пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

Блог БабичЕВ (Домме)

Є випадки, коли виникають проблеми з коментарями на Блозі нашого товариша і односельчанина Домме Є.В.
Спеціально для цього створено цю тему.
Попередньо є домовленість, що Автор буде стежити за темою і приймати міри.

5 коментарів:

  1. Ото я низнав куди і пишу сюди. Хазяїв цього сай ту прошу попросить сайт Бабічева-Домме зробить так шоб можна було писать будь кому. А то написав а воно не пичатає. Ось оцей коментарій хотів добавить до статті Ой, ні брата, ни сестри -
    Хоча сам вождь, може, й не знав, скільки смертей, горя, приниження сіяли в селі оті «ковезники». --- А, дак то не вождь виноватий, не партія, то односельці зробили геноцид сусідам. Он воно шо. Дядя ти шо нисеш? Мабуть раньше махровим комунякою був?
    тепер уже відомо – створений штучно, голодомор 1932-1933 років, ---- Це тобі тепер уже відомо а усі всігда знали. Найшов секрет. Пойди до старих людей і спитай шо то неврожай чи зничтоження. Ото читаїш читаїш ан ні проглядає між строчками нутро .
    Дак он шо - ниможна напичатать, ой якій же ловкій блог Бабічева-Домме. То шоб проста людина не могла написать сюди, чи так собі забули зробить шоб писать міг хто хоч?

    ВідповістиВидалити
  2. Автор статьи «Ой, ні брата, ні сестри…» Бойко Василий Алексеевич. Статья была напечатана в местной газете в конце прошлого столетия. «Аноним» , боясь назвать свое имя в наше время, не имеет право критиковать автора.
    И не надо слабое владение ПК скрывать за образом «проста людина». С неуважением , Евгений.

    ВідповістиВидалити
  3. Таки по тексту видно хто на якому рівні розвитку...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У Варві є грузин, я не знаю як його звуть, але говорить він українською, як чистокровний варвинчанин. І навряд чи він написав би тут комусь відповідь грузинською. А щодо рівня розвитку, то так, анонім менш освічений, Євгеній більш грамотно пише. Але ж ми не про це, ми ж про рівень розвитку? І до речі, немає там інформації про походження статті окрім прізвища. І часу написання немає. Є дата розміщення: вторнік 2 дєкабря 2014г. Тож впору Євгенію вибачитись за неповагу.

      Видалити
    2. Не барское это дело - пред крепостными ошибки признавать! Подите прочь презренные темные голодранцы! Аз есмь царь!!!

      Видалити