четвер, 7 лютого 2013 р.

Ех Дороги 2

В продовження теми доріг пропонуємо Вашій увазі фрагменти переписок населення з інстанціями різних рівнів.
Насправді зібралося дуже багато листів. Їхня суть приблизно однакова, тому вихідний лист прикріпляємо один, а відповіді на схожі листи в кількості.

Ну і щоб Ваш перегляд був не зовсім "тихим" лишаємо саундтрек до сканованих копій :)


Звернення громади:

Далі йдуть відповіді:
і
 напевно найкомпетентніша відповідь
і ще
і такі відповіді були

і остання
Що можна сказати з цього приводу?! Існує серйозна проблема.  Запропоновано декілька  варіантів вирішення цієї проблеми: від зменшення швидкості, до цегли у вікна... Але ми вважаємо, що виходом може бути лише якісний ремонт дороги. Риторичне питання, хто буде її робити, або хто виступить вагомим ініціатором  і натисне на потрібні важелі?!







16 коментарів:

  1. Самое главное и самое страшное в этой истории это то, что тот, кто напрямую должен этим заниматься, не делает этого. Под всякими предлогами поселковый совет пытается уйти (и успешно уходит) от решения этой важнейшей для своих избирателей проблемы. Натянув на лицо маску "Иудушки Головлева", так называемая "сэлыщный голова" абсолютно ничего не предпринимает в связи с этим. В ход идут всякие уловки на пути оболванивания граждан, начиная от прокуратуры с судами и оканчивая райгосадминистрацией, отсылая людей в различные инстанции. Мол, если дорога не наша, не мы ее должны ремонтировать и вообще мы тут не при чем.
    Если сюда добавить, каким грубым тоном она разговаривала с гр. с Воскресенске, можно судить об истинных намерениях этой зарвавшейся чинуши.
    Вот наглядный пример избирателям, за кого не нужно голосовать на выборах, невзирая на слащавые красноречивые обещания об их защите. Что толком сделано в поселке? Да ничего, кроме побелки бардюров и вывоза со скрипом мусора. Зато самолюбования, пиара, помпезности с избытком.

    ВідповістиВидалити
  2. Бачу у вашого звукорежисера з почуттям гумору склалося так, що Фрейд би плакав. Де ви його знайшли? Переслухав разів 10 :). Афтарр жжот! )))

    ВідповістиВидалити
  3. Слова, слова..., а результат - одни КОЛДОБИНЫ!?... и на дорогах тоже...

    Среди улиц раздробленных
    Уж чего только нет,
    Колдыри да колдобины,
    Как виденья во сне.

    ВідповістиВидалити
  4. По вулиці Космонавтів по близу будинка № 11 господар виливає сечу від домашніх тварин.Люди які ідуть на роботу кожин день мусять вдихати ці аромати.

    ВідповістиВидалити
  5. Дайош Віктор Хведоровичу!!!ДОПОМОЖИ бо ми безрукі. Лежачі поліцаї, або поліцаї в окопах. Вирийте на проїзжій частині дороги декілька окопів. ДРУЖБА їде 10 км.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Про окопи на дорогах. Справа в тому,що при викопаних окопах, без коліс і з розбитими піддонами буде легковий транспорт, на який не скаржаться, а не великий вантажний, який створює цей дискомфорт. Окоп залатають, звісно нерівно, і на цих стиках вібрація грунту стане ще більшою.

      Видалити
  6. Не про окопи на дорозі треба мріяти шановні, а про заміну влади в селищі. Допоки буде керувати діва з вибіленою перекисом водню чуприною, діла не буде. Заміна вікон у дитсадку та даху на будинку це тільки капелька у океані, якщо порівняти з іншим...

