянського району
Чернігівської області
Варвинський район
        2             
Варвинська селищна об’єднана територіальна громада
Варвинська селищна рада
(смт Варва, село Воскресенське), Калиновицька сільська рада
(села Калиновиця, Булавівщина, Григорівщина, Сіряківщина), Леляківська сільська рада
(село Леляки, селище Саверське)
Варвинська
селищна рада Варвинського району
Чернігівської області
Варвинський
селищний голова Варвинського району
Чернігівської області
Городнянський район
        3             






За повідомленням ЦВК.

153 коментарі:

  1. А хто буде балотуватися на голову Варвинської громади ???
    Хто знає напишіть...

    ВідповістиВидалити
  2. напевно Бакуменко Петро Іванович буде балотуватися

    ВідповістиВидалити
  3. 1. Олександр Щербатюк (людина, яка хоче відкрити АТБ у Варві)
    2. Ірина Чаленко
    3. Нинішня очільниця селищної ради
    4. Нинішня очільниця адміністрації

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Найкраща кандидатура- це, на мою думку, ОЛЕКСАНДР ЩЕРБАТЮК!. Хто змінив умови харчування для дітей у Варвинській школі, хто вболівав і вболіває за здоров'я наших дітей, хто боретьсЯ з розкраданням майна громади - щербатюк!. А де ж були наші КЕРІВНИКИ у цей час? Чи дбали вони про дітей, людей? НІ! Вони дбали і дбають про ВЛАСНІ кишені. Сьогодні, Олександр Щербатюк, не дивлячись на шаленний тиск підприємців та нашого мера, хоче відкрити АТБ. Він хоче, щоб МИ змогли купувати якісні та дешеві продукти. Місцева влада чинить страшенний супротив, щоб магазин АТБ не відкрився.
      Отже, люди, давайте прийдемо на вибори І підтримаємо ОЛЕКСАНДРА ЩЕРБАТЮКА! Давайте змінемо наше життя, досить терпіти!
      Тоді у нас будуть дешеві продукти, безкоштовний вивіз сміття,заасфальтовані вулиці,чиста джерельна вода у водогоні.
      З повагою Микола Даниленко.смт.Варва

      Видалити
    2. АТБ блокують не голова, а підприємці депутати.

      Видалити
  4. А що зробив ваш Щербатюк у виконкомі?крім вирішення питань на свою користь...

    ВідповістиВидалити
  5. Ну це вже відверта брехня. Краще напишіть, що зробили хорошого Ви.
    А Олександр Щербатюк,на відміну від ВАС (розкрадачів грошей громади), робив і робить хороші справи для людей.І тут непотрібно кривити душею.

    ВідповістиВидалити
  6. Розкрадачі коштів громади ------ це влада.Скільки років пройшло, а водогону ніхто не міняв, а тут на зиму---- (перед виборами треба ж піар)----надумалась наша головиха -- міняти труби на водогін, прикольно.Чому? Бо недавно поклали там на тротуар новий асфальт, вігнали десятки тисяч, а тепер тротуарні доріжки знищили.Прикольно.
    А СОлександр Щербатюк молодець, хоч лад У Варвинській школі трохи навів.А то там уже був повний капец. Хай йому Бог допомагає у його хороших справах, хоч би швидше АТБ відкрив. Це для людей із нашими зарплатами та пенсіями буде хоч деяке полегшення.А то головиха наставила по Варві памятників за три копійки та лавочок з однієї дошки, а собі та свиті нагребли мільйонів, квартир прикупили.Жирують.А може досить.
    смт.Варва -----Величко Наталія Павлівна.

    ВідповістиВидалити
  7. Треба дбати про живих людей, а не памятники з двох цеглин ставити.

    ВідповістиВидалити
  8. Даша Малишова24 жовтня 2017 р. о 21:17

    Олександр Щербатюк - кандидат, в якого є потенціал, а головне - бажання до змін. Варвинчани, давайте підтримаємо Олександра, щоб БЛАГОУСТРІЙ Варви з рівня "лавочок-мусорок" піднявся на якісно НОВИЙ рівень.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Який потенциал? Задавити мiсцевих пiдприэмцiв ради власноi наживи? А податки хто тодi буде до бюджету платити? Байдуже! Якби Щербатюк жив?!Заради цього i пообiцяти багато чого можна! Бо вклав мiлiони,бездумно.Щербатюк - погибель Варви!

      Видалити
  9. Щербатюк до Атб ніякого відношення не має.його головна задача зараз напарити комусь збиткову будівлю)))

    ВідповістиВидалити
  10. А де був ваш шкільний правдолюбець минулого року чи раніше, а не перед виборами? Те що робиться в школі чи гімназії знають чи знали ще десятиліття назад.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даша Малишова25 жовтня 2017 р. о 12:04

      в тому то й справи що знали "ще десятиліття назад", а ніхто нічого, всі мовчки, наша хата скраю(( і коли свідомий громадянин взявся до вирішення проблеми (і навіть частково вдалося вирішити) про нього почали писати різні "боти-патріоти" про те, який Щербатюк поганий. людина офіційно пропонує нинішній очільниці селищної ради підтримати ІНІЦІАТИВУ СТВОРЕННЯ ПУНКТУ ПРИЙОМУ ПЛАСТИКУ У ВАРВІ, а Валентина Василівна, мабуть, вирішила що близько 100 000 грн. щомісяця в селищний бюджет (приблизно такі прибутки приносив би пункт прийому пластику у Варві) нашому селищу не потрібно. адже мерія звикла лише витрачати кошти, та трансферти робити((( тому не варто серйозно сприймати анонімні коменти від ботів, які лише критикують, а не пропонують нічого путнього! Олександре, у Вас все вийде! МИ в Вас віримо.

      Видалити
    2. Кому заважав у школі той сантехнік? Жив собі чоловік, нікому не заважав, тут знайшлись абреки щоб попіаритись...

      Видалити
  11. Потрібно висувати і обирати на посаду голови громади людину яка знає в цьому толк, а це Бакуменко Петро Іванович. Він прекрасний господарник і керівник з великим управлінським і життєвим досвідом. В ньому великий потенціал, який принесе користь громаді, потрібно єднатися навколо Бакуменка Петра Івановича, а не навколо якогось Щербатюка.

    ВідповістиВидалити
  12. МЫ за сменяемость власти!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бакуменко? Не смішіть людей! Очолити громаду може тільки Олександр Щербатюк!!!)))

      Видалити
    2. Бакуменко та Щербатюк?! Не смішіть людей! Очолити громаду може тільки Валентина Василівна

      Видалити
  13. Не смішіть Ви людей! Подвиги в школі, зятягти АТБ у своє пустуюче приміщення - звичайно це добрі справи. Але управляти громадою це зовсім інше. Майбутнє громади буде тільки з Бакуменко, Долею і подібними їм досвідченими керівниками, людьми які мають відповідний фах, досвід і рівень!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ага і які вже мають стаж і чималий досвід у сфері "дерибану" коштів. скажіть мені, районне керівництво вже виділило кошти на ремонт даху Журавської школи? чи, може, вже відремонтували спортзал в Озерянах?? мабуть, у нинішніх керманичів (Доля, Бакуменко та ін.) було вже досить часу та можливостей, щоб привести до людського стану те, що не ремонтувалось, мабуть, ще з радянських часів. особисто Вас влаштовує совковщина?? мене не влаштовує.

