суботу, 21 листопада 2015 р.

Сущность революции или люди, перестаньте быть идиотами.

7 коментарів:

  1. Нить ми не будемо. А будемо працювать і хоч трошки допомагать армії .Ніякі порошенки не накормлять наших хлопців в окопах. У п'ятницю 27 листопада волонтери групи "Сова" їдуть на Схід ,отож треба загрузити машину продуктами .Продукти ,теплі речі ,ліки привозимо у м-н "МАРКЕТ" .або квітковий м-н "Мальва"(він поряд з Маркетом).Нам вдома тепло і ситно. і спимо спокійно .бо знаємо що нас боронять наші хлопці на Сході .Не будемо байдужими . підтримаємо наших захисників .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. До якої години вечора працює магазин? Я працюю до 17.00, раніше не зможу.

      Видалити
  2. "Мальва" працює до 18.00 ,а "Маркет" до 21.00. Передавайте інформацію друзям , знайомим .Треба загрузити вантажівку до трьох тон ,щоб не їхала напівпорожня .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Напишіть точну інформацію із зазначенням що і куди збирати. Це тільки Маркет і Мальва, чи ще є пункти прийому? Надайте інформацію сюди або на: varva.news@gmail.com Ми зробимо окремою статтею. Дякую.

      Видалити
  3. пан арестович лукавить. а точніше бреше. не все, звичайно. але про революцію бреше. нікто нє может справациравать! нікто нє может напрвлять! нікто не может управлять.. балакуча бородата морда не пояснює вельми цікавий початок революції, а саме ту його частину коли студенти почали розходитись, ну залишалась там купка їх, ще день-два і вони розбрелися б. але цього не допустили. тобто не допустили затухання ре.. ні, ще не революції , але протесту. їх просто швиденько побили, якомога гучніше, якомога грубіше, ну щоб незвиклий до такого народ обурився. і о диво - народ обурився. диво, звичайно, лише для арестовича і дебілів. але ж хитра бородата морда далеко не дебіл. тоді чому ж він нам лиє у вуха таку паскудну брехню? чому не каже правду, що революцію умисно спровокував-розпалив той, хто швиденько, поки студенти не встигли розійтись, взяв і брутально побив їх, а саме режим януковича, точніше той хто за ним стояв? навіть зібрав студентів на протест той же режим своїм "несподіваним" поворотом від європи до росії. так що пане арєстовічу не треба нас вважати ідіотамі і розказувать пра стіхію па імєні рєвалюция. а от 6:29 повна згода, правда.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Віктор Федорович - це ви? Ми вас впізнали. Напишіть , що ви ЛЕГІТИМНИЙ....!!!!

      Видалити
    2. Анонім29 листопада 2015 р. 20:49, ви з чимось незгодні? основна думка посту полягає у тому, що україну дестабілізували не штати, а росія. в усякому разі підконтрольне їй керівництво під проводом легітимного зробило все можливе і всяко сприяло саме радикальному розвитку подій. нестабільна україна - хіба це не благо для сусідньої імперії? хіба це не можливості для подальшої її(україни) руйнації? думаю, що без інституту країн снд, а саме відділу україни(отдел ликвидации украины-так його називали самі співробітники) тут не просто не обійшлося, а і немогло й бути. отака весела ситуація. кого ви ще впізнали?

      Видалити