четвер, 31 січня 2013 р.

Газопостачання району



Голові Варвинської РДА Бакуменку П.І.
Варвинському селищному голові Саверській-Лихошві В.В.
Начальнику Варвинського РГГ Проценку А.О.
  Проблема залишається відкритою
        Минулого 2012 року мешканці житлового мікрорайону «Нафтовик» селища Варва порушували питання щодо неякісного надання послуги з газопостачання.
Це питання висвітлювалося і в газеті «Слово Варвинщини» №28 від 25 лютого 2012 року в рубриці «Діалог: влада - громада» в статті «Причини відомі. Їх треба усувати». Також це питання розглядалося в лютому місяці 2012 року на постійно діючій комісії з питань розгляду звернень громадян при райдержадміністрації, де було зобов'язано Варвинське РГГ розробити заходи щодо покращення газопостачання в багатоповерхівках району «Нафтовик». На що і були розроблені відповідні заходи. Проте, мешканці мікрорайону «Нафтовик» до цього часу не проінформовані які роботи виконані щодо поліпшення якості надання послуги з газопостачання.
       Нинішня зима дала про себе знати. І вже з пониженням температури до мінус 20 градусів у грудні місяці мешканці житлового мікрорайону «Нафтовик» знову опинилися в тій самій
ситуації з газопостачання. Причина всім відома. Адже система газопостачання багатоквартирних будинків була розрахована лише на використання газових плит. А з встановленням в кожній квартирі газового котла для опалення, ситуація з газопостачання змінилася.
       То що зроблено владою - райдержадміністрацією, власником багатоповерхових будинків - селищною радою, виконавцем послуги Варвинським РГГ для покращення газопостачання споживачам мікрорайону «Нафтовик»?


Голова Варвинської районної громадської організації «За права споживачів» .  В.П. Остапець

Немає коментарів:

Дописати коментар