      Видалити
    2. Фах "досвідчених керівників" - це красти, красти й красти.
      Змінити Варву може лише та людина, яка досить серйозно навела лад у Варвинській ЗОШ. Ім'я цієї людини - Олександр Щербатюк.
      Молодий, енергійний, амбітний, чесний.Це те, що потрібно громаді.А воплі типу "недосвідчений", так чули вже д"досвідчених", бачили таких старих хабарників, досить уже, трамбуйте додому!

      Видалити
    3. Хто каже що Щербатюк недосвідчений? Це неправда .Скільки добра зробила ця людина.Будучи молодим протіг будівництво Камелота відремонтував аварійну будівлю котельні зараз переймаеться будівництвом АТБ.І все це для людей. А скільки ще добра для себе зробить ця людина коли ми його оберемо головою громади? Щербатюку СЛАВА.

      Видалити
    4. Добавте до цого розкраданя бюджета!!!!!!

      Видалити
  14. не смішіть людей. Доля , Бакуменко просрали район. Вони якщо якась відповідальність ідуть у відпуску або лікарняний. Досвід великий тільки в маніпуляції та показусі. Хай підуть на ГПЗ попрацюють якого завтра не буде, Оце їхне минуле і майбутнє

    ВідповістиВидалити
  15. Ну по перше ваш Щербатюк не сам навів лад в школі.по друге навів лад для своєї дитини.а по трете не смішіть ну який такий Щербатюк на голову())?був він у виконкомі і що?вирішив будівлю по ціні мопеда та й пішов собі-мовляв ви тут самі далі займайтесь...

    ВідповістиВидалити
  16. Бакуменко лох! За щербатюка надо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А Щербатюк тебе оформляв?Ти на будівництві працював.Чи не так? Чи він бачить тільки порушення інших?

      Видалити
  17. "надо" чи "не надо" голосувати за того чи іншого кандидата громадяни мають вирішувати самі. не забуваймо, панове, що агітація починається лише з 4 листопада)))

    ВідповістиВидалити
  18. Бакуменко кандидатури не подавав. Тема закрита.
    А голосувати потрібно за Ірину Чаленко (Батьківщина), або за Щербатюка.
    Л.І.Петренко

    ВідповістиВидалити
  19. До речі, Олександр Щербатюк не належить до жодної з політичних пратій. Якщо хто не в курсі)

    ВідповістиВидалити
  20. Дорогу потрібно давати молодим, амбітним.Такі люди у Варві є - це Ірина Чаленко та Олександр Щербатюк.
    з повагою Сидоренко А.

    ВідповістиВидалити
  21. потрібні не амбіції ,а розум,знання,компетентність.А молоді люди- до 35 років.

    ВідповістиВидалити
  22. Так поки ті старці керуватимуть!На заводі докерувався!У школі теж!Хай молодь керує,а пенсіонерам треба дома вже сидіти! Шебатюк наш мер!

    ВідповістиВидалити
  23. Ваш))але не наш.агітація з 4 числа...

    ВідповістиВидалити
  24. Голосуйте за Лихошву вона вам лохам лавочку деревяну лавку поставить .а собі лімончік.

    ВідповістиВидалити
  25. Люди добрі,а деж поділися Озеряни??? із своім Дмитренком?

    ВідповістиВидалити
  26. Не зовсім так.Озяряни із своїм Дмитренком виграли суд.Чернігівський суд визнав, що Озерянська ОТГ має право на реєстрацію.Також озерянський голова звернувся із проханням до Президента, Кабміну та Верховної Раади України,щоб зареестрували їхню громаду , оскільки обласна владе невмотивовано відмовляє волевиявленню громадян декількох населених пунктів.Отож тепер у кого буде мокро в штанцях
    покаже час.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Успокойтеся ви вже зі своім Дмитренком,Він у вас там як Вискочка,Розісрався уже з усіма,(район,і область)і несмішіть шо він звернувся до Президента,дуже вас багато таких шо звертаються,але безполезно,хай вам допоможе Пан ЛЯШКО?

      Видалити
    2. Ви й самі не знаєте чого хочете! То запитали як там у Озерянах, а як дізналися, що Варва обісралася в цьому випадку, то тепер:"не смішіть"?!
      А перш чим Ляшка ображати, я б на вашому місці добре б подумав,звісно якщо є чим. Бо судячи з вашої писанини мозок у вас таки відсутній!

      Видалити
    3. Нічого страшного ну не хай побудуть самі, а тоді будуть ще проситься до нас

      Видалити
  27. Озерянчани молодці! Так тримати! Люди зрозуміли, що коли їх приєднають до Варви, то залишаться вони гол як сокол. Варвинські чиновники шаленіють,бо скоро дурнякове бабло закінчиться. Поцупити кошти буде важко.Цікава домка у Варвинських керманичів-Апостола та святої Терези:без нас Озеряни не проживуть.Шановні добродії,без вас вони жили і житимуть.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Особливо стали жити останні два роки, без варвинського прихвостня Демиденка!!!

      Видалити
    2. Насильно милим не будеш.
      Як би не намагалися районні чиновники об’єднати район у наступному році, як би не старалися зашкодити утворенню Озерянської ОТГ, проте, як то кажуть, не на тих натрапили. І схоже, мрії так і залишаться нездійсненними мріями.
      Так 26 жовтня Чернігівський обласний суд прийняв рішення на користь Озерянської,, Мармизівської, Кухарської та Брагинцівської сільських рад, які звернулися до суду з позовом до Чернігівської ОДА за те, що звідти не надали висновку нашій громаді згідно відповідності проекту рішень поданих до ОДА 18.08 2017 року. Тоді відмову мотивували неспроможністю нашої громади. Безпідставна і нічим не обгрунтована, відмова базувалася на неправдивих підрахунках Варвинської РДА поданих в область. Тож обласним судом дії Чернігівської ОДА визнано протиправними, що й потрібно було довести в даному випадку!
      Отож перша палка вставлена районними чиновниками у колесо успіху Озерянської громади з тріском зламалася. З нетерпінням чекаємо на наступну підлість прихильників громади з центром у Варві…
      З повагою депутатський актив та члени
      Виконкому Озерянської сільської ради

      Видалити
    3. Попередню публікацію редактор районки відмовилася друкувати в газеті! Як думаєте, ЧОМУ?

      Видалити
    4. ахахах Зима відмовляється друкувати те, що суперечить інтересам районного керівництва. ну ви поняли про шо я

      Видалити
    5. Це не перша публікація, яку вона відмовилась друкувати, тому нам, як нікому, це давно зрозуміло! Тут зрозуміє будь хто, хто виписує і читає районку, адже окрім постійного прославляння подвигів долихи та гайдая, читати там нічого!!!

