неділю, 16 серпня 2015 р.

Прокидайтесь.



 Він не розкаже як під серцем
Тримає фото дітвори,
Про те, як третій місяць воду
Він п'є з іржавої труби.
Про те, як холодно в окопі,
Про як хочеться тепла,
А ми жаліємось на долю,
Давно прокинутись пора!


     Цей заклик, як на мене, і був основним під текстовим сенсом благодійного концерту Христини Панасюк, що відбувся в нашому  РБК з сьомої до восьмої цього суботнього вечора.
    Захід відкрив керівник ГО «Волонтерська група Сова» Віктор Грицина. Він повідомив, що саме сьогодні виповнився рік з часу створення їхнього волонтерського об’єднання. Подякував всім хто прийшов на зустріч, всім хто постійно допомагає та бере активну участь в діяльності об’єднання. «І не суть важливо, що саме передається військовим на передову, найбільше вони радіють самій події – приїзду волонтерів, головне що наші приїхали, - відмітив Віктор. А потім він запросив до мікрофону і Христину Панасюк. Христина привіталась, повідомила що це вже четверта така зустріч на сьогодні, перед Варвою були Прилука, Ладин та Журавка, подякувала за те, що публіка приємна та щирі люди. І розпочала своє спілкування з залою піснею. Взагалі, відвертість та емоційність Христини відразу створили теплу, взаємну атмосферу в залі. Особисто для мене окрім того, що жива акустична музика це завжди захопливо, але основне –  те, що творчість Христини так би мовити, на злобу дня, відверто, емоційно та влучно, це не може не чіпляти.

   Через кілька виконаних пісень один з волонтерів Сови, Сергій взяв слово повідомив про те, що серед всіх хто допомагає групі, потрібно відмітити і окремих осіб та сімей варвинчан, а також запросив до слова Наталю Кудринецьку. Вона повідомила, що її попросили висловитися відверто про свої переживання, і сказала, що їй прикро, що в залі зібралося так мало людей (до речі зала була заповнена десь на третину-половину). Хоча, взагалі то, як для Варви людей прийшло багато, але такий привід мав би зібрати більше. Також Наталя відмітила,  що мало, дуже мало людей бере участь і в допомозі військовим, і взагалі  керівник волонтерів не з Варви (потім виступаюча трохи знітилася, і спробувала пояснити, що в неї, так би мовити, претензій до хлопців немає, вона апелювала до слабкої активності саме варвинчан, можливо навіть байдужості). Потім Наталя привітала Христину, і та продовжила своє спілкування із залою. Під час концерту, глядачам також демонстрували фото звіт Сови про рік роботи.

   Насамкінець волонтери також вийшли на сцену, подякували присутнім, трішки допомогли поспівати Христині і завершилася ця зустріч гімном України. От так все відбувалося.
    Підсумовуючи і саму подію і все вище описане повертаюсь до байдужості більшості варвинчан, повністю згоден з криком душі Наталі Кудринецької (а це до речі стосується не лише допомоги хлопцям на передовій). То ж коли прокинемось, панове??? І тут слова Христини Панасюк більш ніж влучні та доречні.


15.08.2015           Павленко Дмитро

7 коментарів:

  1. Названия городов с ошибками Повлюнко Дматру

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ізучай мат. часть, бовдуре.

      Видалити
    2. о сколька ідіотав умних аставіл нам савковий дух..
      да чьто ви гаварітє?!! с ашібками?! вай-вай! какая дасада..

      Видалити
  2. Оце тільки й роблять варвинчани, що шукають помилки і проявляють свою байдужість, ви візьміть будь-яке видання і там стільки помилок... А те що Дмитро виклав цікаву інформацію, то не має значення, що там відсутні розділові знаки чи ще якісь недоречності. Мабуть такий грамотний анонім на концерті не був, соромно було в очі дивитися молодій співачці і волонтерам за те, що така Варва байдужа. Спасибі тим молодим людям, які роблять таке добро. А ти, анонім, мабуть і від армії косиш і нічим не допомагаєш, тим, що тебе захищають і тим, які допомагають військовим.

    ВідповістиВидалити
  3. Шо соромно, то соромно! Людей прийшло мало .Концерт був БЛАГОДІЙНИЙ.Всяка совістна людина хоч 50грн.викинула,а наші..?Соромно!Одне тіліки уміють шукати чужі помилки.Іди в АТО ЧМО.

    ВідповістиВидалити
  4. Дмитро ти молодець ! Не звертай увагу ! Воно"Анонім" тебе неварте!

    ВідповістиВидалити
  5. https://www.youtube.com/watch?t=393&v=yCHsU1sDxfg

    ВідповістиВидалити