    ВідповістиВидалити
  7. Жителям проблемных участков нужно всего-навсего несколько раз с плакатами перекрыть проезжую часть, приобщить к этим мероприятиям Киевские телеканалы и вопрос будет решен. Немедленно найдут и деньги на покрытие дорог, и водителей-негодяев из «Дружбы» сразу же поставят на место, да и водителей пропановозов будут предупреждать и работники ГПЗ и сотрудники ГАИ. Вот там, кстати, и будет возможность рассказать о нерадивом так называемом «поселковом голове», финансовых махинациях и других злоупотреблениях властей.
    Думаю, горячий получится материал для телевизионных новостей.

    ВідповістиВидалити
  8. Гайдаям до лампочки ці перекриття доріг. Вони чхати хотіли на вас і на ваші дороги. Якби вони мали хоч краплиночку совісті, то вже давно б питання щодо свого транспорту було б вирішено. Не здивуюсь тому, що вони навпаки віддали наказ збільшити їх швидкість.

    ВідповістиВидалити
  9. Справа в тому, що знущаючись таким чином з людей, вони отримують від цього величезну насолоду. Вони вважають, що прийшли назавжди. Але ж і імперії всі завжди розпадались. Рано, чи пізно, але цих нелюдів будуть давити як клопів. Де б вони не були. Звісно краще раніше. Очевидно, що так і буде...

    ВідповістиВидалити
  10. Читаєш це все і думаєш: А чому цей сайт не назвали, наприклад "Антидружба. Новини, події" або "Незадоволені і зависливі. Новини". Було саме б те. Зібралося 2 десятки учасників, яким роботи немає, заянятися немає чим, да жаба сидить така велика і зелена, на все і всіх у кого щось краще, ніж у них. І обговорюють, пишуть коментарі. Молодці. Зайнялися б роботою і все б стало краще і жити і думати. Да і публікували б побільше позитивної інформації, а не однієї грязі...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний Анонім, запропонуйте свою тему, яку вважаєте цікавою, типу: "Да і публікували б побільше позитивної інформації, а не однієї грязі...". Відішліть її на varva.news@gmail.com, ми її опублікуємо :).
      Хоча, Ви надихнули на створення теми, де Ви зможете спробувати покритикувати діяльність колективу блогу, і в повній мірі виразити своє "Фє".
      Як варіант, ви, також, можете відкрити свої, альтернативні новини, і вєщать слово народу, у форматі, який вважаєте більш цікавим :)

      Видалити
    2. Може вам, шановний критик цього сайту, варто провести кілька тижнів у одному з тих будинків на вулиці Космонавтів і половити кайф від руху дружбянських машин? Якими ідеями ви ощасливите тоді людей, які живуть в постійних умовах невеликого землетрусу? Диву даєшся, що їм не подобається? Ні в кого ж будинок від того не завалився, ніхто не загинув під уламками. Ви б порадили ще запхати побільше вати у вуха і відчути на скільки тихше стануть їхати машини. Навіщо знаки ставити, навіщо обмежувати щось? А сайти всякі взагалі краще позакривати. Усі разом. Нічого бути такими розумними та по інтернетах шастати. Лопату в руки і нєфіг “скігліть”. Треба пахать і пахать, бажано на “Дружбу”. Щоб дурні думки в голову не лізли.
      Авторам сайту порадив би не сприймати подібні коменти так серйозно. Критикою блогу тут і не пахне. Бо кожна критика передбачає якусь аргументацію. А “жаба” це не аргумент. Ніякої жаби немає. Вона забігла світ за очі, подалі від вулиці Космонавтів і заховалась у більш спокійному місці. Але довго у голові жаби ще гуркотіли машини, а по ночах снилось як дрижить земля, ніби перед кінцем світу.