      Видалити
  28. У Прилуках в АТБ черги. І там АТБ працює круглодобово.Магазинчики "Забігайлівки" пустують, бо ціни і якість в АТБ на порядок вища.
    А Виговорите, тримайте думку при собі. Що страшно стало!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Що Ви, з відкриття АТБ робите панацею від усіх проблем.
      Це просто бізнес де власник не ліквідного приміщення намагається його "втюхати" будь кому якби тільки отримувати кошти за оренду і йому байдуже чи буде там АТБ чи СІЛЬПО чи дім розпусти якби тільки платили гроші і побільше. В даному випадку тут немає турботи про громаду, а є турбота тільки про себе. Як говориться "... турбота про себе це турбота про суспільство". Доречі в Петра Івановича бізнесу немає і він би турбувався про громаду набагато краще чим представники "малого бізнесу.

      Видалити
  29. Успокойтеся ви вже зі своім Дмитренком,Він у вас там як Вискочка,Розісрався уже з усіма,(район,і область)і несмішіть шо він звернувся до Президента,дуже вас багато таких шо звертаються,але безполезно,хай вам допоможе Пан ЛЯШКО?

    ВідповістиВидалити
  30. Успокойтесь чи не успокойтесь, а ОТГ Озерянська буде. А потім ліквідують райсраду та адмінсрацію! А потім їм залишиться хіба що сидіти та шепотіти:е-ее-е!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Бажаемо вам успіху у вашій ОТГ Разом з вашим Дмитренком,дивіться не облажайтеся,бо Дмитренко ваш далеко вас не заведе,так шо не газуйте.

      Видалити
  31. Озерянська ОТГ буде. 100%. Головне не опускайте рук. Добивайтесь правди і правда буде за Вами.

    ВідповістиВидалити
  32. Та ідіть ви зі своїм Петром та ще і Івановичем Бакуменком. Найшли мененджера. Крім своєх вигоди він нічого не бачить так як і бізнес. У нього немає ні своєї думки ні позиції. Те що робиться в районі він також причетний до його знищення. В першу чергу він несе відповідальність і за садочки. Їх Бакуменка, Долю, Саверську просто необхідно повикидать з крісел. На такій посаді повинні бути люди які беруть на себе відповідальність, мають мужність робити справу на користь громаді. От і давайте найдемо свіжу кров.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви не праві, у нього є і завжди була своя позиція - зберегти район. ВідповідальносТі він ніколи не боятся і думку свою завжди висловлював публічно! А такі викидали як ви вже неодноразово, починаючи з 1917 року, приходили до влади і що разу ставало тільки гірше і це гірше ми щоразу відчуваємо на своїй шкурі.Кучма,Ющенко, Янукович, Порошенко: порівняйте рівень доходів, купівельну спроможність, курс долара. О це вам і свіжа кров, такого ви хочете і Варві? Реформатори-бунтарі! Сьогодні нам потрібна хоча б стабільність. Петро Іванович має великий управлінський досвід і буде робити на користь громаді.

      Видалити
    2. хоть в говне, зато стабильно! не лучшая философия. как известно периодам стагнации (погіршення) всегда есть конец, а потом будет подъём. именно 24 декабря будет возможность или начать этот подъём или продолжать колективно деградировать

      Видалити
  33. Позиція П.І.Бакуменка "зберегти район" пов'зана зі збереженням у першу чергу насидженого місця, зарплати,привілеїв.А життя району таких людей мало коли хвилювало і хвилює.Позакривали такі "піклувальники" в районі школи, фапи,лікарні.Одним словом - ПІКЛУЮТЬСЯ".СКАЖУ ТАК: піклуються ЗА ВЛАСНІ КИШЕНІ!
    Такі люди,як БакумЕНКО чи Саверська - це яскравий приклад Попандопала Були ЦІ " героїчні піклувальники" за своє героїчне життя в багатьох партіях(до речі,у злочинних регіоналах теж)! Вони там, де пахне владою,грошима.Ви цікавляться, чому ж Революція Гідності пройшла, а жити залишилося без змін? А тому , що у владі на місцях залишились старі "Герої", кадри! Щоб змінити життя, потрібно щоб на місцях до влади прийшли нові люди, нові обличчя, які б не були пов'язані зі старою системою.
    Ви надієтесь, що ті, що сиділи на посадах при комуністах і тепер сидять знову ,змінять Вам, життя?! Бакуменко,Гайдай, Саверська,Доля - люди старої формації. Сьогодні вони знову разом, бо хочуть знову "працювати". Чи зроблять такі люди зміни? Ні, не зроблять, бо вони постійно , десятки років при владі!!!Як змінити життя? А вихід один:
    потрібно підтримувати тих, хто зламає хребет корупції!
    А це, безсумніву, Олександр Щарбатюк!
    З повагою Микола Даниленко. смт.Варва

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
  34. Пан Микола у Вас платівку заїло з Щербатюком?чи багато грошей йосу винні?і щось до виборів я про громадську позицію Щербатюка не чув...

    ВідповістиВидалити
  35. Я можу підтримати Миколу , що такі як Бакуменко, Гайдай, Саверська , Доля не були партіотами своєї дежавви, вони як ніхто причетні до знищення району, але є пррислів"я - горбатого могила виправить. Любі часи чи комуністичні чи настали капіталістичні. якщо ти негодяй і сволоч ти залишися ним до смерті. Через негодяїв у владі пропала держава. Угоднічество і боязнь наших чиновників і привели до сьогоднішньої ситуації у районі.Давайте разом допустимо до влади відповідальну людину!

