вівторок, 9 травня 2017 р.

Победа, которой не было и нет...

 Победа, которой не было и нет...

Відео

5 коментарів:

  1. Про що ви говорите, подивіться навколо себе!
    Де ви хвалені і знамениті правозахисники Павленки і Остапці?
    Подивіться на свою корумповану підприємцями селищну раду і її так званий виконком.
    Всі знають відкритий горілчаний магазин напроти прокуратури?
    Мало того, що він відкритий незаконно, тому, що ніхто не запитав у жителів будинку про його відкриття,так тепер ці самі люди хочуть зпиляти ряд каштанів (мотивація - старі дерева) для побудови стоянки для автомобілів...
    Ради кого і ради чого???
    І це на фоні небезпечної екологічної ситуації в селищі.
    Вони за гроші матір рідну продадуть.

    ВідповістиВидалити
  2. Ви не дивуйтись.Оці "правозахисники" працюють тільки на себе і для себе. Вони далекі від людського життя.Їх ціль і мрія дочекатися обєднання, взяти владу та продовжити деребанити що залишилось у районі. Ате що магазин відкритий незаконно - це факт.А щодо знищення каштанів, їм по барабану.
    А тепер коментар про Перемогу "якої небулу? Пишуть ті хто потряс у корупції,загубивши людську гідність, заволодівши майном, будівлями,землею у районі. Що ці захисники побудували .........Не чіпайти хоч тих хто боронив нашу землю.

    ВідповістиВидалити
  3. Рано чи пізно, але вони понесуть відповідальність за все. Добре було б якби це сталося в правовому полі. Недалеко до суду "Лінча".

    ВідповістиВидалити
  4. Грузинський магазин по вул. Шевченка на проти прокуратури відкрито на беззаконній основі.
    1.Перепланування під магазин повинно пройти через виконавчий комітет селища.
    2.Господар магазину повинен мати висновки СЕС, технічні умови водопостачання, РЕМ, зв"язку та інших установ.
    3.Архітектор району повине затвердити аорхітектурно- планувальне завдання в якому повинно бути чітко розписано що необхідно закласти у робочий проект.
    4.Маючи на руках проект господар повинен повідомити відповідну установу про початок буділельних робіт і на це отримати дозвіл, а не розпочинати роботи самовільно як зовні так і всередині приміщення -за це необхідно карати. Як може статися що під носом районних чиновників робиться безпредел, а робиться у нас у районі за принципом- рука руку миє. Все охвачено по вигоді. А корупція, проізвол, блати гуляють селами району.А чи понесуть наші чиновники відповідальність, питання риторичне. Не понесуть. Необхідно виносити їх з крісел.Явно що жителі цих будинків і мають претензії як до влади так і до господаря магазину.

    ВідповістиВидалити
  5. Дійсно так,що повинен бути робочий проект реконструкції будівлі з адмінприміщення під магазин. Та чому ви дивуєтесь, а на ринку у який спосіб побудували споруди? У Варві все вирішується через гроші, або підприємець пообіцяє для селища якусь винагороду. Оце так ми процвітаємо.

    ВідповістиВидалити