пʼятницю, 13 листопада 2015 р.

Результати вибору 2015

Власнокажучи результати:
1. Варвинська селищна рада
2. Варвинська районна рада

.

39 коментарів:

  1. 20.11.15. Головою райради обрали екс-регіонала Петра Бакуменка! Замом став Віталій Хажанець (РПЛ). За них проголосували радикали Ляшка, БЮТ Ляшенка, Укроп , Наш край та частина БПП. Отже, Петруха знову рулить! Оце вам, люди, і люстрація-овація.

    ВідповістиВидалити
  2. Скільки ж добра зробив для Варви і району Гайдай! Люди отримували роботу, достойні зарплати, надавалася допомога селищній раді, соціальній структурі району. А що ж робив регіонал Петро Бакуменко? А нічогісінько. Ні, обманюю: отримував зарплату та "подарунки-пакунки". Продалися, продалися люди. Ганьба!

    ВідповістиВидалити
  3. Скільки ж добра зробив для Варви і району Гайдай! Люди отримували роботу, достойні зарплати, надавалася допомога селищній раді, соціальній структурі району. А що ж робив регіонал Петро Бакуменко? А нічогісінько. Ні, обманюю: отримував зарплату та "подарунки-пакунки". Продалися, продалися люди. Ганьба!

    ВідповістиВидалити
  4. Да здравствует Лєнін!!!

    ВідповістиВидалити
  5. "Жоден – наголошую, жоден! - екс-регіонал не буде йти у місцеві ради від нашої Радикальної партії. Ймовірне висунення недобитків банди Януковича - це або фейки, або самодіяльність місцевих парткерівників, за яку я буду суворо карати" Олег Ляшко
    --------А чому ж тоді Віталік Хажанець підтримав екс-регіонала?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Влади хочеться а покарання відО Ляшка поболить та й перестане

      Видалити
  6. Лєніна Лихошва продала на металолом у Лубнах. І чому так далеко повезла?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То вона в такий спосіб звільнила місце для Петра Івановича...

      Видалити
  7. О о о о! Так здається не всі риги в Ростов втекли? А патріоти за них голосують. Які ж вони патріоти- запроданці! Фууууу! Яка гидота!!! ГАНЬБА!

    ВідповістиВидалити
  8. Петро сидів при Януковичу, організовував та відправляв тітушок у Маріїнський парк. А тепер Петро сидить і далі у райраді? .Ганьба! А зрадникам Ляшенку і Хажанцю не місце серед патріотів. Гнати таких скотиняк треба!

    ВідповістиВидалити
  9. А Ляшенко при любій владі сидітиме в кріслі , так само як і Петро .Знаєте як вони подружились за ці роки .Як БЮТАМ не голосувать за РИГ ? ЦЕ ЯКАСЬ ОКУПАЦІЯ.

    ВідповістиВидалити
  10. Ляшенко і бакуменко алкаші Януковича.

    ВідповістиВидалити
  11. Хажанцю слава. Даний патріот не Віталій а Віталька з однойменнго серіала через це попрошу більше не обзивати велкого керівника а чекати на наступні серіі вони не за горами

    ВідповістиВидалити
  12. Від депутата районної ради, заступника голови районної ради Віталія Хажанця даю відповідь людям, які не зробили нічого ні для себе, ні для людей, ні для району - писарям!!!
    По-перше: Гайдай для мене і для моєї сім"ї не зробив нічого гарного і поганого, а я у свій час допомагав Сергію Анатолійовичу. Кому робив добро і кому обіцяв посаду заступника, ті депутати й проголосували. Але за них навіть аграрники не всі віддали голоси. Я в цьому не винен перед ними.
    По-друге: Я не знаю, УКРОП проголосував за Бакуменка чи ні, але знаю, що Луданий О.О. самий розумніший і діловий бізнесмен в районі. Олексій Олексійович зробив свій вибір так, як думав.
    По-третє: Я ніякий не зрадник, бо не дозволив, щоб районну раду очолили не фахівці. Була б кандидатура Скоромця В.Г. на заступника голови, Ми б голосували обома руками, а склалася така ситуація, що розумнішої людини, як Бакуменко П.І. в районній раді немає на даний час і в цьому скликанні.
    По-четверте: Де була Дружба-Нова? Наша Україна, Партія Регіонів, Аграрна Партія! Це не екс-регіонали, які запрошували регіонала Присяжнюка до себе в компанію.
    По-п"яте: Де були ті, що пишуть: " Батьківщина, регіони, соціалісти - це екс-регіонали?".
    По-шосте: А я з Ляшком 11 років в політиці і ніколи його не зраджував і дякую йому за довіру. Більше не займайтеся дурницями, а заходьте, зустрічайтеся, домовляйтеся і будемо аирішувати проблеми району. Не святі горшки ліплять.

    ВідповістиВидалити
  13. Вітальку знаємо давно.Пам'ятаю такого, навчали його у школі. "Розумненький" був , "самий розумніший". І даруйте, панове-розумаки, не хваліть самі себе, бо люди Вас і Ваш "розум" у Варві знають.

    ВідповістиВидалити
  14. А хто це написав за Вітальку ісповідь.Ми зрозуміли що на посаду заступника голови розумнішоі людини не було тому і вибрали Вас .Так учіться ліпити горшки і писати за себе сам вкладати свою думку а не чужу піддіктовку.

    ВідповістиВидалити
  15. Таке враження, що коменти писала одна i та ж людина. Це смiшно, коли i дуптя не вiдстрелюэш у полiтицi, а лiзиш зi своiм фальшивим патрiотизмом....куди?.... Вибачте, ЦЕ НЕ КУХНЯ.