    ВідповістиВидалити
  36. Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України добавил(-а) 35 новых фото.
    10 ч ·
    НА ЧЕРНІГІВЩИНІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИКРИЛИ ДІЯЛЬНІСТЬ БАНДИТСЬКИХ ГРУП ВИКРАДАЧІВ НАФТОПРОДУКТІВ
    (ФОТО, відео затримання буде додано згодом)
    ПРИЛУЦЬКИЙ РАЙОН ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТРИВАЛИЙ ЧАС ПОТЕРПАВ ВІД КРИМІНАЛЬНИХ УГРУПУВАНЬ, ЯКІ ВИКАЧУВАЛИ ПРОДУКЦІЮ З ДЕРЖАВНОЇ МЕРЕЖІ НАФТОТРАНСПОРТУВАННЯ. ПРАЦІВНИКАМ ПОЛІЦІЇ ЗАХИСТУ ЕКОНОМІКИ ЗЛОВМИСНИКИ НЕ ПРОСТО ЧИНИЛИ ОПІР, А Й ПОГРОЖУВАЛИ РОЗПРАВОЮ, ПРИ ЦЬОМУ – ТІСНО «ВЗАЄМОДІЯЛИ» З КЕРІВНИЦТВОМ МІСЦЕВОЇ ПОЛІЦІЇ. СПІЛЬНИМИ СИЛАМИ ПІДРОЗДІЛІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ ТА ГЕНЕРАЛЬНОЇ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ ПРОВЕДЕНО СПЕЦОПЕРАЦІЮ ПО ПРИПИНЕННЮ ДІЯЛЬНОСТІ ВИКРИТИХ ЗЛОЧИННИХ ГРУП.
    Про факти незаконного врізання у нафтогазопровід, який проходить на території Прилуцького району Чернігівщини, певний час назад стало відомо працівникам Управління захисту економіки Національної поліції України. Зловмисники діяли не поодиноко, а об’єднувалися у справжні бандитські групи. Крали нафтогазопродукти не ховаючись, великими об’ємами і систематично.
    Нерідко вдавалися фігуранти до справжніх розбійних нападів. Приміром, приїхавши на власних автомобілях на одну з місцевих установок нафтогазовидобувного управління, група осіб, погрожуючи автоматичною вогнепальною зброєю працівникам бази, зачинила їх у підсобному приміщенні, а потім викрала нафтопродукти.
    Працівники УЗЕ чернігівської поліції кілька разів намагалися затримати злодіїв «на гарячому», однак ті чинили неабиякий супротив. Здійснюючи попереджувальні постріли з автоматичної зброї, бандити погрожували поліцейським вбивством. Внаслідок сутички правоохоронці отримали тілесні ушкодження.
    Ця інформація стала відома внутрішній безпеці Національної поліції України, де відреагували миттєво. Дуже швидко оперативники ВБ встановили, чому викриті злочинні групи діють настільки зухвало, впевнені у своїй безкарності. Відповідь напряму привела до особи, яка покривала місцеві банди та отримувала свій чималий відсоток з їхнього прибутку – начальника поліції району.
    Посадовець, статки якого аж ніяк не відповідали його заробітній платні, жив, як кажуть, на широку ногу. Слідчі Генеральної прокуратури України, вивчивши матеріали зібрані оперативниками ДВБ та слідчими ГСУ НПУ, розпочала кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення та декларування недостовірної інформації поліцейським чиновником.
    Крім того, правоохоронці встановили, що учасники злочинних груп змовились з деякими приватними підприємствами про переробку викраденої нафтопродукції, з метою її подальшого збуту.
    Усі зібрані «подвиги» викритої чернігівської мафії було задокументовано, а за матеріалами розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка), ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.
    Взяли фігурантів злочинних груп на світанку за місцем їх проживання силами кількох сотень правоохоронців, з числа працівників Департаменту внутрішньої безпеки, Департаменту захисту економіки, Головного слідчого управління НПУ, спецпризначенців поліції Київської області та Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ. Під час заходів проведено 60 санкціонованих обшуків на території Київської, Сумської та Чернігівської областей.
    У зловмисників вилучено автомобілі – всі еліт-класу, вантажний автотранспорт, на якому перевозилась викрадена нафтопродукція, чималу кількість вогнепальної зброї та набоїв до неї, холодної зброї, балаклави, грошові кошти, мобільні телефони та документи.
    На теперішній час слідчими вже оголошено підозри двом фігурантам групи, які безпосередньо причетні до нападу на працівників УЗЕ поліції. Тривають відповідні заходи щодо інших учасників злочинних угрупувань, в тому числі і працівників поліції, та остаточної кваліфікації дій викритих зловмисників

    ВідповістиВидалити
  37. Як влада району турбувалася про район знають всі. Вони закрили майже скрізь в районі школи, фапи, озерянську лікарню і.д.
    Гайдаї + В.Доля+ в.саверська - це ті люди, які призвели до закриття і переведенню таких установ у Прилуки як ПОШТА, ГАЗОВЕ,ПОДАТКОВА,ДОРОЖНЄ. ОСТАЛИСЬ ТІЛЬКИ ВОНИ, ЇХНІ ЗАРПЛАТИ ІЇХНІ ПОСАДИ. ЛЮДИ, ДОСИТЬ ВАС ДУРИТИ . Їхня АГРАРНА ПАРТІЯ - ЦЕ ФІКЦІЯ, ОБМАН! ПІДТРИМУЙТЕ МОЛОДОГО І ПЕРСПЕКТИВНОГО - ОЛЕКСАНДРА ЩЕРБАТЮКА!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А де впевненість у тому, що Щербатюк не обере той же шлях?!

      Видалити
    2. Що Ви тут пишите про Озерянську лікарню тут у Варвинську ЦРЛ нідокого звернутися ні обладнання, ні кваліфікації у лікарів, а в Озерянах тим більше.

      Видалити
  38. Олександр це порядна людина.ВІн посприяв щоб у школі навели порядок. Він людина слова. Таким можна вірити.А старих керівників долю та Савеську ми вже бачили. Район вони добили до ручки.Усе закрили,продали даже Автовокзал і той Закрили. Залишились Вони і їхні зарплати.

    ВідповістиВидалити
  39. Діма Павленко іде від аграрної партії. Оце да! Неможна нікому вірити.

    ВідповістиВидалити
  40. Оце да. Діму також купили Гайдаї. як і Саверську

    ВідповістиВидалити
  41. Шановні варвинчани! Чого ми жиемо бідно? А тому бідно, що аферисти типу "Аграрна партія" різними методами купують продажних людей.За шмат гнилої ковбаси, за зрадники продадуть грошовим мішкам з Аграрної партії все. Купили всіх: Саверську, правдолюба Діму,адмінісрацію, райзраду. Єдина людина, яка не піддалася на підкуп - це Олександр Михайлович Щербатюк! Вихід один - прийти на вибори і не голосувати за представників Аграрної партії, бо ці жирні грошовиті дяді доведуть все до ручки.Ідуть вони - наживатися, а не лад наводити у громаді.Отже,давайте підтримуємо дружно Олександра Щербатюка - і буде порядок та лад.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щербатюк не хоче нажитися?! Було б смішно, якби не було так сумно. Людина без вищої освіти, без певного місця роботи повинна керувати громадою? Докотилися.

      Видалити
    2. Чим вiн взагалi займаеться? Чим живе? Де грошi заробляе?

      Видалити
    3. має бізнес - металоріжучі інструменти та запчастини

      Видалити
    4. А де вiн його маэ?