      Видалити
  11. Як не крути, але вижодить, що те зло, яке несе мешканцям району вищезгадане товариство значно перекриває те добро, яке вони можливо по своїй "доброті" намагаються робити. Може б робили добра й більше, але їм заважають фіскальні органи, правоозоронні органи, органи державної влади (на яких треба значно більше коштів, ніж на так зване "благодійництво"),та й самі жителі району. От би було б добре, якби їх (жителів) куди-небудь відіслати, скажімо в Сибір, або якусь в Костромську область... Тоді б можна було й добра робити більше...
    А якщо так, вибачайте, маємо те, що маємо. Дописувачу від 10 березня зичу не про зелених жаб думати, а вийти в люди і почути, що про них говорить громада. Не на зібраннях, де вручають грамоти, а вбільш неофіційній обстановці.

    ВідповістиВидалити
  12. Добрий вечір! Важливо, що не залишили мій допис без уваги! Вже добре, що серед читачів та дописувачів сайту є крім осіб глибоко впевнених, що всі проблеми їх тільки від тих "ненажерливих" та "дружбанів", ще й люди, які можуть подивитися на ситуацію без завіси ненависті та зависті, люди, які реально оцінюють ситуацію та планують своє життя і роблять його, а не ждуть, коли їм занесуть все готове на тарілці. Питань до сайту немає ніяких. Добре, що є можливість висловити свою думку і показати всьому суспільству Варви, що можуть бути різні думки, і що них можна вільно висловлювати. Правда, дивно і взагалі не приємно, коли такими ресурсами користуються люди, які не мають нічого спільного з активною громадою, яка критично мислить, оцінює і не тільки критикує, але й пропонує рішення. Таким особам важливо тільки одне: всі, хто живе не так як я - "не правильні". Вони винні в моїх проблемах, в тому, що я прийшовши з роботи в 16.00 не отримую заробітної плати, яку я хочу. При цьому, коли мене попросять (не я запропоную, не дай бог, щоб я прояви - ла/в ініціативу), а мене попросять, або призначать залишитися на роботі на годину чи дві я буду думати, що порушують мої права, МОЇ ВІЛЬНОЇ ЛЮДИНИ (яка чомусь вільна тільки у частині де винна вона, а не винні їй!!! І останнє, хотілося б звернутися до більшості дописувачів і до адміністраторів сайту: - не забувайтеся, що на будь-яке явище є мінімум дві думки, часто полярні(і обидві правильні), і саме це визначає рівень нашого суспільства і незаангажованість та незалежність думок. Це до того, що прогнозую багату реакцію на цей допис, але впевнений, що тільки, коли ми будемо мати можливість чути різні думки, ми будемо повноцінними та чесними до себе громадянами. Слава Україні!! Героям слава!! Бажаю всім памятати про те, що ЖАБА ВОНА Є

    ВідповістиВидалити
  13. У обгоренні проблеми хоілось бачити більше конкретики і менше узагальнень на віддалені теми і роздумів про високі матерії. Якщо хто згодний з тим, що по вулиці Космонавтів і далі повинні їздити такі машини і з такою швидкістю, так прямо про це і скажіть. Бажано з агрументацією (наприклад, корисно для здоров"я жителів цієї вулиці; інші дороги, транспорт і швидкість для власників фур неприйнятні або цим власникм просто начхати на все,крім своєї наживи; прагнення показати, хто в районі справжній господар чи інші варіанти крім віртуальної "жаби"). "Жабою" все найлегше виправдати. Приватизоване Межигір"я, наприклад. Чи перекриття вулиць у Києві для царського кортежу. Чи стан наших доріг, по яких той кортеж ніколи не їхатиме. Хочете іншу, більш приземлену до району тему, крім вулиці Космонавтів? Давайте обговоримо для прикладу минулорічну обробку хімією полів "Дружби Нової" з літака. Поспілкуйтесь з лікарями Варвинської лікарні і вони розкажуть як це вплинуло на здоров"я людей - корисно, шкділиво чи не вплинуло зовсім. На скільки частіше і з якими скаргами люди звертались до лікарів? А може воно просто у часі так співпало - хімічна обробка і раптове погіршення здоров"я людей. Таких прикладів море. На "жабу" всього не звалиш, бо роздавите бідне земноводне.

    ВідповістиВидалити