    ВідповістиВидалити
  16. Шо ви причипилися до Хажанця? Можна подумать що Гайдай краще вчився.:)

    ВідповістиВидалити
  17. краще чи гірше вчився Гайдай суть не в цьому.А те що під прапорами Гайдая було не погано і сьогодні факт.

    ВідповістиВидалити
  18. Коли це Гайдай вивiшував у Варвi своi прапори? Може вивiшував своi ТРУСНЯКИ?

    ВідповістиВидалити
  19. Чи вже забули розвалені їдальню райсільшосптехніки, молокозавод, хлібозавод, підступним шляхом розорені колгоспи в Варві, Озерянах, Калиновиці, Кухарці, Мармизівці, Брагінцях, Леляках, Дігтярях (з Сокиринець правда їх вигнали як собак паршивих), де позбавили тисячі людей роботи і права на виживання, обкрадені пайовики і вивезення грошей в офшори і т.д. Травля людей з літаків ядами (а про мор бджіл в районі не забули?) Ті подарунки, про які тут кажуть, то навіть і крихтами з барського столу назвати не можна, це мабуть молекули, або атоми у порівнянні з тим, що вони одержували. Про кількасоттисячні хабарі тех забули? Непогано під тими прапорами кому було? Таким же злодіям, в яких на умі тільки як набити свої кармани нечесним шляхом!
    Ви говорите про вибір? Між ким чи чим? Між вкрай поганим і дуже поганим?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Попередній коментар писала людина,яка, м'яко кажучи, не сповна розуму.
      По-перше:колгоспи розвалили колишні керівники.
      По-друге:ядами травили і при СРСР, травлять і травитимуть за будь-якої влади.
      По-третє:гнати треба мітлою із влади колишніх старих регіоналів, таких як П.Бакуменко та його "друзів" хабарників.
      Слава Україні!Ганьба ригам)

      Видалити
    2. Цiкаво,а при якiй же це владi набивав своi кармани ваш любимий Гайдай, чи не за часiв "диктатури регiоналiв"??? Цi "фалебнi оди" явно мають перний гонорар.Поки ви будете такi продажнi? ГАНЬБА!!!

      Видалити
    3. Дузi, мабудь у того чувака що любить Гайдая, замiсть портрета на стiнi дружини та дiтей висить портет мякого мicця Сергiя Анатолiйовича:)

      Видалити
    4. Ні, у тих хто "любить " С.А Гайдая замість портрета в кабінеті висять ДУХМЯНІ ТРУСНЯКИ риги п.бАКУМЕНКА(! Схоже, що попередній комент писав ВІТАЛІК. У якого в квартирі є "стіна дружини та дітей".

      Видалити
    5. Питання в тому, що Революція гідності пройшла, а хабарники типу Бакуменка продовжують керувати у Варві! Друзі, що змінилося і що зміниться? Ганьба тим, хто підтримує срібнянського ригу!
      А тепер відносно Сергія Анатолійовича Гайдая.Це , без сумніву, порядна і розумна людина. За часів Януковича у нього, на жаль, відібрали "Дружбу". А такі як Бакуменко , Ляшенко та їхні прихвосні керують за всіх влад і часів. Ганьба!

      Видалити
  20. Мабудь замiсть БАКУМЕНКА будем ставить ГАЙДАЯ, а його особистим секретарем-пiдтирачем ДIМУ-БОРОДАТОГО.

    ВідповістиВидалити
  21. Відповіді
    1. Напевно цураються того що пишуть...

      Видалити
    2. Анонімний Анонім Анонімович2 лютого 2016 р. о 18:25

      Ну і шо, шо ти тут під Дарією Малишовою? Ти шо,шось написала толкове чи цікаве? Де твої авторські коментарі? га? так отож.

      Видалити
    3. Свободу Анонімам2 лютого 2016 р. о 18:42

      Ой, сорян! Їх трошки є! ну коментарів), навіть ось тільки-що десь продрукувався). Але анонімів не зобижай, вони є різні

      Видалити
  22. ведуть себе як підлітки: поза очі всі такі ж розумні, хлібом не корми, дай лишень лопатку дЕрмеца на кого-небудь вилить

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонімний Анонім Анонімович2 лютого 2016 р. о 18:30

      А ти чим краща? Вилила лопатку дЕрмеца на Анонімів і думаєш , що краща за них?

      Видалити
  23. А у нас так завжди, лайном облити та нічого не робити. Щодо Гайдая, то вважаю, що якби кожен зробив стільки для Варви як він, то жили б ми набагато ліпше, й менше було б часу на поливання один одного брудом!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будьте ласкаві, перелік того що він зробив в студію!
      І того, чого не встиг зробити...
      Перерахуйте по-пунктах.

      Видалити
    2. Шановний, перелічіть, будьте ласкаві, все те, що зроблено для нашого містечка, а можливо, й для району тим, про кого Ви згадуєте!
      Дуже цікаво.

      Видалити
    3. Пишучи свій коментарій я не намагався виспівувати оди, я лише прокоментував те, що діється,а перелічувати добрі спраи Сергія Анатолійовича буде не коректно. Я можу з впевненістю сказати, що коли він працював керівником потужного господарства то були робочі місця в районі (уточнюю,для тих хто хотів працювати й працював),сплачені податки та інше. На мою думку хто й досі запитує про зроблене для Варви та району Гайдаєм С.А.того з"їдає заздрість!

      Видалити
  24. Ви почитайте коментар від 8 січня о 8.45год і стане все зрозуміло

    ВідповістиВидалити