      Видалити
    5. у нього запитайте

      Видалити
  42. Аграрна партія - це жирні грошові коти, які підкуповують людей, віри до них нема. І ці віртуальні аграрні керівники з купленими отими вищими освітами довели район до ручки, а точніше його майже знищили.
    Газове,пошта,дорожнє,податкова -усе переведено в Прилуки.Школи в селах закрили. А фапи, дитячі садки,сільські лікарні,пологовий будинок у Варві. Аграрна партія?Яка? Не смішіть людей! Хто аграрій? Саверська чи Діма Павленко? Так ці трудяги "аграрії" ніколи землю не обробляли, хіба що молотили, як комбайн ,своями язиками.А відомі люди у Варві "аграріями" стали, бо підгодував їх свого часу Лукойл,це не є секрет. Там схований їхній розум і сила,здібності.
    Головне - не вища освіта! А людська совість,поряднісь,людяність.
    Віри до тих, хто фактично знищив район нема і не буде! Навіть автовокзал ці нелюди продали? Що далі? Чим торгуватимуть? Лікарнею?!
    Підтримуємо Щербатюка. Він наведе порядок. Ця людина не словом, а ділом показала нам, як потрібно працювати, а не гроші хапати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. КАНДИДАТИ тренінг
      Нещодавно відбувся цикл тренінгів для кандидатів в депутати та на посади голів, які балотуються від Аграрної партії до об’єднаних територіальних громад (Варвинської ///)
      Проводили навчання – політтехнолог-практик Андрій Прокопенко та заступник голови Чернігівської обласної організації Аграрної партії України Анатолій Максак. Подивіться на сайті Аграрної партії хто на фото в першому ряді та робіть висновки чому Аграрна Партія так хоче мати своїх депутатів та свого голову в ОТГ.





      Видалити
  43. Гнеть надо таких аграріїв . Поддержую Олександра Щербатюка !

    ВідповістиВидалити
  44. З таким темпом, бачу мені доведеться втрутитися до модерації коментарів.
    Може вже пора вирости з цього рівня і говорити по суті?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ви якого кандидата підтримуєте та чому?

      Видалити
    2. Раніше зазначалося. Зараз теж не змінилося - Жодного!

      Видалити
  45. Валя Саверська і Діма Павленко - гречкосії які її даже не бачили.Пазор АХрарії!! ха...ха..

    ВідповістиВидалити
  46. ДІСТАЛО! Тупе нав'язування одного з кандидатів, невже більш достойних немає?!

    ВідповістиВидалити
  47. Ні,це не тупе навязування кандидата! А правда! А вона,як олія,завджи ЗВЕРХУ!
    ФАКТИ.Газове,пошта,дорожнє,податкова -усе переведено в Прилуки.Школи в селах закрили. А фапи, дитячі садки,сільські лікарні,пологовий будинок у Варві! Хто аграрії? Трудяги ,ЯКІ ніколи землю не обробляли, хіба що молотили, як комбайн ,своями язиками.Де дівся АВТОВОКЗАЛ? Чи була в керівників людська совість,поряднісь,людяність.НА черзі тепер ЛІКАРНЯ? Скоротять медсестр, лікарів.Що далі? А Олександр Михайлович Щербатюк - людина слова! Лікарня, за його словами, буде працювати в повному складі на благо людей. З роботи нікого не викинуть.Навпаки Все буде добре.Людина дбає про людей!

    ВідповістиВидалити
  48. Мене повністю влаштовує робота Валентини Василівни, як медичного голови. Впевнений, що вона зможе вивести Варвинську ОТГ на новий рівень розвитку і Варвинська ОТГ стане культурним центром Чернігівщини.

    ВідповістиВидалити
  49. Впевнений, що під чітким керівництвом Миколи Васильовича, Валентина Василівна виведе Варвинську ОТГ на новий рівень економічного та культурного розвитку. І буде в Варві газове господрство,пошта, дорожня служба і податкова, які зможуть функціювати без допомоги Прилук, як це було коли сам Микола Васильович керував районом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так ВАЛЯ у багатьох партіях була.нада буде побіжить у другу.А Коля Гайдай ій надо токо ізза бабок неболее.

      Видалити
    2. На який рівень. ха...ха..Хіба собі зарплати виведуть в тіньок такі ахрарії.

      Видалити
    3. Добре сказав анонім, що під чітким керівництвом Миколи Гайдая Валя виведе громаду на стан європейський та повернеться почта і т.д. і саме головне повернеться хлібокомбінат.

      Видалити
    4. Якого ви х....на причипилиса до Валентини Василівни. Голова ще не все вирішує, обсудіть депутатів яких виберемо.

      Видалити
  50. Протівно читати цей сайт. Яка Валентина Василівна- це гнила людина. Настав її час сидіти дома та навчитися пекти пончики

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хто це пише? Який Микола Васильович7 Якщо Гайдай то це хапуга. Позабирав у Гостарші всі будівлі: хлібокомбінат, трьохєтажку, столову сільгосптехніки та інші примішення. А як був на посаді пороздавав землі племіннику. А якщо Гайдай такий бос, то чому Петру, Любі та Валі не допоміг зі своєми можливостями захистити ті установиви про які ти пишеш аноніме. А якщо ти сам аноніме є цим босом то грош тобі ціна. Бреши далі. а що Гайдаї знищили район то це правда

      Видалити
  51. ЗА ЧАСІВ ГАЙДАЯ ЗАПРПЛАТИ МАЙЖЕ НЕ ВИПЛАЧУВАЛИСЯ. ВСЕ РУЙНУВАЛОСЯ.НЕ СТАЛО ЛУКОЙЛОВИХ ГРОШЕЙ У НИХ - ТО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ ВІДРАЗУ ПРИКРИЛИ.СВОЇ ГРОШЕЙ ТО РОЗДАВАТИ ЖАЛЬ.РОЗКАЖУ ЩО РОБИВ ГАЙДАЙ КОЛИ БУВ ПРИ ВЛАДІ.ГРОШІ ЛУКОЙЛОВСЬКІ РОЗДАВАЛИСЬ НА ВСЯКІ ПРОГРАМИ.АЛЕ НАСПРАВДІ БАБЛО ОСІДАЛО В КИШЕНЯХ ЧИНОВНИКІВ. ПРО ЦІ ДЕЛИШКИ ГАЙДАЙ ЗНАВ НО НІЧОГО НЕ РОБИВ А ДАЛІ ДАВАВ ЛОКОЙЛОВІ БАБКИ.ЦЕ БУЛА ТИПА СХЕМА.БРАТЦІ АГРАРІЇ -ВИ НАДІЄТЕСЬ НА БАБЛО ?бАБЛА ВАМ НЕ ДАДУТЬ!ЛУКОЙЛОВСЬКЕ ВЖЕ РОЗТРАТИЛИ А СВОГО ЗАРОБИТЬ НЕМОЖУТЬ.

    ВідповістиВидалити
  52. Потрібна правда! Адже вона, як олія, завджи ЗВЕРХУ!
    ФАКТИ.Газове,пошта,дорожнє,податкова -усе переведено в Прилуки.Школи в селах закрили. А фапи, дитячі садки,сільські лікарні,пологовий будинок у Варві! Хто аграрії? Трудяги ,ЯКІ ніколи землю не обробляли, хіба що молотили, як комбайн ,своями язиками.Де дівся АВТОВОКЗАЛ? Чи була в керівників людська совість,поряднісь,людяність.НА черзі тепер ЛІКАРНЯ? Скоротять медсестр, лікарів.Що далі? А Олександр Михайлович Щербатюк - людина слова! Лікарня, за його словами, буде працювати в повному складі на благо людей. З роботи нікого не викинуть.Навпаки Все буде добре.Людина дбає про людей!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якого слова ? Вiн за слова свои нiколи не вiдповiдав!Вiн своих людей не оформляэ.Якi робочi мiсця вiн дасть.Популiст

      Видалити
    2. а Вам, я бачу, щемить що не потрапили в команду "його" людей???

