середу, 20 лютого 2013 р.

Роздуми після сходу 2.



Роздуми після сходу.

     2 лютого в Будинку культури проведені загальні збори (схід) мешканців селища Варва.
Небайдужих до проблем селища зібралося близько ста осіб. То ж з нетерпінням ждали звіт селищного голови Саверської-Лихошви В.В. про її роботу, як це передбачено частиною 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

     Проте, на здивування присутніх, не почули жодного слова від селищного голови  про свою особисту роботу по виконанню повноважень визначених вище зазначеним Законом. А мова йшла, взагалі, про роботу селищної ради, виконавчого комітету та її команди.
     Не сказала селищний голова ні про законність, ні про захист прав мешканців селища, а вони допускаються та й не рідко. Не почули мешканці про наболілу проблему з утримання багатоповерхових будинків, які перебувають у власності селищної ради. Не почули з вуст селищного голови і про використання бюджетних коштів за 2012 рік. Та і чому такий дорогий капітальний ремонт покрівлі будинку № 53 по вулиці Шевченка? Не повідомила мешканців і про незаконне використання бюджетних коштів у 2010 - 2011 році, за що головний бухгалтер селищної ради визнана винною райсудом у квітні 2012 року за вчинений злочин і передана на поруки трудовому колективу. Не сказала, де поділа ту документацію на будівництво багатоквартирного будинку, яку отримала  під бурхливі оплески в залі на минулому сході 2012 року, з рук народного депутата В.Ляшка. Та і не повідомила про виконання рішення минулого сходу.
     Ось так, в черговий раз після сходу, роздумуєш над тим, як нам обіцяють робити і як це роблять на справді.

                           
 Голова Варвинської районної громадської організації «За права споживачів»
                                                                                                                                       В.П.Остапець

Попередній схід описаний ТУТ.

4 коментарі:

  1. …ОНА САМаВОЗНЕСЕН-ная (в миру: «селищний голова») действует по принципу: Мне сверху видно всё, - ты ВАРВА знай!
    Высоко ВЗЛЕТЕли, однако… В таком деле главное, чтобы «голова» в штопор не ЗАШЛИ… осиротеем же?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кошти вкрадені, це зрозуміло... Попередники в цьому явно відпочивають. Цікавог, вони розраховували на те, що ніхто не помітить, чи що??? Але головне ДЕПУТАТИ!!! Ця безвільна, покірна, запрограмована зомбуванням біомаса...

      Видалити
  2. До чого ви прикріпили СХІД СЕЛА до КП Господар?

    ВідповістиВидалити