      Видалити
  53. Сьогодні відбулося засідання 1-ї сесії селищної ради Срібнянської ОТГ. Окрім традиційних рішень, які має прийняти перше зібрання депутатів, до порядку денного внесли питання про дострокове припинення повноважень голови Срібнянської селищної ради. Як відомо, за результатами виборів 29 жовтня ц.р. головою Срібнянської ОТГ обрано Олега Куделю (самовисувнець). Найбільше депутатів обрано від БПП «Солідарність» (16 з 26-и). На 1-й сесії 17 листопада ц.р. оголошено офіційні результати виборів, а голова ОТГ отримав посвідчення очільника представницького органу. Одразу ж до порядку денного внесли пропозицію про дострокове припинення його повноважень. Причина – наявність рішення суду про притягнення голови ОТГ до адміністративної відповідальності за порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. За результатами таємного голосування 19-ма голосами «ЗА» було прийнято рішення про дострокове припинення повноважень Олега Куделі. Більшість із тих, хто підтримав це рішення – депутати від БПП “Солідарність”. До речі, участь у роботі сесії взяв народний депутат України Олег Дмитренко. , – більше інформації про об’єднані територіальні громади Чернігівщини – на http://otg.cn.ua/

    ВідповістиВидалити
  54. Чому я оскаржую рішення
    Свою думку, щодо добровільного обєднання територіальних громад я неодноразово відкрито висловлював через газету, збори громадян, сесій рад, колегії РДА, інтернеті на сайті Варва новини. І ще хочу підтвердити, що для нас найкращий варіант був би обєднатися в одну об’єднану територіальну громаду в межах району. Проте, ми неповинні ігнорувати думку громад які мають своє бачення. Адже, саме добровільне обєднання є одним із його принципів. І це питання вирішують саме громадяни, а не їх очільники.
    Обєднання в одну територіальну громаду Варва, Леляки, Калиновиця, як на мою думку, є поспішним і прийнятий саме порушуючи принцип добровільності, прозорості та відкритості.
    До громади не доведені економічні розрахунки спроможності майбутньої об’єднаної територіальної громади.
    Саме ці обставини і стали основою мого оскарження рішення Варвинської селищної ради, щодо обєднання в одну об’єднану територіальну громаду Варва, Леляки, Калиновиця, в адміністративному позові до суду.
    Адже, чи могли це питання вирішити 21 громадянин за більше чим 7000 тисяч громадян Варви на громадських слуханнях, з яких за обєднання проголосувало 19, утримався 1, а 1 проти. То чи можна вважати таким обговорення, що відбулося? Оце вам і добровільність.
    Спільна робоча група, яка була створена відповідно до вимог законодавства не готувала відповідні проекти рішень щодо добровільного обєднання територіальних громад.
    А прозорість та відкритість? Жоден проект рішень селищної ради не був оприлюднений.
    Проекти рішень не розглядалися в депутатських комісіях. Сесії селищної ради скликалися селищним головою в переддень засідань, повідомлення про скликання сесій і питання які виносилися на розгляд сесії не доводилися населенню. Та і саме рішення про добровільне обєднання територіальних громад так і не оприлюднено в друкованих ЗМІ, як це передбачено Регламентом роботи Варвинської селищної ради.
    На даний час розгляд справи знаходиться у Вищому адміністративному суді України. Маю надію на винесення законного і справедливого рішення.
    А в цей час, уже розпочався виборчий процес перших виборів депутатів та селищного голови. І селищному голові, Саверській-Лихошві В.В., байдуже на ту добровільність, прозорість та відкритість, беззаконня тут би скоріше знову до влади.

    Депутат Варвинської селищної ради В.П.Остапець

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вам не соромно??

      Видалити
    2. Шановна Дашо. Кого Ви маєте ввиду? Кому потрібно соромитись?

      Видалити
    3. Ви В.П. Остапець за своїми судами забулися про головне, про наше майбутнє, про дітей, то не отоплювали ДНЗ, то зарплату невидаєте. А якби коли не отоплювалися ДНЗ то всіх дітей потрібно було привести до ва "усатих нянь" Павленка та Остапця. Тоді б побачили як на суди звирдать увагу. Ганьба.

      Видалити
    4. Соромитися потрібно оцих проплачених владою андріїв андрійовичів!
      До чого тут Павленко чи Остапець! Це ж селищна рада відмовлялся від дитячих садочків, а ці депутати відстоювали права людей.У вас,що глючить!

      Видалити
  55. Ось такого потрібно голову Варвинської ОТГ, як В.П.Остапець. Він реально відстоює інтереси громади, а не власні бізнесові чи особисті, говорить прямо у вічі, сміло висловлює свою думку.
    Маю велику надію, що В.П. Остапець буде балотуватися на голову Варварської ОТГ, чи хоть в депутати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А що конкретно Остапець зробив для своiх виборцiв? Чим допомiг?Тiльки пусте базiкання!!!Сьогоднi за одне пише, завтра за iнше,а толку-немае!Треба обирати людей дiла!

      Видалити
    2. Я дякую Вам за комплімент в мою адресу. І це ще більше мені дає надхнення продовжувати відстоювати інтереси громади.
      Балотуватися на голову Варвинської ОТГ звісно я не буду. Вважаю, що обєднану громаду повинен очолити людина освічена, з певним досвідом управлінської роботи, партійно не заганжована і звісно чесна. І ні в якому разі людина пенсійного віку.
      Більше обговорюйте опубліковану вище мною інформацію, а не переходьте на особистості.
      В.П.Остапець.

      Видалити
    3. Аноніму від 20 листопада.
      А що я повинен зробити для своїх виборців? Побудувати будинок, здійснити капітальний ремонт вулиці, тротуарів, замінити водогін чи ще щось інше? Знайте, хто вам обіцяє щось зробити це робиться за ваші кошти, кошти громади. І за ваші гроші вас він і купляє.
      А я як депутат селищної ради виконую свої повноваження відповідно до законодавства України, працюючи у постійній комісії та на пленарних засідань сесій вносячи пропозиції, зауваження і голосую за ті рішення які приносять користь громаді. І допоміг всім виборцям які звернулися до мене особисто. І це не піар, а конкретна робота.
      Звертаю увагу всіх користувачів блогу на обговореня питання, що до майбутніх виборів громади.
      В.П.Остапець.

      Видалити
  56. Що коїться в ваших головах? Який Щербатюк, який Остапець? Одне діло піаритись, інше вміти робити. Ви ведетесь на дешевий популізм і базікання, які не мають в своєму кінці жодного реального результату. Зрозумійте одне, альтернативи Валентині Василівні на сьогодні немає, тим паче якщо її підтримує така досвідчена людина як Микола Васильович, який завжди порадить, допоможе, адже саме в той час коли він керував нашим районом, наш район був стадії розквіту і все працювало. Думаю він знає як це повернуть і допоможе Валентині Василівні це зробить.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чекайте,чекайте! Що значить, не має результату?!! Результат якраз. як на долоні! Остапець це єдина людина, яка не боїться говорити і відстоювати правду! Варвинський суд був на стороні цієї людини, а апеляційний проплачений гандоєм, завдяки чому Варва так поспішно готується до виборів, знаючи, що справа ще в суді! Порушення закону тут очевидні, і всі це бачать і розуміють, та правди добивається лише Остапець!!! От як з такими байдужими людьми утворювати громаду, хоч і з самої Варви?!! Та від одної думки про занадто розумних Варвинчан звідси тікати хочеться!!! Занадто розумних, бо кожне чекає, щоб хтось зробив, аби не я! А ми тоді полаємось, поплещимо язиками, і знову житимем в тому гівні, до якого за останні 10 років довели Варву і район! Продаж автостанції у Варві це остання капля мого терпіння, за таке вішать треба без суду і слідства!!! У Срібному автостанція працює!!! Через Срібне проходить не один міжобласний маршрут!!! А що заважало районним чиновникам знаючи, що район межує з сусідніми областями, за ці роки прокласти по 5 км дороги з твердим покриттям, щоб з"єднати Роменський район Сумщини, через Брагинці або Макушиху, Лохвицький район Полтавщини, через Макушиху, або повз Тонку, чи повз Кухарку. Чорнухинський район Полтавщини, через Остапівку... Що заважало зробити для людей?!!! Розуму не хватило?!! Позорище всесвітнє, а не гайдаї, долиха, саверська, бакументко і прочья нечисть!!! Голосуйте краще вже за Щербатюка, чим за вище згаданих падлюк за якими тюрма плаче!!! А найкращий варіант був би, якби на голову балотувався Остапець! Не роздумуючи, віддав би свій голос!!!

      Видалити
    2. Остапець загрався .Полiтика -це вмiння домовлятися для блага людей,а не "ставити палки в колеса". Вiд його дiяльностi громадi лиши шкода.Безтолкова людина, на мiй погляд.

      Видалити
    3. Автор видалив цей коментар.

      Видалити
  57. ЗА ЧАСІВ ГАЙДАЯ ЗАПРПЛАТИ МАЙЖЕ НЕ ВИПЛАЧУВАЛИСЯ. ВСЕ РУЙНУВАЛОСЯ.НЕ СТАЛО ЛУКОЙЛОВИХ ГРОШЕЙ У НИХ - ТО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ ВІДРАЗУ ПРИКРИЛИ.СВОЇ ГРОШЕЙ ТО РОЗДАВАТИ ЖАЛЬ.РОЗКАЖУ ЩО РОБИВ ГАЙДАЙ КОЛИ БУВ ПРИ ВЛАДІ.ГРОШІ ЛУКОЙЛОВСЬКІ РОЗДАВАЛИСЬ НА ВСЯКІ ПРОГРАМИ.АЛЕ НАСПРАВДІ БАБЛО ОСІДАЛО В КИШЕНЯХ ЧИНОВНИКІВ. ПРО ЦІ ДЕЛИШКИ ГАЙДАЙ ЗНАВ НО НІЧОГО НЕ РОБИВ А ДАЛІ ДАВАВ ЛОКОЙЛОВІ БАБКИ.ЦЕ БУЛА ТИПА СХЕМА.БРАТЦІ АГРАРІЇ -ВИ НАДІЄТЕСЬ НА БАБЛО ?бАБЛА ВАМ НЕ ДАДУТЬ!ЛУКОЙЛОВСЬКЕ ВЖЕ РОЗТРАТИЛИ А СВОГО ЗАРОБИТЬ НЕМОЖУТЬ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Сьогоднi оберете Щербатюк- завтра вiн на вас i не гляне.Людина дуже нагла,i минулого не пам'ятаэ.Тому майбутнього в нього немаэ

      Видалити
    2. ВАРВА голосує за порядок.Я за ЩербатюКА!

      Видалити
  58. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  59. 1. До - Микола Даниленко.смт.Варва - досить копіпастити один і той же коментар. 6 повторювань - це перебір. Буде продовження - буду змушений відправити в спам. Там будете дуже довго.
    2. До Всіх. Якщо пишете звинувачення чи приписуєте особі якісь заслуги, додавайте Фактаж.
    3. Якщо бажаєте донести свою точку зору, коментар має бути змістовним. Іншими словами - точка зору і відповідь Чому вона така.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Влада давно втратила довіру. одна людина яка має совість це остався Саша Щербатюк.Він розбив осине гніздо навів порядок у школі. ця людина пропонує залишити лікарню в повому складі.ніяких скорочень! він за людей.йому можна вірити.він зробить безкоштовний вивіз мусора. Дай бог йому здоровя і вдачі.побільше таких чесних людей.а гадості на нього тут пишуть писаки які нестоять нічого.бізнесмени погрожують Шербатюку щоб той невідкривав АТб.беспредел повний.якщо оберуть Олександра ворюгам увладі буде конец.Варва ---голосуємо за Сашка:)!

      Видалити
  60. Шановні виборці, більше уваги приділіть виборам депутатів громади, адже вони будуть мати великі повноваження по розподілу коштів. І не робіть помилки що робите під час виборів до ВР-не обирайте-БІЗНЕСМЕНІВ і БІЗНЕСМЕНЧИКІВ, СТАРИХ КОМУНІСТІВ, ХВАЛЬКІВ та Ж...ЛИЗІВ. Від брехунів та крадіїв тхне за кілометр, навіть коли йдеш повз їх маєтки відвертаєш голову. Обиріть на своїх вулицях та будинках достойних людей - простих,чесних роботяг які зроблять Варву кращою. З повагою Ігор.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ігор ти хороший хлопець, але дурню городиш. Якщо горбатий чи ж...лиз незалежно від того чи ти бізнесмен чи бізнесменчик чи комуніст чи комуністик чи молодий чи старий залишаєся таким до самої смерті хіба могила виправить.

      Видалити
  61. Підтримую попередній коментар.Досить старих ложнихскорпіонів аграрій які міняють маски та пють кров народа.Потрібно пітримувати Сашу Щербатюка.Цей хлопець надія на зміни.Це смерть ворам бюджета.Здоровя Саша тобі вдачі да наснаги!))))))))

    ВідповістиВидалити
  62. Щербатюк ваш це все вище написане.саша ти вже задовбав себе хвалити

    ВідповістиВидалити
  63. Олександра Щербатюка хвалять люди, а вас ворюг бюджета ніхто не похвалить!

    ВідповістиВидалити
  64. Щербатюк проплатив коментарі!!! Позор!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. пропоную адміністратору всі чорнопіарні коментарі від анонімів (не важливо про кого) блокувати!

      Видалити
  65. Ви ворюги обкрадали роками школи, лікарню, людей! По собі не судіть. Олександр Щербатюк чесна, відповідальна людина. Ви звикли , що в районній газеті ваша проплачена Євгенія Зима малює нечесні статті, поливає брудом депутатів! Тут не районка! Тут інтернет ресурс.Тут ніхто нічого не проплачує. Ідіть краще у баню до Костіна. Або покатайтесь на фурі !Правду не заглушиш ! Правда одна_ Олександр Щербатюк_ це наша надія на майбутнє! Досить знущатися над людьми.Люди не бидло, вони мають право жити достойно!

    ВідповістиВидалити
  66. Блокувати потрібно всі піарні коментарі.бо тут вже влаштували безкоштовну рекламну компанію одного бариги!смішно !

    ВідповістиВидалити
  67. Так це правда . Влаштували тут піар ложним аграріям.А вони бачили як землю обробляють хіба в кіно!

    ВідповістиВидалити
  68. Шановні учасники блогу. Обговорюйте питання запропоноване блогером,про вибори Варвинської обєднаної територіальної громади. Ви поливаєте один одного брудом, а в цей час районною виборчою комісією керують самозванці. Ось уже третю неділю Федоренко Катерина Дмитрівна та Заїдченко Людмила Іванівна перша уявляє себе головою, а друга заступником, не маючи повноважень (на сьогоднішній день не призначені ЦВК) вони підбирають кандидатури і формують комісії, оформляють документи, дають вказівки. І це все робиться в будинку РДА під боком голови адміністрації. Я неодноразово робив зауваження Долі на ці порушення, а на зауваження Федоренко та Заїдченко відповіді не отримав. Чи така це вже їхня патріотичність? Напевно ні. На громадські слухання, що до обєднання не приходили, аде запахло грошима тут як тут. Оце вам приклад законності виборчого процесу. Знайте, як казав Сталін, виграє не той, хто голосує, атой хто рахує.
    Депутат селищної ради Остапець В.П.

    ВідповістиВидалити
  69. Останній прогноз-опитування:

    Доля- 20%

    Саверська-24%

    Чаленко- 0,9

    Щербатюк - 64%

    Центр РДАГ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікава статистика:(20+24+0,9+64=108,9%).
      Той хто писав дані брав з неба, йому потрібно очолити виборчу комісію.

      Видалити
  70. Це організація яка проводила соцопитування у нашій Варві.Похибка не перевищує 2,3%, що складає норму.Опитування проводили серед різних верств, а потім провели компютерну обробку.
    Також нам стало відомо із джерел в адміністрації, що керівник району була дуже сердита, говорила на підвищених тонах та відправила людей із цієї організацію додуму.Працівникам адміністрації керівник заборонила розповсюджувати інформацію опитування.Такі діла творяться...

    ВідповістиВидалити
  71. Бред 64 відсотка за кого?та його знає максимум 4 відсотка )))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. бред не бред а вже не одна людина з адміністрації казала.Похоже все на правду...

      Видалити
  72. Чепурко Ірина1 грудня 2017 р. о 13:43

    Нещодавно, почула про те,що кандидат на голову ОТГ Щербатюк, хоче відкрити будинок пристарілих в приміщенні колишнього пологового будинку.Літніх людей потрібно поважати і піклуватися про них.Але краще б було повернути пологовий, для початку.Бо в майбутньому нікому буде доглядати за тими пристарілими.

    ВідповістиВидалити
  73. якщо буде можливість (фінансування) - поверне.

    ВідповістиВидалити
  74. Виходить,що на фінансування притулку гроші є,а на пологовий-ні?!Звичайно ж,притулок прибутковіша справа.

    ВідповістиВидалити
  75. Ящо людина хоче відкрити у приміщенні, яке ,до речі, стоїть ПУСТКОЮ, будинок для пристарілих, то це по вашому погано!? А Ви знаєте скільки людей похилого віку не живуть, а доживають на самоті! Людина хоче добра для людей похилого віку, хоче створити робочі місця для працівників медицини! Чи вам дорожчі безвідповідальні керівники, які ліквідували пологовий будинок? Що ж зробили за роки свого жирування наші баронеси? Будинок пристарілих - це не приватна власність, а власність громади! Про який прибуток тут мова! Якщо Ви , шановний аноніме, звикли робити все для власного збагачення, то тут помиляєтесь. Будинок пристарілих беде відкриватися для людей, а не для збагачення.Хочу висловити слово підтримки Людині, не звертайте уваги на провокаторів, а робіть добрі справи! Люди вас підтримують, люди з Вами.
    Сіромолот М.І,Варва.

    ВідповістиВидалити
  76. Чепурко Ірина2 грудня 2017 р. о 23:23

    А знаєте скільки вагітних жінок Варви та прилеглих сіл кожного місяця,коли потрібно відвідати лікаря чи здати аналізи ,змушені їхати чи до Прилук, чи до Чернігова,чи до іншого міста,де є пологовий?! Тому ,що намагаються стати на облік там,де планують народжувати.За теперішніми цінами на пальне- це великі витрати для молодої см'ї.Потрібно обов'язково повернути пологовий!!!Запросити спеціалістів,закупити обладнання.Якщо ми хочемо ,щоб молодь залишалася у Варві.Часто чую :"Як в цій Варві жити,коли навіть пологовий закрили". А це один з усих тих факторів,що змушують молодь їхати з Варвинщини.Повірте,жінки варвинщини будуть тільки вдячні.А щодо будинку для літніх людей,то його можна було б відкрити в приміщенні колишнього баннопрального комбінату.Будівля також стоїть без діла і потребує догляду.

    ВідповістиВидалити
  77. Вельмишановна пані Ірино! Ваша пропозиція конструктивна і має право на життя.У цьому непростому питанні я приєднуюся до Ваших слів.Потрібно провести громадське обговорення та прийняти рішення.Це давно пропонує Олександр Михайлович.Відносно баннопрального комбінату, то тут проблемка. На скільки мені відомо, його прихватизувало за сприяння наших двох великих баронес - Люби та Валі, Костіна ЧАДО.
    з повагою Демченко Елизавета.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірина Чепурко (Антонюк)10 грудня 2017 р. о 21:52

      Шановна Єлизавета,якщо ви подаєте таку інформацію,вказуєте конкретні імена,то мабуть у вас є конкретні докази, щодо баннопрального комбінату?

      Видалити
  78. Пані Ірино,як медичному працівникові, який більшу частину свого життя пропрацював у пологовому будинку, мені болючі питання,які порушили ви.Але не так все просто, як здається на перший погляд.Будинок закрили, бо МОЗ видало інструкцію, яка не дозволяє існування закладів, де менше 25 породіль.Знаю також, що один з кандидатів на голову селища хоче відновити роботу колишнього роддому, але це буде нелегко зробити, буде велика бюрократична тяганина. Хоча...можливо, і вийде.

    ВідповістиВидалити